Nyhed Reduced price!
Takagism spil prop varme virkelige liv room escape prop radio prop finde ud af interferens-enheden til at få den lyd spor fra JXKJ1987

Takagism spil prop varme virkelige liv room escape prop radio prop finde ud af interferens-enheden til at få den lyd spor fra JXKJ1987

kr459.77

Ny vare

På lager

Tags: enhed, enheden spil, Billig enhed, Høj Kvalitet enhed spil.

Du holde på en anden til at gennemgå den demo-video.

Produkt Navn: Radio-prop-med lyd

Kort introduktion

For at få en lyd spor, spillerne er nødt til at bruge metal objekt til at udløse metal-sensor. Så vil de finde ud af, radio kanal fra indblanding enhed. De har brug for at justere kanal radio til den rigtige. Derefter vil de få lyd anelse om.

Produkt højdepunkter

1. Brugeren kan justere radio kanal.

2. Brugeren kan ændre lyd-filer via TF kort.

Detaljer indledning

1. Når du får en 12V strømforsyning på,lyser indikatoren vil blinke 3 gange. Interferens enheden vil vise en kanal for 18 sekunder, hvorefter den vil forsvinde. Displayet tid af kanal er den samme, som lyd(fil 001 02 mappe) spilletid.Værelses ejer nødt til at tænde radioen i forvejen.

2.Spillere vil se en radio under normale omstændigheder spiller lokale radio station, efter at de kommer ind i rummet. De har brug for at finde et objekt af metal gennem gåder.

3. Når spillerne tager objekt af metal tæt til metal-sensor, radio frekvens interferens enhed, vil blive aktiveret og vis en kanal på sin lille skærm. Indikatoren lyser op på samme tid.

4. Spillere er nødt til at justere kanal radio til den udpegede radio band på den lille skærm. Så er radioen begynder at spille den lyd spor, som rummet ejere, der i forvejen.

For eksempel: den radiokanal, der værelses ejer, der i forvejen er 90.4, spillerne har brug for at justere kanal radio til 90,4.

Radioen tilbage til spille lokale radio station efter den lyd er slut. Og indikatoren vil slukke. Hvis spillerne ønsker at høre lyd anelse om igen, de har brug for at tage metal objekt tæt til metal-sensoren igen.

Sådan nulstilles?

Tage objekt af metal tæt til metal-sensoren igen.

Prop liste

En controller med indikator lys

En metal-sensor (rækkevidde for metal-sensor er 0-8MM)

En indblanding enhed

En 12V adapter

Venligt minde:

1. Radio er ikke inkluderet, roomservice ejere nødt til at give det af sig selv. ( radioen kan justere digitale kanaler)

2. Radioen skal være inden for en halv meter af interferens enhed.

Tilkobling Type RFID-Kort
Kit Konfiguration Dør/Vindue Sensor
Video Grænseflade No
Magt 12V
Skærm No
Alarm Type Alarm
Model-Nummer To hundrede og tyve
Password Tastatur No
Kommunikation Wired
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 14cm x 16cm x 23cm (5.51in x 6.30in x 9.06in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer