Nyhed Reduced price!
Knop yrelsen prop til room escape spil prop justere knop puslespil enheder til at rette gear til at låse låsen og komme ud kammer, værelse

Knop yrelsen prop til room escape spil prop justere knop puslespil enheder til at rette gear til at låse låsen og komme ud kammer, værelse

kr913.40

Ny vare

På lager

Tags: rekvisitter, Billige rekvisitter, Knop bestyrelsen prop til room escape spil prop justere knop puslespil enheder til at rette gear til at låse låsen og komme ud kammer, værelse.

Du holde på en anden til at gennemgå den demo-video.

Produkt navn: Knop bestyrelsen

ikke lyd version :når knappen juster for at rette gear, og der vil være di di lyd og en lås frigivelse ;

Audio version : når udløse med succes, vil der være en lyd anelse, og en lås frigivelse ; denne lyd kan ændres via tf-kort, der er installeret i controller allerede ;

Kort introduktion

Eventyrere vil finde tre knop bestyrelser i rummet. Hver af de knap bestyrelsen har 5 gear med farverige LED-lys. Når alle tre knapper er drejet til højre gear, en lås vil frigive.

Eventyrere vil finde tre knop bestyrelser i rummet. Bestyrelsen er hvid, og der er en metal knap på det.

Hver af de knap bestyrelsen har 5 gear med farverige LED-lys. Markøren og baggrund har 8 forskellige farver, der kan vælges af rummet ejer, som er røde, blå, grøn, gul, hvid, lys blå, lilla og ingen farve. Når eventyrere drej knappen, der er en farverig pointer vil blive roteret så godt.

Hvis nogen af de tre pejlemærker, forbliver på det forkerte gear, vil der ikke ske noget. Alle de tre pejlemærker, ophold på den rigtige position, en lås vil frigive.

Sådan nulstilles ?

Drej en af de 3 pointers væk fra den rigtige position, prop vil blive nulstillet.

En controller

1-5 knop bestyrelser

En 12v strømforsyning

Tips: Den stik på strømforsyningen er Kinesisk standard. Hvis det ikke stemmer overens med dit lands magt standard, bedes du fortælle os det, og vi kan give et ekstra power conversion stik for dig.

Produkt højdepunkter

Denne prop er ganske smuk skyldes, at LED-lys. Også, værelse ejer kan ændre de farver, baggrund og pointer. Der er 8 farver kan vælges som er røde, blå, grøn, gul, hvid, lys blå, lilla og ingen farve.

Værelses ejer kan ændre mængden af knappen bestyrelsen fra 1 til 5.

Værelses ejer kan revidere udløst gear i hver knop bestyrelsen separat.

Kit Konfiguration Dør/Vindue Sensor
Magt 12V
Kommunikation Wired
Password Tastatur No
Video Grænseflade No
Tilkobling Type RFID-Kort
Skærm No
Alarm Type Alarm
Farve 2 knopper ingen lyd, 2 knopper med lyd, 3 knapper der er ingen lyd, 3 knapper med lyd, 4 drejeknapper der er ingen lyd, 4 knapper med lyd
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Pakke Vægt 2.5kg (5.51lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer