Nyhed Reduced price!
50stk gratis fragt Bløde Dukke Toy Tegnefilm Tørklæde vedhæng dukke bryllup aktiviteter, gaver, Fest, Bedste Gaver engros

50stk gratis fragt Bløde Dukke Toy Tegnefilm Tørklæde vedhæng dukke bryllup aktiviteter, gaver, Fest, Bedste Gaver engros

kr165.27

-34%

kr254.22

Ny vare

På lager

Tags: blød dukke, dukke gave, dukke legetøj, Billige bløde dukke, Høj Kvalitet dukke gave, China doll legetøj Leverandører.

Beskrivelse

1) nyt design Tørklæde vedhæng dukke bryllup aktiviteter gaver

2)pakning:50stk/masse

Pls Bemærk: der er mange farver og designs .vi vil gøre vores bedste for at blande flere farver og designs til dig. Understøtter ikke vælge farve eller design.tak for dit forstå.tak

Shipping sigt:

Vi sender varer for det meste via EMS, DHL, UPS, HK post. Normalt, hvis de elementer, som er under 2kg, vi ofte China post, hvis der er over 2 kg, vi foretrækker EMS eller DHL.

For at sikre, at du modtager din bestilling, ingen grund til at betale skat gratis ved import, vil vi erklære det som en "Gave" eller "Prøve" med en lavere værdi, men det afspejler ikke den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af varer og kan ikke brugbar i nogle lande med forskellige told-regler. Eventuelle afgifter eller gebyrer, som er på købers konto.

Betaling:

Betaling Via Groendalspark.dk Escrow.(det er bedre at betale med kreditkort for at Spærrede)

Groendalspark.dk Escrow, som er en førende tredjeparts online betaling platform fra Alibaba Group. Spærrede giver dig mulighed for at betale sikkert online uden at udsætte dine kredit kort detaljer. Du kan også spore leveringen af din ordre og betaling er kun frigivet til leverandøren efter du bekræfte, at du har modtaget ordren.

Feedback:

Vær venlig at give os positiv feedback og gode detaljerede sælgerbedømmelser.Hvis du er tilfreds med de køb her,det positive, som ville være meget værdsat.

Hvis du har spørgsmål til produkter, er du velkommen til at kontakte mig på,at vi vil svare inden for 24 timer, og glad for at være din service. 100 % Tilfredshed Garanteret .Tak skal du have.

Advarsel over 3 år
Model-Nummer ZP-721
Aldersgruppe 13-24 Måneder, 2-4 År, 5-7 År 8-11 År 12-15 År, Voksne
Pakning 50stk/masse
Dyr Dukke
Tema TV & Film Karakter
Type Lille Vedhæng
Størrelse omkring 8 cm
Funktioner Fyld & Plys -, Mini -, Model
Materiale Polyester
Påfyldning Skum Gummi
farve og design mix
Køn Unisex
Element Type Dyr
Form Figur Statue
Enhed Type masse (50 stk./masse)
Pakke Vægt 0.8kg (1.76lb.)
Pakke Størrelse 35cm x 30cm x 20cm (13.78in x 11.81in x 7.87in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer