Nyhed Reduced price!
Nye Ankomst MDF Træ-vægur Slient Vintage Rustikke Lurvet Ur Kunst, Ure, Home Decor Relogio de parede til Gave Hot Sellin

Nye Ankomst MDF Træ-vægur Slient Vintage Rustikke Lurvet Ur Kunst, Ure, Home Decor Relogio de parede til Gave Hot Sellin

kr150.31

-24%

kr200.40

Ny vare

På lager

Tags: relogio de parede, se home decor, vægur, Billige relogio de parede, Høj Kvalitet ur hjem indretning, Kina vægur Leverandører.

Nye Ankomst MDF Træ-vægur Vintage Rustikke Lurvet Ur Kunst, Ure, Home Decor Relogio de parede til Gave

Dekorative Tavs Runde Vintage Træ-Vægur Pæon Design

Dette er en retro stil analog vægur lavet af træ. Dette ur vil tilføje charme til ethvert rum i dit hjem. Der er et plast shell, beklædning bag uret for batterier. Kun et enkelt AA-batteri kræves for dette ur ( ikke inkluderet ). Denne vintage væg ur kan være en god gave på housewarmings, bryllupper og sociale sammenkomster.

Funktioner:

- Indret dit hjem med dette vægur. Perfekt til stuen og soveværelset.

- Mere akut og rolig.

- Materiale: Træ.

- Tag 1 AA-carbon-zinc batteri, ikke alkaline-batteri ( medfølger ikke ).

Type: Væg Ur

Model: Pastorale stil vægur

Stil: Retro

Tidsviser: Analog

Materiale: MDF ( urskiven er MDF, ikke original træ med Høj densitet komprimeret træ )

Form: Rund

Farve: Multi-Farve

Pakke vægt: 0.590 kg

Produkt størrelse (L x W x H) : 28x 28x 2,8 cm / 11 x 11 x 1,1 cm

Pakkens Indhold: 1 x Dekorative Tavs Runde Vintage Træ-vægur Pæon Design, 1 x Krog

Asian naturlige farve træ, som bruger økologiske naturlige pigmenter i produktionsprocessen, er ugiftige og har en overlegen farve kraft, og farven er ensartet fra indersiden til ydersiden. Efter alle former for mekanisk forarbejdning, såsom udskæring, gravering, prægning, belægning, maling og så videre, vil vise en farverig visuelle effekter, der er helt forskellige miljømæssige og sarte overflade effekt med andre overfladematerialer og coating-teknologi, har en god modstandsdygtighed mod brand, fugt modstand.

1. Groendalspark.dk acceptere Spærrede/ bankoverførsel/ Money Gram/ Western Union !

2. Fuld betaling skal være modtaget senest 7 arbejdsdage efter auktionen slutter, hvis du har problemer på at gøre betaling, Bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

1. Vi leverer til Alixpress ' s adresse. Sørg venligst for, at din adresse i Alixpress er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

2. For at levering af din pakke hurtigt og præcist, bedes du forlod os, telefonnummer og postnummer, når du betaler, værdsat!

3. Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service. Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den Kurer Selskab og lokale told/afgifter. Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp. Tak for din forståelse.

4. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

1. Vores mål er at sikre, at du er en tilfreds kunde og behagelig shopping med os.

2. Hvis du er tilfreds med købet, og vores samlede service, din kommentar er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes. Tag et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating af 5.

3. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb på nogen måde, Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem. Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.

Motivity Type Kvarts
Type 3 Træ-Ur
Funktion Antik Stil
Længde 280mm
Vægt 590g
Vægur Type 6mm plade
Relevant Placering Stue
Diameter 28cm
batteri 1*AA ( ikke inkluderet )
Form Enkelt Ansigt
Brug Home Decor, Gift, Fremme
Type 2 horloge vægmaleri
Skærm Type Nål
Krop Materiale MDF
Indslag 2 stort vægur
Stil Kort
Type 1 saat
Materiale MDF
Ark Størrelse 28cm
Bredde 28cm
Model-Nummer T7951
Type Vintage Ur
Pakke Polyfoam + brun kasse
Mærke Timelike
Mønster Naturskønne
Funktion 1 relogio de parede
Kombination Adskiller
Pakke Størrelse 33cm x 34cm x 5cm (12.99in x 13.39in x 1.97in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.59kg (1.30lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer