Nyhed Reduced price!
5pcs/masse Original Tage fra Telefonen En Kvalitet på Skærmen for 6S Plus LCD-Skærmen Sort/Hvid

5pcs/masse Original Tage fra Telefonen En Kvalitet på Skærmen for 6S Plus LCD-Skærmen Sort/Hvid

kr2 850.56

Ny vare

På lager

Tags: telefonen lcd-skærme, lcd-skærmen i telefonen, telefonens skærm, Billige telefon lcd-skærme, Høj Kvalitet lcd-skærmen i telefonen, Kina telefonens skærm Leverandører.

For nogle grunde, fra nu af, alle LCD-Billeder til iP vil ikke blive uploadet på Groendalspark.dk. Hvis du skal brug for Lcd-skærme, billeder , pls lad os vide , hvad vi kan gøre, er at holde ærlig til alle vores kunder . Hvad vi sælger af dette link for 6S Plus LCD-er Original Ny En Kvalitet, uden at nogen døde pixels eller støv. Som for den Oprindelige Nye Lcd-skærme, jeg har nogle ord vil sige: 1. Hvad er Original Ny ? I simple ord, "Original Nye"= "Alt original" . De er fra officielle støberier Foxconn dorectly , så det samme med den oprindelige i den mobil , der er et ord, de er fulde oprindelige og nye. Anyway, vi respekterer den enkelte kundes valg. Så hvis du har nogen spørgsmål , så lad mig vide, direkte via trade manager eller efterlade en besked til os , tak. Produkt Beskrivelse:

Når det kommer til "A eller B for Kvalitet", måske du har mange spørgsmål

Spørgsmål 1: Hvad er forskellen mellem A-og B-kvalitet?

RE: Den største Forskel er En kvalitet uden døde pixel eller støv og hår på LCD ' et, men B-kvalitet med dem. (B+ Kvalitet 1-2 stk pixels,B - Kvalitet i mere end 3 pc ' er pixels)

Spørgsmål 2: Er B-kvalitet arbejde godt? Vil de være brød efter brug en lille tid?

RE:Ja, B-kvalitet fungerer godt, alt er ens, men den pixel problemer.

Spørgsmål 3: Er B-kvalitet betyder, at de er dårlige, Virkelig ingen ønsker B-kvalitet ?

RE:Nej, som jeg sagde, at forskellige mennesker har forskellige valg, En kvalitet, der er bedre end B-kvalitet , men B-kvalitet er billigere end En kvalitet. Så du kan bestemme alt om A eller B.

Spørgsmål 4: Hvordan er B-kvalitet LCD, er de B+ eller B - kvalitet?

RE:Som en professionel grossist, kan jeg sige sandheden til dig, vi sælger, B+ , også sælge B-, men jeg taler ansvarligt at du, B - kvalitet, let at have problemer med dine kunder. For nu B kvalitet, vi solgte næsten B+ kvalitet.

Produkt Detaljer:

Produkt Navn: Original Nye LCD-for 6S Plus med ramme

Kvalitet Type: Original Ny En

Kvalitetskontrol: 100% Testet af QC personale, før skibet

Komponenter: LCD - +Touch Digitizer+Ramme

Garanti: 6 Måneder

Leveringstid: 1-2 hverdage (efter betaling er bekræftet)

Emballage måde: Anti-statisk pose+Bubble taske til hver LCD -

To ting, som du skal bekræfte for den bedre service:

1).Den FARVE, du har brug for om LCD (hvis du ikke fortælle os den farve, du har brug for, før skibet, og vi vil sende et halvt hvid og halvt sort, hvis blot én pc ' er, vil vi sende sort).

2).Hvilken pris skal vi skrive på fakturaen for den Deklarerede toldværdi, vi vil gøre, hvad dine krav (hvis du ikke fortælle os den værdi, du ønsker , vil vi skrive en værdi, som vores erfaring), men vi er ikke ansvarlige for eventuelle problemer på grund af forkert deklarerede Værdi.

Billede Detaljer

Retur & Garanti

1. Når varer er blevet skib ud, tilbagebetaling er ikke acceptabelt for nogen begrundelse.

2. Bemærk test Lcd-skærme, når du modtager håber vi kan få feedback i den første tid.

3. Vi er ærlige leverandør, er vi sikker på, at hver LCD-blev testet før levering, bedes du ikke installere LCD-skærmen, før test, vi respekterer hver klient, håber i kan få din forbindelse på samme tid.

Om det, vi sætter vores særlige "BS" markør i LCD, i tilfælde af at du installere LCD, markøren vil blive ødelagt.

4.Vi tilbyder 3 måneders garanti om LCD-men husk "BS" mærke så godt, at de er produkter, der hører til BS. Returnere kun blive accepteret, når vi har modtaget din Lcd-skærme.

5.For andre særlige betingelser, vil vi have de oplysninger, løse metode.

Om os

Shenzhen BS Technology Co., Ltd. - at Give dig en dedikeret portal for alle deres mobiltelefon reservedele og reparation af værktøjer krav. Fra BS, kan du få reservedele som LCD-skærm, flex kabler, huse, højttaler, ringesignal/buzzer, tastatur, lcd-komplet sæt assy, midt rammer og alle andre interne dele til telefoner mærker til iPhone, iPad, Samsung osv., Vi sælger alle former for reparation af værktøjer og forny maskiner til den nævnte model er.

Forsendelse

1.Det tager normalt omkring 3-7 arbejdsdage ved Hurtig (DHL, UPS, Fedex, TNT), 3-15 arbejdsdage via EMS, og 15-45 arbejdsdage af Kina/HK Post at sende til dit land.

2.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar.

3.Vælg venligst måde forsendelse af DHL, UPS, FEDEX eller EMS hvis du ønsker, at fik de produkter, quikly.

4.Gennemsnitlige Leveringstid på forskellige Fragt Firma

Betaling

Vi accepterer nedenstående betalingsmetoder:

1.Betalt via Groendalspark.dk System

2.T/T) Betaling, Bank Overførsel(HSBC)

3.Western Union-overførsel betaling

4.Money Gram Betaling

5.Kontant Betaling

Note 1: Paypal er ikke accepteret, fordi den høje provision, og det er svært at tage penge fra Paypal i Kina.

Note 2: Når PI er blevet bekræftet, og dit bestilte varer er klar, vil en tilbagebetaling vil ikke være til rådighed for en annulleret ordre. Men vi vil refundere dig i gang i tilfælde af, at vi ikke kunne tilbyde de produkter, der er nødvendige, på grund af mangel eller manglende.

Feedback

1.Hvis du er tilfreds med vores service og produkter, kan du efterlade os en 5 stjerner positive feedback, og vi vil give dig en god geed feedback hurtigt.

2.Hvis du ikke er tilfreds med vores service eller produkter, håber du kan give os en mulighed for at gøre tingene bedre, før du forlader en negativ/neutral feedback. Kontakt os venligst i første gang, hvis du har nogen klager, vi vil lytte til dig tålmodigt, og gør vores bedste for at hjælpe dig med at løse de problemer, indtil du er tilfreds.

kvalitet Original Officielle En Ny
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm
Komponenter LCD - +Touch Digitizer+Ramme
Model-Nummer For 6S Plus LCD -
Farve Sort/Hvid
Kompatible iPhone-Model iPhone 6S Plus
LCD-Kit Ja
Garanti 6 Måneder
Mærke oriparts
Kompatible Modeller For 6S Plus LCD -
Skærm > 3"
Kompatible Mærker Apple iPhone
Display opløsning 1280x720
Pakke Vægt 0.45kg (0.99lb.)
Pakke Størrelse 11cm x 10cm x 12cm (4.33in x 3.94in x 4.72in)
Enhed Type masse (5 stykker/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer