Nyhed Reduced price!
Belgien jacquard-tapetet Gobelins Europæiske klud kunst William morris-serien

Belgien jacquard-tapetet Gobelins Europæiske klud kunst William morris-serien "spætte" 67X140CM GT-ZMN099

kr257.47

Ny vare

På lager

Tags: jacquard-tapetet, gobelin gobelin, william morris, Billige jacquard-tapetet, Høj Kvalitet gobelin gobelin, Kina william morris Leverandører.

Overraske dig! Vi sender din ordre sammen med en særlig gave, og håber du kan lide det. Fulde navn bemærk! Især for Russerne og Latvias , hvis ikke,vil du ikke få din overraskelse. Ingen tvivl om, når du venter på din overraskelse, der tager 7~15 dage for at spore, efter at skibet ud, og fristen for levering er 60 dage. Ingen tvist i alle tilfælde, hvis du har problemer, bedes du skrive beskeder til os, vil vi svare dig hurtigt, Og vi lover, at dine varer og penge sikkert! Ingen tvivl om, men 5 stjerner og positive kommentarer, hvis det er tilfældet, vil du være vores VIP nyde mere overraskelse og rabat

Belgien jacquard-tapetet Gobelins Europæiske klud kunst William morris-serien "spætte" 58X18CM

Bemærk venligst: Alle gobeliner i min butik ikke indeholder rom pole og hængende kvast. Thoes nødt til at købe separat.

Navn: spætte

Størrelse: 67X140CM

Vægt: 1,2 kg

Tykkelse: 4MM

Rengøring metode: vand, vask, vaskes, tørres af

Varm påmindelse: Efter afsendelse vil have krølle, bedes du strygejern første

1.Vi accepterer Alipay her(Beloto, VISA, Mastercard, TT, Moneybooks er acceptabelt, gennem Spærrede ).

2.Betaling skal ske indenfor 3 dage.

3.Hvis du finde din ordre, som venter på at betale, betyder det, at din betaling ikke er færdig eller der er noget galt med din betaling, skal du prøve at bytte om på rækkefølgen af fuldfører betalingen.

4.Sørg for, at dine oplysninger korrekt, såsom Kontakt FULDE NAVN, Adresse, Postnummer, Mobil og Tlf, og tjekke det inden du er færdig med din betaling, vil Din ordre adressen SKAL MATCHE din shipping adresse.

1.Worldwide Shipping(Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2.Vi vil behandle 1~5 dage efter betaling kontrol for bestande, der er dynamisk, normalt verifikation behov 1~3 dage.

3.Normalt, du kunne spore pakker informationer fra hjemmesiden: www.17track.net/index_en.shtml 7~15 dage senere, efter at vi sender det. Hvis du gå gennem helligdage, tid længere.

4.Forskellige shipping måde, forskellige regioner, forskellige leveringstid. vær tålmodigt for en overraskelse.

5. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat . Normalt, hvis du vælge Kina Post Air Mail eller ePacket. din pakke værdsat $3, og vi markerer det som en gave til din skat i minimum; hvis du vælge DHL, EMS, Fedex, UPS, din pakke til en værdi under $20 for din skat i minimum.

1.Vi lovede sikkerhed for dine varer og penge i alle tilfælde. Det er ikke godt for din kredit på Groendalspark.dk at åbne en tvist, kan du skrive beskeder til os, vil vi feedback snart, hvis du har nogen spørgsmål.

2. Du MÅ IKKE ÅBNE EN TVIST, hvis din pakke losed under forsendelse i en bare muligheden, vil vi refundere din penge.

3. Du MÅ IKKE ÅBNE EN TVIST, hvis leveringstiden ikke passerer 60 dage, selv om det kunne være spores; Vi håber du kan vente til 7 - 15 dage på grund af forsendelse forsinkelse af andre faktorer. Efter 60 dage (90 dage for Brasilien) bestået, hvis du stadig ikke modtager varen. vi vil refundere din penge.

4. Du MÅ IKKE ÅBNE EN TVIST, hvis du finder noget galt med dine varer, Pls ikke bekymre dig, og du er velkommen til at kontakte os for at få en bedre løsning.

5. Du MÅ IKKE ÅBNE EN TVIST, hvis du finder den størrelse eller farve, er ikke godt passe, for billederne og modellerne er kun til reference.

1. Giv os 5 stjerner og positive kommentarer, hvis du er tilfreds med produkterne. Og hvis du gjorde, du vil være vores VIP.

2.Du vil få en stor rabat, hvis du deler linket til de elementer på din Facebook, Youtube og Twitter i løbet af næste shopping.

3.Kun 5 stjerner og positive kommentarer;Ingen 1 eller 2 stjerne, Ingen negative kommentarer. hvis du ikke er tilfreds med varen bedes du kontakte med os, vi lover at gøre dig tilfreds.

Tæppe Salg Det færdige produkt
Technics Vævet
Model-Nummer GT-ZMN099
Mønster Type Dyr
Stil Jacquard
Materiale 100% bomuld
Rengøring Type Handvask,Maskinvask
Form Rektangel
Mærke fanreey
Ramme No
Mønster Digital jacquard vævning
Design Belgien gobeliner
Pakke Størrelse 40cm x 30cm x 4cm (15.75in x 11.81in x 1.57in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer