Nyhed Reduced price!
Jersey Stof Mousserende Perlebesat Håndarbejde Havfrue Sweetheart Prom Kjoler Med Sten OL102432

Jersey Stof Mousserende Perlebesat Håndarbejde Havfrue Sweetheart Prom Kjoler Med Sten OL102432

kr839.54

-16%

kr1 011.49

Ny vare

På lager

Tags: kjole mønster til salg, kjoler junior, kjole timeglas, Billige kjole mønster til salg, Høj Kvalitet kjoler junior, Kina kjole timeglas Leverandører.

Tyl Stof Perlebesat Håndarbejde Havfrue Sweetheart Prom Kjoler Med Sten OL102398

Hallow til Hem 60. Standard mål er i tommer.

.

Hvis målinger, der falder mellem at størrelser, anbefales det, på den større størrelse, der er valgt.

.

Typisk brude og formelle klæder har en 2 CM højde. Dette er ikke garaunteed.

.

Husk på at det er til størrelsen ned på et stykke tøj, der passer, end det er på størrelse op.

.

Alle kunder er ansvarlige for, ved at vælge den rigtige størrelse.

.

Vi beder anbefaler på, er målinger taget af en professionel. Konsultere for at få hjælp.

Hvis du ønsker ved at bestille en custom-made størrelse, pls kontakte os for nærmere ekstra omkostninger, før du gøre for, og pls rådgive nedenfor målinger

Fuld Bust______ tommer eller cm

Fuld Talje______ tommer eller cm

Fuld Hofter _______ tommer eller cm

Talje til hem ______tommer eller cm med sko

Talje til hem ______tommer eller cm spærring sko

Kopier ovenstående formular til at skrive din størrelse er kun praktisk for dig

Med hensyn til den farve, vi laver kun de farver, som er de samme som de fotos, hvis du har brug for andre farver, kontakt venligst vores salgs-for ved at bekræfte den farve. Ved siden af, skal du vælge andre farver har brug for ved at forlænge 20 til 30 dage for produktion tid.

.

Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-skærm, kan vi ikke garantere, på farven af vores produkter vil være nøjagtig den samme med de billeder, du så.

I de fleste tidspunkt, køberen skal ikke betale told. Vi vil erklære det som en prøve og en lav værdi for at undgå skat. Mænd

nogle gange har jeg nogle lande, tolderen kan være strenge. vi er ikke ansvarlige nogen fortalte gebyr, Bedes du tjekke det ud

fortalt-politik på dit eget sted. Hvis du er nødt til at betale fortalte gebyrer, det er din pligt i dit eget land, skal køber

forstå denne situation.

Bestil Aflysninger

Vi forstår, ved bestilling af en kjole " til din særlige lejlighed er en vigtig opgave, og vores annullering politik blev skabt med dette jeg tankerne. Det er dog vigtigt ved bemærke, på vore kjoler er gyldig e på bestilling, og når den kreative proces er begyndt materialer ikke kan genbruges. Den gode nyhed er, på efter ved placere din ordre, er der stadig tid til at gøre op dit sind. Der henvises til vores afbestillingspolitik nedenfor for yderligere oplysninger.

Vores Politik Aflysninger

1.Ordrer annulleres inden for 24 timer efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en fuld refundering.

2.Ordrer annulleret 1-3 dage efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af fuld fragt og 50% af købsprisen.

3.Ordrer annulleres, efter 3 dage efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af den fulde forsendelses omkostninger.

4.Når din ordre er blevet afsendt, kan det ikke længere annulleres.

Tilbage Til Udskiftning eller Tilbagebetaling

1.Din tilfredshed er af allerstørste betydning for os. Efter ankomsten af din røg pakke, vil vi opfordre dig til ved at tjekke og sørg for, på kjolen er gyldig e til din ordre specifikationer. Prøv på din kjole", så hurtigt som muligt uden på fjerne tags, ændre, eller vaske tøj.

2.Hvis du er ved at vende tilbage eller bytte kjoler eller tilbehør, skal du sørge for de er i deres oprindelige tilstand - ubrugte, uvasket, uændret, ubeskadigede, rene, fri for støv og hår og med tags intakt og fastgjort.

3.skræddersyet beklædning kan ikke acceptere nogen som helst årsag annullere og retreun.

Defekte, Beskadigede eller Misshipped Elementer

Du er berettiget til en tilbagebetaling af den fulde købspris plus forsendelsesomkostninger for defekte, beskadigede eller mis-afsendte varer. Hvis du mener, på dine varer er blevet beskadiget under leveringen, skal du først indhente "Bevis for per person" dokumentation fra din levering luftfartsselskab.

Dimensionering og Montering Spørgsmål

Som alle vore kjoler er håndsyede og skræddersyet, den færdige kjole " kan variere fra omkring da (1) tomme enten jeg retning af den angivne målinger.

Kjole " er ikke den størrelse, du har bestilt

Skal din kjole " størrelse afviger fra specifikationerne for din bestilling af mere end en tomme, opfordrer vi dig til at finde en lokal skrædder og til at foretage justeringer, og vi vil med glæde refundere grave 100% af produktets pris på skrædderi og omkostninger. Hvis du vælger denne mulighed, skal du huske på at anmode om en kvittering fra din skrædder som en kopi af det, skal gives, når der anmodes om godtgørelse.

Kjole", er den størrelse du har bestilt, mænd ikke passer

Kjoler, der ikke passer ordentligt, mænd, der passer til de specifikationer, du har bestilt, kan ikke returneres eller ombyttes.

Bemærk venligst: hvis din ordre specifikationer, der adskiller sig for meget fra den endelige dimensionering anmodning, resizing kan ikke være muligt,

Returnering

1.Send en tilbagevenden anmodning til sælgeren inden 15 dage efter din bestilling?s overførsel*. Desuden en forklaring og billeder, der dokumenterer årsagen til returneringen. Vender tilbage, vil ikke blive accepteret uden forudgående godkendelse fra min butik.

2. Når vores sælgere har godkendt din anmodning, bedes du sende elementet og det færdige Produkt returformularen tilbage til os så hurtigt som muligt.

Dekoration Perlebesat
Element Type prom kjoler
Stof Type Jersey
Ærme Længde(cm) Kort
Med indbygget Bh Ja
Størrelse 4 to 14
Kjoler Længde Gulv-Længde
Toget Retten Tog
Lining Materiale Strikning
Materiale 100% polyester jersey
Halsudskæring Sweetheart
De Faktiske Billeder Ja
business-type Producenten
Talje Faldet
USA Størrelse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18
Ærme Stil Off Skulderen
Slut skinnende perlebesat
Silhuet Trompet / Mermaid
Model-Nummer OL102432 aften kjoler
Mærke oucui
Farve samme som billeder
Type sexet kjole
kjole længde Fuld Længde
Bust Pad Åndbar Pad
Zip YKK Skjult Zip
Lejlighed Prom
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)
Pakke Størrelse 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer