Nyhed Reduced price!
Klassisk Hot Salg Håndlavet Dreamcatcher Fjer Bil Væggen Gave Nøglering Dream Catcher Nøgleringe Nipsting

Klassisk Hot Salg Håndlavet Dreamcatcher Fjer Bil Væggen Gave Nøglering Dream Catcher Nøgleringe Nipsting

kr6.50

-15%

kr7.66

Ny vare

På lager

Tags: Nøglering, dream catcher nøgle ring, dream catcher nøglering, Billige nøgle ring, Høj Kvalitet dream catcher nøgle ring, Kina dream catcher nøglering Leverandører.

Specifikation:

Materiale: Forniklet kobber+koreanske velvet+Fasan fjer

Størrelse:Lang:25cm/9.84"

Hoop Diameter:3 cm/1.2"

Farve: Som vist på billedet

Bemærk: Bemærk, at 1-3cm fejl på grund af manuel måling.Pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

Den farve kan have forskellige som forskellen display,pls forstå.

Inkluderet I Prisen: 1 X Dreamcatcher Nøglering

Hele Fem Stjerner

Vi er dedikeret til at tilbyde dig top kvalitet poster med den bedste service ,vil det være meget værdsat, hvis du forlader din positive feedback .Hvis du ikke er helt tilfreds,kan du give os en chance for at løse problemet, inden du forlader negativ feedback eller åbne en tvist.

Dream Catcher Nøglering, 2017 HOT SALE, Store Forfremmelse, KUN 0.67 USD !!! Pls klik på billedet til butik

1、Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus: Gratis levering,men Ingen tracking information og Længere ventetid(ca 30-45 dage) 2、Kina Post, der er Registreret luftpost: Oplad lidt,med tracking oplysninger og 25-35 dage med at vente tid. 3、Hvis du har brug for det hurtigst muligt, pls velkommen til at kontakte mig før du vælger, DHL eller EMS. Være klar, inden du foretager du valg, og Velkommen til min butik igen.

1、om, Hvordan og engros drop shipping? Engros-og dropshiping er både velkommen. Hvis du placerer bulk ordrer, mere rabat efter kontakt mig. Drop shipping, vi kunne sende varer til din kunde direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil. 2、Hvor er mit produkt nu? Du er velkommen til at kontakte os om dit tracking oplysninger, nogle gange tager det længere tid, mere end du havde forventet det, da det er internationale virksomheder, vi har brug for mere tid til at klare Brugerdefineret. Tak for din bedes forståelse på forhånd! Vi vil sende dit produkt ud på 1-5 hverdage, i det øjeblik du er færdig med betalingen, 3、Hvordan du får mere rabat? Vi har forskellige aktiviteter i en måned. Du kan komme ind i min butik for at vide mere infomation og få din eksklusive kupon. Klik på linket nedenfor for at få mere rabat: Forslag: Når ordreafgivelse, afslutte det i en halv time, så vi kan sende det til dig i den første tid.

Metal-Farve Guld-farve
Funktion --
Materiale Metal
Køn Unisex
Bøde eller Mode Mode
Mærke JOCESTYLE
Form\mønster Fjer
Model-Nummer KC110127
Stil Classic
Kompatibilitet Alle Kompatibel
Element Type Nøgleringe
Metaller Type Zink Legering
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.025kg (0.06lb.)
Pakke Størrelse 30cm x 7cm x 30cm (11.81in x 2.76in x 11.81in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer