Nyhed Reduced price!
ESNBIE RT 3025 Mode Ikke-Ridse Glas Linse Solbriller Men58 55 Størrelse Farverige solbriller Til Kvinder Gafas De Sol UV400

ESNBIE RT 3025 Mode Ikke-Ridse Glas Linse Solbriller Men58 55 Størrelse Farverige solbriller Til Kvinder Gafas De Sol UV400

kr76.75

-15%

kr91.34

Ny vare

På lager

Tags: farvede solbriller, mode solbriller, sol briller, Billige farvede solbriller, Høj Kvalitet, mode solbriller, Kina sol briller Leverandører.

ESNBIE RT 3025 Mode Ikke-Ridse Glas Linse Solbriller Men58 55 Størrelse Farverige solbriller Til Kvinder Gafas De Sol UV400

Specifikation:

Høj kvalitet i hærdet glas linse materiale, stærk kvalitet og ikke-stratch end normale glas linse. dobbelt-bridge design, poleret og sofistikerede solbriller er et must have for mænd og kvinder. Custom design,Virkelige billede, som viser,kommer med noget logo.

Model NR.:

RT3025

Ramme eller slet Ingen Ramme:

Fuld

Billede Materiale:

Rustfrit

Funktion:

UV400 Beskyttelse

Linse Materiale:

Glas

Størrelse:

55-14-135,58-14-135

Leveringstid:

I 7 dage efter bekræftet

Eksport Markeder

Global

58 Størrelse

55 størrelse

Logo Print

Nye farve kommer--sølv spejlet, rød,blå

Blå

Rød

Spejlet

SØLV

PISTOL

GULD:/UMBRA

GULD:/G15

Detaljer

Beskrivelse :

Blandet acceptere!

1.Iten-NR.:RT3025

2.Ramme Materiale:Rustfrit Stål

3.Linse Materiale:Glas

4.Farve:pistol,sølv,guld

6.Normalt Pakning:1 stk/opp taske,12pcs/indre boks,300pcs/CTN

Certifikat: Vores Produkter er alle CE-godkendt FDA SGS...osv.

Hvis du har specielle instruktioner for din ordre, som dropshipping instruktioner og gave ordre, bedes du kontakte os, og vi er glade for at hjælpe!

Hvis du har andre spørgsmål om nogen af vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os.

--------------------------------------------------------- Montering Guide ---------------------------------------------------------

At vælge den rigtige billede, og farve

Den passende størrelse for solbriller og brillestel bør være proportionale med ansigtet størrelse,hvilket betyder, at mindre øjeglas rammer og solbriller er den bedste til mindre ansigter, mens større briller se bedre på større flader. Rammen form, bør være i kontrast formen af ansigtet (rektangel ramme med et rundt ansigt). Disse tips er ikke regler, men de kan hjælpe dig med at vælge den bedste ramme om hvert ansigt.

ANSIGT FIGURER Ovalt Ansigt

Enhver stil, der virker for personer med en oval form. Prøv med de nyeste ser som wraparounds eller skjolde. Også sqaure formede rammer, med let afrundede kanter og højere templer også se fabelagtig på et ovalt ansigt.

Foreslået Rammer : en ramme formen.

Rundt Ansigt

Dette ansigt type skal kigge efter billeder svarende til eller lidt bredere, så den bredeste del af ansigtet. For at gøre det ansigt til at fremstå længere og tyndere,kan du minimere kurver og tilføj definition med blød, kantet, med rektangulære stilarter eller dobbelt pande stilarter. For at oprette en længere profil prøv billeder med højere templer. Solbriller med pande barer også trække øjet opad, hvilket gør det ansigt til at se længere.

Foreslået Rammer Bredere rammer med kantede /rektangulær stilarter

Diamant Ansigt

Dette ansigt figurer består af en bred eller høje kindben med en smal pande og hage. For at blødgøre kontur i ansigtet anbefaler vi, ovale solbriller. En anden pasform, der vil fungere godt med det ansigt, der er en bløde kurver firkantede ramme. De stilarter, der bør ikke være bredere end det øverste af kindbenene

Foreslået Rammer : Ovale , Firkantede, Uindfattede

Firkantet Ansigt

Denne ansigtsform har en B kæbe linje, en bred pande og brede kindben. Blød krumme stilarter vil reducere vinkler af dit ansigt og give dig mere definitionen sådan en kat øjne. Vi anbefaler klassiske ovaler for ansigtet type/form.

Foreslået Rammer : Runde, Cat Eyes

Aflangt Ansigt

Du kan udvide og forkorte ansigt med sunglass stilarter, der ikke går ud over den bredeste del af ansigtet. Dette ansigt type ser bedre ud med runde eller firkantede former. Billeder med korte vandrette og lange vertikale linjer vil også passe godt. Tilføjelse af dekorative eller kontrasterende skabeloner vil gøre det ansigt til at se bredere ud.

Foreslået Rammer : Runde, Firkantede

Trekant Ansigt

Trekantede ansigter normalt har en smal kæbe og bred pande. Den nederste del af ansigtet kan være blødgjort af accenting øje område. Stilarter såsom kat øjne bør vinkel udad øverst i hjørnet og være bred nok til at balancere kæbe linje. Vi anbefaler at prøve metalstel med uindfattede Foreslået Frames : Frames med en lige ryglinie, Kat Øjne Trekantede ansigter normalt har en smal kæbe og bred pande.

HUD TONE

Bleg Ansigtsfarve

Vi anbefaler at prøve letvægts rammer som dem, med et strejf af farve som en rose eller rav. Skildpaddeskal billeder ser godt ud på personer med lys hud (undgå mørkere versioner), men klar, blå eller grøn farvet rammer kan dræne farve på kinderne.

Mørk Ansigtsfarve

Oliven Middelhavet, Gyldne eller Asiatiske hud og mørke hår ser fantastisk i sølv, guld eller klare rammer. Undgå sort, som kan blive for tung for din teint

Betaling:

1. Fuld betaling skal være foretaget senest 15 dage efter at placere din ordre.

2. Køber er ansvarlig for eventuelle skatter og/eller afgifter, der opkræves af deres land.

Forsendelse:

Alle ordrer afsendes inden for 1-2 hverdage efter betaling.

Vi har lukket i weekenden, og sender IKKE på lørdage eller søndage!

Et Tracking Nummer vil blive sendt til dig via e-mail, når din ordre er blevet afsendt.

Hvis du ikke modtager Tracking Nummer, e-mail inden for 7 dage efter bekræftelse af betalingen, bedes du tjekke din spam-mappe, og derefter kontakte os.

BEMÆRK VENLIGST:

Vi sender til din Groendalspark.dk Adresse som standard,skal du sørge for, at den er korrekt, før du foretager betaling.

Størrelse Stor 58-14-135 small55-14-135
Brillerne Type Solbriller
Linse Farve røg,umbra,G15,Grå.Blå. rød,sølv spejlet
Linser, Optiske Attribut Gradient,Spejl,Anti-Reflekterende,UV400
Stil Pilot
Linser Materiale Glas
Linse Bredde 5.8 cm, 5.5 cm
Linse Materiale hærdet glas linse i ikke - bunden,
Mærke ESNBIE
Linse Højde 5.0 cm
Køn Unisex/Kvinder/Mænd
Ansigtsform Match diamant,rundt
Model-Nummer RT3025
Rammens Farve Guld,Sølv,Pistol
Brug beskytte øjnene
Oprindelsessted Guangdong, Kina (Hovedlandet)
Funktion Uv400 beskyttelse
Ramme Materiale Rustfrit Stål
Navn På Afdeling Voksne
Element Type Briller
Pakke Vægt 0.17kg (0.37lb.)
Pakke Størrelse 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer