Nyhed Reduced price!
2018 .. muhsein store DIY vægur Acrylicl Spejl digitalt ur 3D-vægur Personlig Digital vægure Gratis fragt

2018 .. muhsein store DIY vægur Acrylicl Spejl digitalt ur 3D-vægur Personlig Digital vægure Gratis fragt

kr61.30

-74%

kr245.15

Ny vare

På lager

Tags: diy-vægur, 3D-vægur, vægur, Billige diy vægur, Høj Kvalitet 3d-vægur, Kina vægur Leverandører.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT. Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage. Global shipping (Undtagen for nogle lande og APO / FPO)

2. Betaling kontrol omgående behandles.

Vi kun leveres til bekræftet ordre adresse. Din ordre adressen skal matche din shipping adresse.

4. Det viste billede er ikke en egentlig konto kun til reference.

5. Åbningstider fastsat af operatøren, undtagen weekender og helligdage. Transit tider kan variere, især i ferier.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil følge op på de varer og svare dig så hurtigt som muligt. Vores mål er at gøre kunden tilfreds!

1. 12 måneder producents garanti på defekte varer (undtagen varer beskadiget og / eller misbruges efter modtagelsen). Tilbehør har en 3-måneders garanti. 7. Vi vil vælge at sende dine varer fra vores første lageret for hurtig levering på grund af lager tilgængelighed og tidsforskelle.

1. 12 måneder producents garanti på defekte varer (undtagen varer beskadiget og / eller misbruges efter modtagelsen). Tilbehør har en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer skal rapporteres og returneres i garantiperioden (hvis det er muligt, skal du bruge den originale emballage). Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer. Vi må ikke reparere eller ændre elementer med en udløbet garanti.

Du accepterer, at alle de politikker, der er anført ovenfor, og er hurtig til at bestille!1. Du har 7 dage til at kontakte os og har 30 dage til at trække sig tilbage fra datoen for modtagelsen. Hvis dette element i din ledelse i mere end 7 dage, anses det for at være brugt og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning. ikke noget særligt! Forsendelse koster halvdelen af købere og sælgere.

2. Alle returnerede varer skal være i original emballage, og du skal give forsendelse tracking nummer, årsagen til returneringen, og din pocket nummer.

3. Vi vil refundere din fulde tilbudspris efter modtagelse af den oprindelige konto og emballering af alle komponenter og tilbehør, og vi vil annullere transaktionen på samme tid mellem køber og sælger. Eller du kan vælge at ændre det.

Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produktet er (ikke) er annonceret.Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Feedback er meget vigtigt, Vi beder om, at du straks kontakte os, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Hvis vi ikke forstår dem, det er umuligt at løse det problem!

Længde 1100mm
Skærm Type Nål
Diameter 110cm
Funktion mute
Kombination Multi-delt sæt
Stil Europa
Motivity Type Kvarts
Bredde 110cm
Relevant Placering Stue
Vægur Type 9 mm Plade
Vægt 305g
Ark Størrelse 37inch, 47inch
Mærke .. muhsein
Materiale Akryl
Krop Materiale Akryl&
Form Cirkulær
Model-Nummer 005
Type Vægure
Pakke Størrelse 41cm x 14cm x 7cm (16.14in x 5.51in x 2.76in)
Pakke Vægt 0.37kg (0.82lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer