Nyhed Reduced price!
POP SLAPPE af Korea germanium madras turmalin jade anion termisk infrarød el-varme fysioterapi sundhedspleje sten mat

POP SLAPPE af Korea germanium madras turmalin jade anion termisk infrarød el-varme fysioterapi sundhedspleje sten mat

kr1 068.50

-30%

kr1 526.43

Ny vare

På lager

Tags: sten mat, POP SLAPPE AF, sundhed mat, Billige sten mat, Høj Kvalitet pop slappe af, Kina sundhed mat Leverandører.

POP SLAPPE af Korea germanium madras sundhed turmalin jade madras keramiske anion termisk fysioterapi infrarød varme sten mat varenr: PR-C06 mix Størrelse: 45x80cm Bløde Ingen elektriske vib massage, som Det vedtager 220PCS af høj kvalitet turmalin og jade sten. *Brug af tourmaline og jade til at varetage langt infrarød ray og anion.

Turmalin udsender ca 2,5~13.5 micron af langt infrarød-stråler, og det er matchet med de infrarøde stråler af den menneskelige krop sig selv, så det hedder "ray of life". Strålerne er ikke kun til gavn for musklerne på overfladen af kroppen, men alle celler, herunder blodkar, lymfe kirtler og nerver i de dybe dele af vores krop. Disse stråler vitalisere den biologiske funktion i vores celler og øge blodcirkulationen, lindre neuralgi, rygsmerter, gigt smerter, fjerner toksiner og kuldioxid fra blodet, udfører en antibakteriel funktion. Jade er en knappe naturlige skatte i verden, som var begravet under jorden for tusinder af millioner af år, det indeholder mere end 30 typer af gavnlige mikronæringsstoffer for den menneskelige krop: som Zn, Fe,Cu, Mn, Mg, Co, Se, Cr, Ti, Li, Ca, K, Na, osv. *Brug af jade til at varetage mikroelementer og fjerne infrarøde stråler (mikronæringsstoffer vil være trængt dybt ind i huden af kroppen via infrarøde stråler, kan det effektivt supplement cellulære ernæring, forbedre magt, og aktiviteten af celler, slippe celler' - toksin. Mikrocirkulationen er swap steder, at kroppens celler indtag af næringsstoffer og ilt, udledning metabolitter, de fleste sygdomme og smerter i kroppen er forårsaget af mangel resultaterne af mikrocirkulationen. *Termoterapi er en af den traditionelle fysioterapi, skal du Bruge en opvarmede jade sten til at massere kroppen vil udvide blodkarrene, hastighed blodcirkulationen og forbedre mikrocirkulationen og godt kørende af kanaler og soeskende at hjælpe med at sænke blodtrykket og blod, fedt at reducere inflammation og ømhed, og holde sund. Ofte-brug Jade til fysioterapi vil være effektivt at fjerne usunde tegn på vind, kulde, fugt og varme, lindre smerten ved hovedpine, ledsmerter, følelsesløshed i lemmer og andre symptomer, der skyldes dårlig livmoderhalskræft, dårlig lændehvirvelsøjlen, slidgigt og leddegigt.

Materiale af vores måtten

Top kvalitet af tourmaline og jade sten.

Høj kvalitet af ydre materiale.

God og sikker kvalitet til inde-varme ledninger.

LED-fjernbetjeningen.

Temperatur 40°C~ + 70°C

Jade sten er naturligt, er der ingen exace samme jade sten i verden

så hver forsendelse stenen farve kan nogle forskel, mere grønt eller mere hvid.

Ingen perfekte naturlige sten.

Før ordre: Venligst forlade dit fulde navn, bedre to Tels Ikke for succesfuld levering. Skat (Forpligtelse) : Følg reglerne for det internationale, lokale eller destination afgift vil blive betalt af køber, vil vi sætte lavere værdi på faktura eller regning for at hjælpe med at reducere skat. Leveringstid: 5 arbejdsdage. og pls gøre kontakte os, hvis u ikke få varer i 20 dage, vil vi hjælpe u for at følge forsendelsen. Tegn på pakken: Vi sender pakken i god stand, men det kan blive brudt i løbet international levering eller åbne med vold, når de toldere kontrollere varerne før på fly. Så vi håber, at alle købere vil bede levere fyr til at åbne det, hvis pakken er i dårlig stand, før tegn på pakken, og beder om påstanden fra dem, hvis skaden er forårsaget af deres levering. Hvis kvaliteten problemet sker: Vi tilbyder et års garanti , hver parcel, der er en service-kort, bedes du kontakte os via e-mail til service, beskrivelser, billeder eller video, hvis kvalitet problem, der sker. På grund af tidsforskellen, kan vi ikke svare dig lige nu, være sikker på, at vi vil give u et svar, hvis vi får din e-mail og give den løsning inden for 3 arbejdsdage. velkommen eventuelle forslag, hvis du vil hjælpe os med at forbedre fremtiden for service eller butik.

Kære købere: Vi vil være på ferie for at fejre Kinesisk nytår, Ferie offwork: februar 5~27 februar 2018. vi vil begynde at sende pakken februar 28, Tak for din tålmodighed. Bemærk at forlade os besked, hvis du har spørgsmål eller har brug for vores hjælp. vi vil svare hver dag. De bedste ønsker fra POP SLAPPE af Holdet.

Stik Type To runde ben
Certifikat CE
Element Type Massage Og Afslapning
Funktion Langt infrarød Varme Terapi
Pakning Håndtasker+Ydre karton
Ekstern Ja
Standard Spænding 220V
Anvendelse Krop og ryg
Mærke POP SLAPPE AF
Størrelse 45x80cm
Model-Nummer PR-C06A 45x80cm blød
Temperatur 40~70 grader C
Farve og Materiale Golden PVC+Brun turmalin sten
Speciel Blød og kan foldes
Materiale Tourmaline sten+PVC
Antal af Tourmaline 220pcs turmalin og jade sten mix
Farve sten mix
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 50cm x 40cm x 9cm (19.69in x 15.75in x 3.54in)
Pakke Vægt 3.5kg (7.72lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer