Nyhed Reduced price!
For Lenovo k4 bemærk LCD-Display og Touch-Skærm Erstatning For Lenovo Citron Vibe X3 Lite K51c78 / K4 Bemærk A7010a48 A7010

For Lenovo k4 bemærk LCD-Display og Touch-Skærm Erstatning For Lenovo Citron Vibe X3 Lite K51c78 / K4 Bemærk A7010a48 A7010

kr113.35

-13%

kr131.80

Ny vare

På lager

Tags: lenovo tv, skærm touch, skærm lenovo, Billige lenovo-skærm, Høj Kvalitet skærm touch, Kina skærm lenovo Leverandører.

Vi vil teste det i orden inden forsendelsen. Efter at have modtaget varen, skal du ikke installere det.Test den med din telefon, bundkort først. Hvis der er noget problem under en test, bedes du kontakte os. Vigtigt bemærk: Vi vil ikke give efter-salg service, hvis problemet dukkede op efter installationen. Skærmen er skrøbeligt produkt. For ikke-fagfolk, anbefales det at få telefonen til en professionel mobiltelefon reparation center. På grund af den køber selv nedtager og installerer led til skærmen skader, vi er ikke ansvarlig for det. Hver touch skærm vil være repeatly testet før levering,og som et segl på den, Efter modtagelse af varen, du skal ikke fjerne forseglingen, fordi vi kun kan genkende det tætning for at sikre, at det er vores varer. Det vil ikke blive returneret, hvis der ikke er vores sæl.

På grund af den forskellige tid, producenter og andre faktorer, som alle de faktiske varer kan ikke garanteres, at de uploadede billeder af vores butik er præcis det samme, især farven. Når varerne er lidt visuelt forskellige fra vores shop ' s billeder, det er underlagt den faktiske produkt. Selvfølgelig, den varer i dine hænder er helt sikkert det du har brug for. På grund af den tid, der er mange produkter har ikke haft tid til hylderne. Hvis det er nødvendigt, bedes du kontakte os.Vi vil gøre vores yderste for at opfylde dine behov.

Pakke Bubble Box
Garanti 5 måneder, før installationen
Pris EXW
Farve Black
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm
Skærm > 3"
LCD-Kit Ja
kvalitet Test Før Forsendelse
Levering inden for 7 arbejdsdage
Mærke mobyxun
Display opløsning 1920x1080
Kompatible Mærker Lenovo
Model-Nummer for lenovo K4 bemærk
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 12cm x 10cm (7.87in x 4.72in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer