Nyhed Reduced price!
GRATIS FRAGT+Køkken Bryllup Forsyninger Te Tid Tekande Te Infusers Rustfrit Stål Te Sier Bridal Shower Fordel+20pcs/Masse

GRATIS FRAGT+Køkken Bryllup Forsyninger Te Tid Tekande Te Infusers Rustfrit Stål Te Sier Bridal Shower Fordel+20pcs/Masse

kr245.15

Ny vare

På lager

Tags: bryllup forsyninger, bryllup bryllup, masse masse, Billige bryllup forsyninger, Høj Kvalitet bryllup bryllup, Kina masse masse Leverandører.

Venlig Påmindelse

Alle vores produkter er Factory Outlet Engroshandel med den samme kvalitet som andre leverandører, men utrolig lav pris. Alle varer vil blive nøje inspiceret før afsendelse, men vi er nødt til at pakke ind i store mængder hver dag ,måske arbejdstagere, der vil gøre fejl nogle gange, hvis du modtager varer med et problem,pls ikke bekymre dig ,kontakte mig når som helst,jeg vil forsøge mit bedste for at kompensere for vores skyld. I mellemtiden, hvis varerne ikke påvirke din brug af eller re-sælge ,håber du kunne forstå det ,som vi allerede har tilbudt den laveste pris ,det er ikke let for os at tjene profit fra hver transaktion.Hvis din quanity er mere end vores MOQ, der er opført på den butik ,pls kontakt med mig ,jeg vil tilbyde den mest rimelige pris til dig!

Skulle du have nogen spørgsmål ,pls tøv ikke med at kontakte mig . Det er vores store ære at betjene dig.

Håber du har en glad on-line shopping!

Detaljerede Billeder For Reference:

KØBERS MEDDELELSE

Betaling:

Vi accepterer betaling via Escrow ,Western Union,T/T,osv.

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført.

Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Pakke Størrelse about 6.2*6.2*4cm
Brug Bryllup favoriserer&part forsyninger
Model-Nummer RWF-0104P
Vægt about 39 grams
Produkt Navn te infusionsenheden
Lejlighed
Oprindelsessted Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
Pakke gaveæske
Enhed Type masse (20 Sæt/parti)
Pakke Vægt 0.9kg (1.98lb.)
Pakke Størrelse 34cm x 32cm x 21cm (13.39in x 12.60in x 8.27in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer