Nyhed Reduced price!
Gratis Forsendelse 2018 Nye Deluxe HACI Magnetiske Akupressur Suge Cupping Sæt HACI Wu Xing Zhen 10 Kopper, Magnetisk cupping thearpy

Gratis Forsendelse 2018 Nye Deluxe HACI Magnetiske Akupressur Suge Cupping Sæt HACI Wu Xing Zhen 10 Kopper, Magnetisk cupping thearpy

kr301.85

-11%

kr342.99

Ny vare

På lager

Tags: suge-cupping, cupping sæt, magnetisk cupping, Billige suge cupping, Høj Kvalitet cupping sæt, Kina magnetiske cupping Leverandører.

I henhold til luftfragt lov ikke tillader transport af flydende og indsætte objekter,Så vi ikke sætter HACI creme med produktet.Du kan bruge andre massage olie i stedet for dette.

Fabrikkens Butik Til Salg

HACI magnetiske akupressur sugekop bryder gennem den traditionelle akupunktur medicin, integrerer fordelene ved akupunktur, punkt, magnet behandling, cupping og stof pervasion at oprette særlige "Wuxing terapi', der kan betjenes alene ved at sætte nålen på huden.

2018 ny emballage:

Hvis du tænker på massage som en positiv pres (ved at trykke på kroppens væv), Massage Suge Cupping er en negativ pres, trækker kroppens væv ud og væk for at stimulere dem med en omvendt massage. Disse HACI Suge Cupping sæt bruger individuelle squeeze pærer for at skabe den delvis vakuum inde i koppen. Hver er udstyret med en magnet. Suge-Cupping producerer de effekter af traditionelle cupping metoder og fjerner nogle af ulemperne.

MAGNETISK TIPS TRYK MOD AKUPUNKTER

Den HACI Magnetiske Sugekopper er ekstremt populære, da en forbedring af velvære og en måde at lindre smerter og stammer. Metal tips monteret inde kopper lægge pres uden piercing hud. Alle kan bruge dem ganske enkelt, bekvemt og effektivt. De tips af HACI Sugekopper er magnetisk, fremstillet af sjældne jordarters permanent magnetiske legeringer med overflade-magnetisk felt >= 2500 gauss. Bare klem pære i, og anbring koppen på huden. Kop og magnetiske tip holde fast på kroppen uden gennemboring af huden. Flere, eller snesevis af kopper kan foretages på én gang, er meget det samme som at stimulere akupunkter ved mange nåle samtidigt.

SE, HVAD DE KOPPER LAVER: SIKKER OG KONTROLLERBAR

Den HACI magnetiske sugekopper?ransparency kan du tydeligt se rødmen af huden med stigende cupping tid, så du kan styre cupping med hensyn til dens virkninger og den optimale cupping tid. Uden brug af ild der er ikke fare for at brænde huden; og undertryk i koppen kan skræddersys til hver enkelt patient?s stand, som du styre det med hånden ved hjælp af trykket pistolen.

For Cupping:

1.

For de bedste resultater, sætte en lille mængde af cupping cream, body lotion eller gel, som hjælper med at give en bedre tætning på acupoint.

2.

Klem pære i, og sæt sugekoppen acupoint eller følsomme områder på huden, og derefter slippe pære til det ønskede tryk.

3.

Den kop skal nok pres for at bo på det punkt, og hvis det smutter af, squeeze pære mere eller bruge mere lotion.

4.

Den ligger ned eller sidder med kopper, der er placeret på point for 15 minutter anbefales. Du kan gøre cupping én eller to gange dagligt.

Tre kop størrelser er forskellige steder på kroppen:

Lille størrelse til ansigt eller de punkter, med mindre muskler, fødder, hænder, underarme. Medium størrelse for øvre arme og underben, Large og X-Large størrelse for øvre ben, ryg eller mave.

To Magnetiske Tips ? N((nordpolen) og S (sydpolen):

Brug N-tip og S-tip sammen på samme tid at øge den magnetiske styrke. For eksempel, bruge N-spids (blå) på højre hånd og S-spids (rød) på venstre hånd eller omvendt; N-spids (blå) på hånden og S-spids (rød) på ben eller vice versa. Men kan du se bort magnetiske faktorer, og bruge kopper med deres tips i henhold til bekvemmelighed.

Bruge renseservietter eller Alkohol Pad til at rense HACI Kopper efter brug.

INKLUDERET I DELUXE-MAGNETISKE SUCTION10-KOPPER, DER ER:

Kopper

Mængde

1.2 cm (indvendig diameter, South Pole Magnetiske Punkter(blå)

1

1.2 cm (indvendig diameter, North Pole Magnetiske Point(rød)

1

2,5 cm (indvendig diameter, South Pole Magnetiske Punkter(blå)

2

2,5 cm (indvendig diameter, North Pole Magnetiske Point(rød)

2

3,0 cm (indvendig diameter, South Pole Magnetiske Punkter(blå)

2

3,0 cm (indvendig diameter, North Pole Magnetiske Point(rød)

2

Andre

Manuel

1 dansk brugermanual:

Attention please:

Ordrer vil blive afsendt inden for 3-5 dage, skal du vente tålmodigt, tak!

Formål Kroppen cupping massage
Element Type Massage Og Afslapning
Model-Nummer HCX001
Materiale Silikone
Størrelse Multi Size SML
Certifikat ISO9001-2008
Garanti 10 År
Anvendelse Kroppen
Pakke Vægt 1.05kg (2.31lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 25cm x 15cm x 6cm (9.84in x 5.91in x 2.36in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer