Nyhed Reduced price!
8 Farver, Smukke Bryllup Brude Blomster Buketter Kunstige Bryllup Buket Crystal Gnistre Med Perler 2018 buque de noiva

8 Farver, Smukke Bryllup Brude Blomster Buketter Kunstige Bryllup Buket Crystal Gnistre Med Perler 2018 buque de noiva

kr183.85

-25%

kr245.15

Ny vare

På lager

Tags: kunstige bryllup buketter, bryllup brude buketter blomster, brudebuket, Billige kunstige bryllup buketter, Høj Kvalitet bryllup brude buketter blomster, Kina brudebuket Leverandører.

8 Farver, Smukke Bryllup Brude Blomster Buketter Kunstige Bryllup Buket Crystal Gnistre Med Perler 2017 buque de noiva

Størrelse:21cm*31cm

Køber Tips

1.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle fortalte eller import skat.

2. Du bedes Kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback. Vores kundeservice vil besvare grave så hurtigt som muligt. Var hendes til at hjælpe, og vi forsøger på at løse eventuelle spørgsmål inden for 24 timer. Hvis du ikke modtager vores svar jeg tid, bedes du venligst igen sendt din e-mail til os, og vi vil svare grave så hurtigt som muligt. Mange tak for dit samarbejde jeg i forvejen.

Betaling :

1. Fuld betaling skal være foretaget inden 7 dage efter ved placere din ordre.

2. Køber er ansvarlig for eventuelle skatter og/eller afgifter, der opkræves af deres land.

3. Accepterede betalingsmetoder:

Jeg øjeblikket kan du betale med Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi, og bank overførsel. Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på Groendalspark.dk jeg fremtiden.

Yderligere spørgsmål om betaling, se venligst dette link help.Groendalspark.dk/payment_method.html det kan hjælpe dig .

Forsendelse:

1. Package skibet så hurtigt som muligt efter din betaling, Post air mail, vil tage omkring 20-45days, nogle coutry will tager 20-60 dage, EMS(7-15 dage),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 hverdage).

2. Parkering er de Fleste ordrer behandles inden for 1-3 hverdag . Mænd forsinket levering ville ske, da vores lager ændre sig hvert øjeblik, hvis du har brug for det hurtigst muligt, bedes du venligst kontakte os inden for i tjekke bestanden. Ordrer skal være placeret ved 5 pm EST, eller de vil gå den næste dag\\\\\\ \ \ 's virksomhed.

3. Gør bekræfte den Adresse og det Telefonnummer, som du overlade til os . Telefon Nummer er meget vigtigt for postvæsenet kunne kontakte graver jeg gud tid, så bedes du kontrollere den grundigt for at undgå unødigt generer og tab kan give til dig.

4. Kunder er ansvarlige for eventuelle udgifter til at vide, import afgifter og fortalte, skatter og afgifter, der opkræves af deres county , vil vi gøre vores bedste for at på hjælpe til med at undgå eller reducere den tilpassede gebyrer ved at erklære, på de elementer, som "gav" eller erklære en lav værdi jeg fakturaen. Hvis du ikke er sikre vandt tilpasset reglerne, så check med din brugerdefineret for det første.

Returnerer:

Acceptere tilbagevenden til enhver kvalitet problem,Fuld Tilbagebetaling vil blive hædret .

Bedes du kontakte os først, hvis der er nogen spørgsmål, når du modtager varerne.

1. Varer kan returneres inden for 3 dage for kvaliteten problemer eller forkerte varer, mænd naturligvis vil vi kontrollere alt omhyggeligt fra produkter til emballering og bekræfte, at det er jeg gud stå. Hvis der ved enhver chance, vil vi give dig en tilbagebetaling hurtigt, efter vi har modtaget varen.

2. Ikke for kvaliteten problemet vender tilbage, kunder ansvar for send og retur fragt. Vi dækker ikke nogen produkter, for skader efter brug, eller som følge af vandskade, som svært for os på at sælge igen.

Positiv Feedback Feedback er meget vigtig. Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, bedes du venligst skrive en positiv feedback til os. Hvis der er nogen problemer, bedes du kontakte os først, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback . Vi vil beskæftige sig med du for ved at løse eventuelle problemer ASAP. Tak!

Størrelse 21*31cm
Item Bredde 21cm
Materiale Polyester
Bruger Bryllupsfest
Model-Nummer D373
Farve custom made
Mærke H&S BRIDAL
Element Type bryllup buket
Item Højde 31cm
Item Længde 31cm
Element Vægt 0.5kg
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.8kg (1.76lb.)
Pakke Størrelse 35cm x 15cm x 10cm (13.78in x 5.91in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer