Nyhed Reduced price!
Ion Rense Dual Detox Celle Spa-Maskine HK-805A

Ion Rense Dual Detox Celle Spa-Maskine HK-805A

kr1 091.18

Ny vare

På lager

Tags: spa-maskine, detox-ion-rens, dual detox maskine, Billige spa-maskine, Høj Kvalitet detox ion rense, Kina dual detox maskine Leverandører.

Ion Rense Dual Detox Celle Spa-Maskine HK-805A

♦Hvorfor Afgifte med en Ion-rense/ detox-maskine, badekar?

I dagens verden, det anslås, at over 95% af de mennesker i vores moderne samfund, oplever en kemisk ubalance i deres organer, hvilket medfører et overskud af hydrogen ioner, og deres blod pH-værdien er lavere end optimal (7.45 pH). Disse mennesker vil få stor gavn af eksponering for høje koncentrationer af negativt ladede ioner.Den måde, ionisering virker, er et vandmolekyle består af to brint-atomer og et ilt-atom. Når molekyle mister en hydrogen-atom, og de resterende ÅH molekyle tager på en negativ ladning. Som du gå langs stranden og din krop absorberer millioner af disse negativt ladede ioner, som alkalize blod og væv. På grund af dårlig kost og høj stress, vi har en tendens til at samle og gemme store mængder af affald produkter, såsom diacetic, mælkesyre, pyruvic, urinsyre, kulsyre, eddikesyre, smørsyre, og hepatisk syrer. Der er intet ubehag under behandlingen og hele processen tager 30 minutter. Processen er meget sikkert, men det er ikke anbefales til gravide kvinder, alle med en pacemaker eller mennesker med organtransplantationer. Du vil blive forbløffet, og nysgerrig som vandet skifter fra klart til let farvet skygge, så til en mørkere nuancer. Farven ændre sig vil ofte være forskellige fra person til person, og session til session.

♦ Vigtigste funktion

1. Hot salg klassikere dual detox maskine / ion rense med Mp3 luksuriøse musik-funktion 2. LED digital tube display. 3. 5 slags afgifte /ion rense arbejder mode. 4. Humaniseret design med Mp3-funktion, kan du nyde en vidunderlig sang, når boblen fods. 5. Smuk farve karton pakke for detox maskine /ion rense.

♦ Pakning modul

Certifikat:

Selskabet vis:

Forsendelse:

Feedback:

Element Type Massage Og Afslapning
Farve Hvid
Spænding 220V/110V
Standard Spænding 110V, 220V
Anvendelse Fod
Materiale ABS
Certifikat CE
Egenskaber Fod Massager; Kropsvægt
pakke størrelse 38cm*13cm*42cm
Model-Nummer HK-805A
Nominel Effekt 60W
Element Vægt NW 4.5Kg GW 8Kg
Oprindelsessted Guangdong, Kina (Hovedlandet)
Størrelse Medium
Pakke 4stk/karton
4stk ydre pakke demention 57cm*43 cm*41cm
Pakke Vægt 7.0kg (15.43lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 57cm x 45cm x 28cm (22.44in x 17.72in x 11.02in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer