Nyhed Reduced price!
Loklode Kinesiske Militære Overskud AK47 Brystet Pose Rig Ammunition Mag Bælte Type 56

Loklode Kinesiske Militære Overskud AK47 Brystet Pose Rig Ammunition Mag Bælte Type 56

kr85.88

-9%

kr94.41

Ny vare

På lager

Tags: bandolier, Billige bandolier, Loklode Kinesiske Militære Overskud AK47 Brystet Pose Rig Ammunition Mag Bælte Type 56.

Loklode Kinesiske Militære Overskud AK47 Brystet Pose Rig Ammunition Mag Bælte Type 56

Produkt Beskrivelse:

Kinesisk Militær Ægte Overskud AK47 Riffel Vintage Grøn 7.62x39 Syv 7-Bryst Lomme Etui Rig Bandoleer Bandolier For Kassette Ammunition Ammunition Mags Type 56 -31144.

(1)Begrænset Udbud-Ægte Overskud Kinesiske Militær 7 Lomme på Brystet Rig designet til at holde AK-47 magasiner, løs runder.100% overskud og god stand, som er ideel til samlere.

(2)chest rig er komfortable og meget robust. Det er enkelt stak til mag poser. Enkelt stak, bakelites gå i fast jævn og lav profil. Selv om det ikke er en slags spænder i ryggen, men uafgjort er meget holdbare, og de syning er stram.

(3)Det indeholder tre høj-center poser og fire side poser (2 på hver side).Brystet rig lærred skulderstropper er justerbar,nem at passe din krop.Den unikke træ-toggle lukning system er enkle og stramme på alle Lommer.

(4)Dette er top kvalitet "ægte militær overskud" i udstedte tilstand.Kraftig bomuld, lærred og stropper, der gør det let, stærk og holdbar i det lange løb.

Specifikationer:

(1)Materiale: Høj kvalitet lærred, som er væsentlig, men ikke alt for tunge.

(2)Det er enkelt stak til mag poser. Vigtigste poser, der passer til den ene AK magasin hver, som kun kan bære en ak47 30 runde mags per slot. De mindre lommer, perfekt hold pistol olie-kassen eller nogle andre små ting.

(3)Det passer også m4 mags, men de sidder lidt dybt, der er omkring en tomme af ekstra dybde.

Pakke indhold:

Bælte*1

Forsendelse:

Forventet leveringsdato: For købmand opfyldelse af ordrer, det tager 10-25 dage til at ankomme; for Amazon fulfillment ordrer, ligesom FBA-politik.

Bemærk:

(1)Da det er gamle, farven er lidt forskellige fra hinanden. Det element, du vil modtage måske lidt forskellige fra de billeder, som skyldes forskellige overvåge, lys og vinkel, skal du være opmærksom på, at.

(2)Som alle gammel overskud gør, at det er en gammel type lærred muggen lugt, men den lugt vil fortage sig, når du lufte den ud, eller har en vask. Vask i hånden med en pensel til at bruge en mild sæbe, lad tørre luft ud af solen.

(3)der er Måske nogle mug på dette punkt. Hvis du ikke kan acceptere det, skal du IKKE købe denne vare.

Feedback:

Det ville være meget værdsat, hvis du kunne forlade os god feedback, når du er tilfreds med vores service og produkter,som vil være en stor opmuntring for os.

Produkt Dimensioner: 25.3 x 9 x 15 cm

Mærke Loklode
Stil Nyhed
Materiale Lærred
Element Type Cummerbunds
Køn Mænd
Mønster Type Solid
Pakke Størrelse 25cm x 25cm x 25cm (9.84in x 9.84in x 9.84in)
Pakke Vægt 0.49kg (1.08lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer