Nyhed Reduced price!
2boxes/12 Magnetiske patch til hyperosteogeny medicinsk massage patch behandling af Slidgigt Knogle Hyperplasi Spondylosis urt gips

2boxes/12 Magnetiske patch til hyperosteogeny medicinsk massage patch behandling af Slidgigt Knogle Hyperplasi Spondylosis urt gips

kr52.97

-19%

kr66.21

Ny vare

På lager

Tags: magnetisk patch, magnetiske gips patch, massage, Billige magnetiske patch, Høj Kvalitet magnetiske gips patch, Kina til massage Leverandører.

Du køber nu 2boxes/12 Magnetiske patch til hyperosteogeny medicinsk massage patch behandling af Slidgigt Knogle Hyperplasi Spondylosis urt gips

Beskrivelse: perforeret magnetiske patch er belagt med en medaljon healing sammensætning, som omfatter over 30 urter, traditionel Kinesisk medicin, med den magnetiske disk i centrum. Det forbinder til sin eksponering for den terapeutiske effekt af et magnetisk felt med urte urte-ekstrakter. Størrelsen 75mm * 90mm..

Gips er beregnet til brug i behandlingen af symptomerne for at lette alle typer af brusk og hypertrofi af bindevæv:

- "Miner" på benene, som følge af deformation af bagfodens af tommelfingeren,

- "Sporer" på deres fødder,

- Gigt, arthrosis,

- Akutte og kroniske smerter i leddene af forskellig oprindelse.

Den terapeutiske sammensætning af plasteret består af urter traditionel Kinesisk medicin (Tengsanqi, sargentgloryvine stamceller, Tuyizhihao, gurkemeje rod saflor), indfødte mod syd-vest Guizhou. Gips er fremstillet ved hjælp af en unik, avanceret teknologi på grundlag af de gamle opskrifter af folk i Guizhou-Provinsen.

Sådan bruger: stick plaster på ren, tør hud problem områder. En patch er brugt inden for 2 dage.

Opbevares på et køligt og tørt sted. Anbefales ikke til anvendelse på personer, der lider af hud allergier, anvendes med forsigtighed hos gravide kvinder. Brug ikke på hud områder med åbne sår.

Yderligere anbefalinger for integreret behandling af "frø" på benene med moderat alvorlige knogle deformiteter såsom massage, fysioterapi, motion. For at styrke ledbånd i foden enhed kan udføre følgende øvelser - rotation stopper i den ene eller den anden retning, fleksion og ekstension ben i fodleddet, bortførelse uden stop og blande dem inde, fleksion og ekstension af tæerne, tæerne grib klud eller en blyant, til at højne og sætte dem på gulvet; trække store tyggegummi mellem de store tæer og strække det i alle retninger.

Vi tilbyder de bedste produkter og den bedste service til hver kunde.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål. Vi vil svare dig så hurtigt som muligt, på grund af tidsforskellen, hvis ikke straks svare dig, skal du forstå.

Efter modtaget pakken.Hvis du har nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os først, vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at kompensere for dig.

Om Forsendelse. Vi sørger for sikker og hurtig levering til hver kunde.Epacket,USPS,Hong kong air mail-og så videre .

Mere tid beskytte din ordre. Hvis du ikke har modtaget pakken i 60 arbejdsdage, bedes du kontakte med os . Vi vil forlænge beskytte tid for dig . Hvis du har modtaget pakken i 60-90 arbejdsdage, bedes du sende os en note, når du afgiver ny ordre , vil vi sende gaven til dig som kompensation eller give mere rabat til dig.

Om Feedback. Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes du give os gode kommentarer og 5 stjerner ros.

Hvis du ikke er tilfreds med vores service eller har andre spørgsmål, bedes du kontakte os, før du åbner en tvist, og skriv en kommentar. Vi vil hjælpe dig med at løse problemet.

Vi forventer, at vores service til at give dig en god oplevelse på Groendalspark.dk .

Function2 Hyperosteogeny
Model-Nummer 4box Magnetisk healing gips
Produkt Navn Miaolaodi Magnetiske hyperosteogeny gips
Materiale magnetisk patch
Anvendelse Kroppen
medicineret patches medicineret patches
Function3 knogle hyperplasi
Element Type Massage Og Afslapning
For Reumatiske ledsmerter
Gips Hyperostosis gips
Type hyperosteogeny gips
Behandling Hyperosteogeny
Funktion hyperostosis
Pakke Størrelse 20cm x 10cm x 10cm (7.87in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type masse (2 Pakker/masse)
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer