Nyhed Reduced price!
Touch Tastatur G3B engelsk LCD-Wireless 433MHZ SMS GSM-Home automation kit Indbrudstyv Sikkerhed Sensor Detector Alarm System

Touch Tastatur G3B engelsk LCD-Wireless 433MHZ SMS GSM-Home automation kit Indbrudstyv Sikkerhed Sensor Detector Alarm System

kr323.25

-4%

kr340.23

Ny vare

På lager

Tags: alarm system, system sikkerhed, system-gsm alarm, Billige alarm system, Høj Kvalitet-system sikkerhed, Kina system alarm gsm-Leverandører.

NYE Opgradering GSM-engelsk Stemme Remote touch-tasten for den Trådløse Hjem Hus Indbrudstyv invasion Alarm System

Venligst Bemærk: Nye modul og nyt program G3B, at produktet er blevet opgraderet, det indre netværk GSM alarm, kvaliteten er mere stabil!og det er kun det engelske system .

Hvordan til at vælge og bruge en alarm system

1. Nu der er så mange typer af hjemmet alarm system produkter på markedet, som du måske ikke ved, hvordan at vælge den bedst egnede. Her har vi nogle forslag om, hvordan at vælge og at bruge et alarm-system for dig.

2. Vide, om du har brug for et kabelbaseret eller trådløst. Normalt anbefaler vi wireless-systemet, fordi det er meget lettere for dig at installere.

3. At kende et komplet alarm system omfatter ikke kun den almindelige tyverialarmer, men omfatter også brandalarmer(røg-alarm), panik alarm, og miljømæssige Alarm.

4. Tælle antallet af døre og vinduer i dit hus, som en indbrudstyv kan få adgang til. Din alarm system bør omfatte alle de indgange i dit hus.

5. Hvis du er ejeren, anbefaler vi dig at bruge pet-venligt PIR bevægelsesføler til immunitet dit kæledyr. Da pet kan endda udløse en falsk alarm.

6. Beslutte, om du har brug for Røg sensor, Gas sensor, Trådløs Flash Sirene, at oksekød op dit alarmsystem.

7. Finde et passende sted at installere alarm panel.

8. Hvis du har problemer med installation efter at have læst brugervejledning, er det bedre at bede om hjælp, snarere end en defekt installation.

9. Det første skridt til at eliminere falske alarmer er til at finde ud af, hvad der forårsager dem(årsagen til det), såsom forkert installation, løs døren/vinduet kontakter, lave batterier eller nogle andre spørgsmål udstyr.

10. Uanset om du forlader dit hus til et par korte minutter, arbejder fra hjemmet i løbet af dagen eller en ferie på den anden side af verden, din alarm system bør være bevæbnet og klar til at advare dig på alle tidspunkter.

Vigtigste Funktioner

GSM-quad-band(850/900/1800/1900MHz),voice prompt-og SMS-alarm

8 wireless remote controllere,20 trådløse forsvar zoner(støtte 100pcs trådløse alarm sensorer),3 wire forsvar zoner

Blå baggrundsbelysning grafisk display for klar information

Touch tastatur,super lyse skærm med baggrundslys friktion resistente og ridsefast design

6 grupper af alarm telefonnumre,3 grupper af SMS-numre

Indbygget-i evig digital ur og kalender;memory save, selv når strømmen er afbrudt

Voice prompt for drift vejledning;kunstige hurtig,klar registrering afspilning

Kablet sirene i standard kit,trådløst høj lyd og lys sirenen kan være tilføjet

Rettidig arm-og frakoble

Arm/disarm forsinkelse,fjernbetjening til arm-og frakoble ved fjernbetjening,nøgle og mobiltelefon

Alle zoner kan programmeres til umiddelbare,forsinkede,24-timers og bypass-alarm-tilstande

Alarm opkald voice prompt:zone antal,alarm type

Alarm type omfatter SOS alarm,brand alarm,gasudslip,dør alarm,hall alarm,vindue, vækkeur,balkon alarm,perimeter alarm

Intelligent læring kode:nem og enkel at tilføje detektorer

Stærk adgangskode recovery-funktion:uanset om alarmcentralen er i tilkoble eller frakoble den mistet adgangskode, kan inddrives

Event Log Forespørgsel:alarm panel, der automatisk registrerer 30 stykker af alle oplysninger om alarm hændelser

Indbygget højttaler for lytte-og to-vejs intercom

Fjernbetjening via telefon opkald,som arm,afvæbne og overvågning på stedet

SMS-prompt for strømmen, og recovery

Alarmcentralen er udstyret med indbygget AAA NI-HM genopladeligt batteri

Liv er bedre, når du er i kontrol (kan Udvides (Ekstraudstyr)) Vores alarm system giver dig mulighed for at holde kontakten med dine hjem med nemt og bekvemt, og fra hvor som helst — på vejen, på dit kontor eller mens du er på ferie.

Praktisk Anvendelse

Anti-tyv-Funktion Med dør-sensor og PIR bevægelsesføler, alarm panel vil blive udløst, når et vindue/dør er åbnet uden autorisation eller når PIR bevægelsesføler opdage den infrarøde stråle af tyven. En automatisk SMS-besked vil blive sendt til din mobiltelefon, hvis døren åbnes, når du ikke er det, og sirenen vil lyde på samme tid.

Forhindre Gas Lækage, Den trådløse gas detektor giver tidlig advarsel om gas forgiftning fare, forebyggelse af skader på vitale organer og endda død. Som en fuldt overvåget trådløs detektor, den sender alle indberetninger til kontrolpanelet, der straks videresender indberetningen til stedet og også aktiv alarm panel til opkald og Send SMS til dig. Det giver mulighed for en hurtig og effektiv indsats for at fjerne den gas forgiftning fare, beskyttelse af børn, ældre og endda kæledyr, fra en usynlig og potentielt dødelig trussel.

Brandsikring Det er en fuldt overvåget trådløs røgalarm, der er kompatibel med vores alarm system. Opnå overlegen smoke detection følsomhed niveauer, og det giver tidlig advarsel for at udvikle brand. Hvis du installerer en alarm panel og røg sensor i hus, når røgen er opdaget, vil det advare dig via SMS & Kald. En smart anti-kollision algoritme, der forhindrer signal jamming af, at der samtidig transmissioner fra flere enheder, der er designet til en bred vifte af hjemme -, bolig-og kommercielle applikationer.

Wireless Flash Sirene(Ekstraudstyr) Med denne trådløse flash sirene, at det kan sende ud 120db audio alarm og flash indbygget LED/lys, når systemet alarmer. Det skal den magt, der er sluttet til en stikkontakt, der også indbygget genopladeligt backup batteri, så den kan arbejde endnu AC vigtigste energikilde off. Anvendelse

Farve Hvid
Password Tastatur Ja
Manual bog Engelsk manual
Tilkobling Type FR Remote-controller
Oprindelsessted Kina (Hovedlandet)
Magt 12V1A
Skærm Ja
Trådløse Frekvens 433MHZ
GSM frekvens 850/900/1800/1900Mhz
Funktion 1 IOS/Android App Styret Fjernbetjening Arm/Disarm
Stik Type EU Stik
Mærke eMastiff
Video Grænseflade No
G3B Sprog voice support Engelsk
Zone Nummer 100 trådløse zone
Alarm Type Den Alarm,SMS,Apps Kontrol
Indslag 2 Stemmeprompt
Sprog Engelsk
Størrelse 18*13.8*2.2cm
Kommunikation wireless
Kit Konfiguration Dør/Vindue Sensor
Model-Nummer G3B
Funktion 3 GSM
Output Antal 3 kabelforbundet zone
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 35cm x 25cm x 12cm (13.78in x 9.84in x 4.72in)
Pakke Vægt 1.9kg (4.19lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer