Nyhed Reduced price!
2018 velos de novia 3 Meter 2T-Hvid&Hvid Pailletter Blings Mousserende Blonde Kant Purfle Lang Domkirke Bryllup Slør V1100

2018 velos de novia 3 Meter 2T-Hvid&Hvid Pailletter Blings Mousserende Blonde Kant Purfle Lang Domkirke Bryllup Slør V1100

kr242.45

-40%

kr404.10

Ny vare

På lager

Tags: katedralen bryllup slør, velos de novia, bryllup slør, Billige domkirke bryllup slør, Høj Kvalitet velos de novia, Kina bryllup slør Leverandører.

Om Forsendelse:

(a) Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar.

(b) Du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du bestiller/køber.

(c) Disse takster er normalt indsamlet af at levere fragt (forsendelse) virksomheden, eller når du vælger den konto op - ikke at forveksle dem til ekstra forsendelsesomkostninger.

(d) Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol.

(e) leverer Vi kun til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

(f) SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage. Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

(g) Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os. Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar. Vores mål er kundernes tilfredshed! :-)

Omkring Returret:

1. Vi nægter teturn de poster tilbage uden nogen problemer med kvaliteten. hvis du har købt det, og ikke som det, efter du har modtaget det, kan vi nægte at vende tilbage.

2. Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 1 uge efter modtaget pakken & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

3. Kontakt os for at få et afkast. Dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen. Alle elementer, der returneres, skal indeholde alle de originale emballage.

Om Feedback:

Din feedback er meget vigtigt for os, bedes du tage et par sekunder til at forlade god feedback hvis du er tilfreds med vores produkt eller service, tak så meget!!

Negativ feedback kan ikke løse de problemer, Kommunikation er broen af det menneskelige sind og verden er altid smuk under smidig kommunikation.

Hvis vores varer eller service er du ikke tilfreds, kan du give os en chance for at forbedre, før du åbner en tvist. Vi gør altid vores bedste for at hjælpe.

FAQ

Læs de ofte Stillede spørgsmål omhyggeligt, og hvis der er nogen spørgsmål, så tøv ikke med at forbinde os

Q:1. Hvordan til at købe dine kjoler? Hvad er proceduren?

A: Først, PLS klik på "Køb Nu" knappen, når du afgiver bestilling, da det vil føre dig til at afslutte betaling, mens du kan efterlade en besked om målinger og farve.

Spærrede er gratis, sikker betalingstjeneste, der er automatisk til rådighed på alle transaktioner. Denne service sikrer, at betalingen er frigivet til sælger kun, når du har bekræftet tilfredsstillende modtagelse af din ordre

Q:2. Gør brudekjole eller aftenkjoler omfatter alle accessaries ?

A: kjolen omfatter ikke nogen accessaries såsom slør, handsker, underkjole inde og så på

Q:3. Hvor lang tid i forvejen skal jeg bestille min kjole?

A: Da alle vore kjoler er lavet på bestilling, hver kjole er skræddertid er baseret på kompleksiteten af dens design og sæsonbestemte ændringer i efterspørgslen. Hver kjole ' s side vil vise en anslået skræddertid beregnet baseret på disse faktorer. For at sikre, at du modtager din kjole på tid, kan du placere din ordre så tidligt som muligt for at undgå langvarig skræddertid i løbet af højsæsonen.

Q:4. Vil min kjole præcist matche den farve jeg ser på jeres hjemmeside?

A: Der kan være en lille forskel mellem den faktiske kjole farve og hvad du ser i billedet, afhængigt af din computer skærms display indstillinger.

Q:5 . Hvordan kan jeg sikre mig at jeg bestiller den rigtige størrelse?

Et: at Få professionel hjælp ved målingen er den mest pålidelige måde at sikre, at det endelige produkt når perfekt . Sørg for at tjekke vores opmålings guide. Hvis din størrelse svinger, eller du ønsker at ændre kjole lidt, vi altid efterlade et par centimeter i sømmene, så din lokale skrædder nemt kan foretage ændringer efter behov.

Q:6. Du kan tilpasse størrelsen på min kjole?

A: Hvis vores standard størrelser ikke passer dig, kan Vi custom made kjole til dig. Når du bestiller, forlade din nøjagtige målinger! Få professionel hjælp ved målingen er bedst, hvis du ønsker at gøre det selv, skal du sørge for at læse vores opmålings guide først.

Q:7. Kan jeg ændring kjole? Og det er nødt til at betale ekstra penge?

A: Ja, du er nødt til at betale ekstra, hvis du har brug for ændringer på kjolen. Som for eksempel at tilføje stropper, tilføjelse af togets længde eller ændre bagsiden stil

Q:8. Kan jeg returnere eller afbestille kjolen hvis jeg ændrer mening?

A: Vore kjoler er ikke bare trukket fra et lager - når din ordre er bekræftet, at vore skræddere begynde at vælge materialer, der i den farve, du har anmodet om og skære stof baseret på dine målinger. Selv standard størrelses kjoler er særligt lavet til hver kunde. Den tilpassede natur af vores kjoler betyder, at vores afbestillings og returnerings retningslinjer er strengere end andre produkter, så det er vigtigt at bestille omhyggeligt.

Mærke MERMAIDfUN
Materiale Polyester
Model-Nummer v1100
Køn Kvinder
Slør Lag To-Lags
Navn På Afdeling Voksen
Element Type Brude Slør
Slør Kant Stil Blonde Kant
Technics Applicerede
Farve Hvid, Elfenben
Pakke Vægt 0.6kg (1.32lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 20cm x 20cm x 3cm (7.87in x 7.87in x 1.18in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer