Nyhed Reduced price!
10ml*2pcs Tranexamic acid oprindelige væske, Hvidtning og anti rynke fugtgivende melanin essensen fregne, anti-acne Indien

10ml*2pcs Tranexamic acid oprindelige væske, Hvidtning og anti rynke fugtgivende melanin essensen fregne, anti-acne Indien

kr84.11

-85%

kr600.64

Ny vare

På lager

Tags: væske temperatur, væskebeholderen, væske corrector, Billige væske temperatur, Høj Kvalitet væskebeholderen, Kina væske corrector Leverandører.

OS 6.86 / stykke Opmærksomhed!

Kære, hvis du ikke kan købe normalt!

På grund af Groendalspark.dk, det er allerede blevet behandlet så hurtigt som muligt.

Kontakt os venligst og Købe dette link, til den samme pris, som produktet.

HANA Tranexamic acid oprindelige væske

Om Produktet

Beskrivelse

Hvorfor formanden stedet?

Forårsage pletter dannelse ----- glial-celler kan ikke fordøje melanin melanin

Pigmentering og pigmentering, fordi eksterne stimuli, ultraviolet stråling, endokrine sygdomme og andre faktorer, som gør melanom celle metabolisme ud af balance, det er at skabe et stort antal af gamle og store melanin melanin. Og fordi kroppen ikke er i stand til at fordøje deres egen hud celler melanin melanin, så melanin vil fortsætte med at akkumulere i hudens overflade, og dermed producerer store mængder af tyk, bleg ujævn pigmentering.

Sammenlignet med andre kridtning produkter, er dette i tillæg til tranexamic acid er en antioxidant, der også har en høj stabilitet, ikke er modtagelig for temperatur skader miljøet, og som påvirker de karakteristiske egenskaber ved kraftoverføring. Du behøver ikke at beskytte alle typer af luftfartsselskabet overføre effekt, stadig i stand til at opnå en lavere effekt. Med en bred vifte af vitaminer og naturlige mælkesyre hvidtning ingredienser tandblegning effekt, men det vil øge den ultimative tandblegning effekt. Dette produkt kan ikke tilføje emulgatorer, konserveringsmidler , skal du ikke tilføje smag uden tilsætning af pigment. Dens mild, ikke-irriterende egenskaber, særligt velegnet Plet, hvidtning og afbalanceret teint af mængden. Hertil kommer, at tranexamic acid kan også forbedre den overordnede følelse af åbenhed og lokale hud teint kedelige, huden har en "rosenrødt" tandblegning effekt.

Vejledning

tranexamic acid, arbutin, snow angels, hyaluronsyre

Smuk effekt: Tranexamic acid, er en proteasehæmmer, kan syntetiseres, der er direkte involveret efter indtastning af dermis kollagen, kan helt afskåret melanin, der produceres af ultraviolet-bestråling opstår vej, så pletter cellulære molekyler opløse effektiv tandblegning.

Tranexamic acid, er en proteasehæmmer, kan hæmme protease katalytisk peptid bond hydrolyse, og dermed forhindre en sådan inflammatoriske enzym, protease aktivitet, og dermed udskrivning af epidermale celler velfungerende dele af den kaotiske pletter og melanin enhancement faktor gruppe, og derefter helt at afskære ruten på grund af ultraviolet stråling og dannelsen af melanin opstår. Der er ikke længere så pletter tykkere, udvide og øge den, så at den effektivt kan forebygge og forbedre hudens pigmentering.

For mennesker

1, som følge af træthed, mangel på søvn dannelsen af huden mat, gul, negative symptomer på aldring af huden og dårlig hud elasticitet.

2. Da huden aldre, ultraviolet stråling forårsaget af faktorer løse, sagging, rynker, tørhed og andre aldring af huden.

3, på grund af unormale sekretion af melanin i vivo sprudlende, overdreven sedimentation overfladen af huden, huden kan ikke være unormal metabolisme af melanin, danne en bred vifte af pletter: såsom pletter, melasma, fregner, alder pletter, og så tidligt.

4, på grund af den lange udendørs aktiviteter og forkert hudpleje og hud skader, tidlig rynker, tør hud, afskalning, rødme, store porer og andre negative symptomer.

5, sort øje fordi du bor uden lov, computer stråling, rygning og andre faktorer, der er forårsaget af tasker og andre spørgsmål.

6, da valget af lav kvalitet kosmetik og andre produkter eller hormoner forårsage hud tendens til allergi, hudorme intensive, store områder af huden død presserende behov for grundlæggende at løse, og så videre.

Mærke: Anlæg Gave Oprindelse: KINA Funktioner:

Tranexamic acid oprindelige væske

Let at absorbere

Blid reparation hud

Så at huden fugtig og skinnende Ingredienser:

Vand, propylenglycol, glycerin, butylen glycol, hydroxyethyl cellulose, ceramide 1, tranexamic acid, sodium hyaluronate, hydroxybenzyl ester holdbarhed:

3 år (Lavet i Kina, produktions-dato, vil være tydeligt markeret på etiketten. ) Foreslår, at der anvendes:

For Hudpleje Emballage:

Forseglet pakke størrelse:

2 STK Vægt:

20 ML anvendelse: Efter afrensning, skal du åbne den oprindelige steril flaske cap, der er forsynet med gennemsigtige miljø-drop, forsigtigt basal løsning kan anvendes. Instrumenter Import bedre resultater hudtype: Alle Hud Type Engros Pris: Flere end 3 stk, 5% rabat

Bemærk Olie oprindelse er Kina producenten er Guangdong, Kina produkter er af kosmetisk karakter, kun til udvortes brug, kan ikke spise.

Yderligere Informatio

Kinesiske Beskrivelse Billeder til reference Nogen spørgsmål er Du velkommen til at kontakte os

Hvorfor Vælge ? Anlægget Gave Natur & Høj Kvalitet Hemmelighed. Anlægget Gave er en naturlig plante æterisk olie produktion virksomheder,GMP produktion workshop,importeret udstyr,udvinding teknologi,en mange af nationale sikkerhed inspektion certifikat,holde sig til den naturlige og høj kvalitet æteriske olier feedback kunde.

Anlægget Gave produkter sikring opdagelse.

Anlægget er en Gave professionelle sundhed og skønhed sælger i kina, sælger et stort udvalg af produkter af høj kvalitet, der er lavet i Kina, til en overkommelig pris.

Vi er meget glade for at kunne komme i forbindelse med kunder fra hele verden, og gør vores linje af utrolige sundhed og beauty produkter til rådighed for dem uanset hvor de bor.

NETTO VÆGT 10ML
Element Type Creme
Mærke Anlægget Gave
Køn Unisex
Efficacies formindske porer
Model-Nummer Tranexamic acid oprindelige væske
kosmetik efficacies huden, skader, reparation, after sun repair, gå capillarie, eksfolierende
specifikation fregne normal størrelse
kosmetik funktion brug en god effekt, ingen
Kosmetik efficacies ar / til indien, bristede
Ingrediens Tranexamic acid oprindelige væske
dag creme ning behandling
velegnet til alle hudtyper hud
Bruger Ansigt
Funktion Tandblegning
Pakke Størrelse 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Enhed Type masse (2 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer