Nyhed Reduced price!
MILITECH HURTIGT OD Grønne FA Style Super ABS Airsoft Taktiske Hjelm Ops Core Stil High Cut Uddannelse Hjelm Super stærk Kvalitet

MILITECH HURTIGT OD Grønne FA Style Super ABS Airsoft Taktiske Hjelm Ops Core Stil High Cut Uddannelse Hjelm Super stærk Kvalitet

kr606.89

Ny vare

På lager

Tags: Hjelm Stil, hjelm taktisk, hjelm hjelm, Billige hjelm stil, Høj Kvalitet hjelm taktisk, Kina hjelm hjelm Leverandører.

*** Klik Her, og tilføje vores butik til dine Favoritter ***

Købe Med Tillid! Vores Løfte til dig: Vi vil bruge vores 14 års erfaring som Producent at Sikre, at du har en behagelig købsoplevelse. Vi vil besvare alle spørgsmål og henvendelser så hurtigt som muligt. Vi vil levere din ordre på en hurtig og effektiv måde. Vi vil forlade positive tilbagemeldinger, og håber vi vil få dig også

Forsendelse:

**Vi bruger Groendalspark.dk ' s shipping lommeregner til at bestemme forsendelsesomkostningerne. Vi opkræver ikke ekspeditionsgebyr.

**Vi bruger primært kommercielle leveringsservice som Fedex/DHL/TNT/UPS/EMS/SF-Hurtig/Vejafgift for vores højt værdsatte elementer. Se vores liste, er du velkommen til at kontakter os, hvis du har nogen spørgsmål.

**Vi leverer mandag til fredag (undtagen helligdage) og de fleste lørdage. Ordrer, der er betalt for og betalinger cleares af 4pm Kina tid vil blive afsendt samme dag.

HURTIG Ballistiske Style Super ABS Lavet Airsoft Taktiske Hjelm

Bemærk venligst-Dette er ikke et Ballistisk Hjelm, men formentlig den HÅRDESTE ABS LAVET HJELM DU HAR SET

1. Produktet Grundlæggende Detaljer

Produkt Model: FAST - FA-OD

Hjelmen: Super ABS Materiale

Indvendige design: Høj Kvalitet EPS-Hukommelse Svamp Pude

NVG Jernbane: Brand New Høj Styrke Nylon Materiale

VAS LIGKLÆDE: Aluminium Legering

Beskyttelse område: ≥1200.0cm2

Størrelse: M/L (Hoved størrelse mellem 55cm - 60cm)

vægt: 920g (2.03 lbs)

Tjek vores Kvalitet og Test video nedenfor;

youtu.være/mQ7Ex6DauL0

Farve tilgængelig: Sort, Oliven kedelig grøn , Tan , Khaki , Multi Camo, ACU, AOR1 , AOR2 og A-tac .

Camouflage Version forbehold mod udsolgte varer, kontakt venligst før bestilling for at undgå gener.

Hver Hjelm sæt indeholder;

1 x Super ABS lavet Hjelmen

2 x Presset høj styrke Nylon side skinner

1 x Aluminium Legering VAS Ligklæde

1 x Occ Skive Opbevaring & suspension system med Ægte Læder Rem under Hagen

2 x Side passer EPS indre puder

2 x Top fit EPS indre puder

1 x Tilbage hoved EPS indre pad

1 x adapter Picatinny

1 x Presset høj styrke Nylon Ligklæde

2 x Bungee snore

1 x Velcro sæt, som indeholder den øverste x 2, back x 1 og øverste sider x 2 af hjelmen, som det ses på billedet!

2 x O2 Maske Klip

2.Produkt Features

Dette er en helt ny HURTIG Ballistiske Hjelm Stil Airsoft Taktiske Hjelm med Ops Core stil skåret i Oliver Kedelig Grøn farve. Størrelsen er M/L med justerbar hoved rim. Omfatter side skinner, NVG ligklæde og Skive liner chin gjorden. Det er den samme stil, hjelme de Særlige Styrker fyre bære til træning!! Udsalgspris i USA er over $299.99/stykke. God absorbering af stød, brandsikker og varmeisolerede. Ergonomiske design med EPS puder, der giver den ultimative komfort føler. Beskytte hovedet på mange måder, såsom militær træning, på motorcykel, airsoft gaming, det er også fantastisk til personlig samling.

Forsendelse & Retur Politik

Selv om alle bestræbelser har været gennemført gennem produktions-og vi sætter ekstra pleje i H&S, der er stadig muligheder for, at varerne kunne blive beskadiget under transport, for at sikre, at vores kunder har en skade gratis shopping oplevelse, tilbyder vi ekstra periode til at opfylde dine behov, hvis returnering af varer, der er behov for, under forudsætning af, at køber betaler for fragt.

BEMÆRK VENLIGST AT VI IKKE SKIBET TIL POSTBOKSE ELLER POSTE SKABENE!

Processen af returnerede varer

Under "ændre sind" periode, kan du returnere varen, når som helst-Selv i perfekt stand. Efter at vi har modtaget den returnerede vare(r) vil vi først kontrollere varen tilstand og videre til refusion i henhold til nedenfor grundlag;

a) Hvis produktet er returneret på grund af kvalitet problem på levering til kunden, kan vi kræve dokumentation (inkluderer, men ikke grænse) af billeder, der er taget fra kunden ende med at støtte en sådan anmodning inden returnering af produkt(er) kan accepteres. Efter at vi har accepteret returnere produktet(s) anmodning, vil vi derefter sammenligne den returnerede vare(r) med billeder, og hvis den beskrivelse passer op, vil vi så fortsætte pengene PÅ DIN KONTO INDEN for 24 TIMER.

b) Hvis produktet er returneret på grund af kundens sind forandring, vi ville virkelig sætte pris på, hvis varer kan returneres i videresælge tilstand, og i original emballage eller vi bliver nødt til at anvende et fradrag på refusion baseret på returnerede varer' tilstand.

Skat og afgifter

Du kan blive forpligtet til at betale Skat/import afgift ved levering, bedes du henvise til dit lands import lovgivning, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål.

Shipping Services

Vi bruger kun kommercielle levering selskaber som Fedex, DHL, TNT, UPS, EMS, SF-hurtig og Vejafgift for ballistiske gear transaktioner, bedes du venligst se vores oversigt ' s shipping muligheder til rådighed, og hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse til forsendelse, er du velkommen til at kontakte os.

Feedback

Vi ville sætte stor pris på din feedback på hver enkelt transaktion. I tilfælde af at du er utilfreds med vores produkter, bedes du venligst kontakte os og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine behov.

Alle varer solgt af os er garanteret på dens kvalitet altid! Alle fotos der vises i listen er garanteret til at være taget af os. Du vil modtage det nøjagtige punkt afbilledet og beskrevet altid! Når du køber hos os med tillid!! Check kommentarer fra vores glade kunder nedenfor!!!

Model-Nummer FA-OD
Hoved Rim Måle 55cm - 60cm
Farve Oliver Kedelig
Størrelse M/L
Mærke MILITECH
Materiale ABS
Pakke Størrelse 30cm x 25cm x 20cm (11.81in x 9.84in x 7.87in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.4kg (3.09lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer