Nyhed Reduced price!
Australien seller Freezeframe Peptid Revitaleyes Reducere Øjet Poser Poser, Mørke Rande Dybe Rynker Sikker Eye Care cream

Australien seller Freezeframe Peptid Revitaleyes Reducere Øjet Poser Poser, Mørke Rande Dybe Rynker Sikker Eye Care cream

kr303.14

-44%

kr551.11

Ny vare

På lager

Tags: eye poser, mørke cirkler, øje rynke creme, Billige øjne puffiness, Høj Kvalitet med mørke cirkler, Kina øje rynke creme Leverandører.

Freezframe - Australiens Nummer 1 multi-prisvindende cosmeceutical brand.

KAN EN ENKELT EYE CREAM TØRRE VÆK KRONISKE HÆVELSER, ALVORLIGE, MØRKE RANDE OG DYBE RYNKER? Med tri-peptid og C-vitamin, for kliniske øje område reparation

Denne kraftfulde gel-som balsam straks sletter tegn på aldring, stress og træthed til at producere glattere, klarere øvre og nedre øjenlåg. På samme tid, det fugter og giver energi væv, forøgelse af mikrocirkulationen og udfører en dyb og langvarig anti-rynke, anti-taske og anti-mørk cirkel handling. Produkt Beskrivelse Løser de 3 store øjne ager problemer med 1 klinisk løsning

For første gang, et enkelt produkt er bevist effektiv mod alle de tre store øjne agere, og det virker både nu og på lang sigt!

I modsætning til de fleste øjet cremer, der kan behandle kun et af de store tegn på aldring, revitalEYES er en sand cocktail af stærke anti øje ageing ingredienser, som behandler 3 store øjne agere. I denne formel, ikke én, men tre super styrke peptider er kombineret til at skabe en samlet løsning for øjne, der behandler alle større symptom på aldring omkring øjnene.

Peptid-Teknologi 1 - alternativet til en eye lift, som går ud hævelser og øjne bøjet uden en skalpel

Denne ingrediens, der klinisk bevist er så effektiv til at reducere poser under øjnene, droopiness og poser under øjnene, er det endda vundet en international technology award! Undersøgelser har vist, at en massiv 95% af forsøgspersonerne oplevede en dramatisk reduktion i under øjet poser, med 70% se utrolige resultater på bare 14 dage. Resultaterne tyder på op til 70% reduktion i kronisk, under øjet poser på bare 28 dage.

Peptid-Teknologi 2 - Gnider ud mørke cirkel som et viskelæder

I et sandt gennembrud, denne anti cirkel peptid er klinisk bevist til at reducere de blå og røde farvestoffer, som kan give øjnene en "racoon" ring, selv når du har sovet godt otte timer. Skygger er synligt lysere i så lidt som 14 dage med en klinisk reduktion i skygger på blot 56 dage.

Peptid-Teknologi 3 - BOKSEN Alternativ, som reducerer udtryk rynker med op til 63.23%

En fast ingrediens i freezeframe udvalg, denne kraftfulde peptid-teknologi slapper udtryk rynker så effektivt, kan du se en dramatisk reduktion i ikke kun fine linjer, men også i dybe rynker, på kun 28 dage.

Endnu mere kraftfulde ingredienser til kollagen, elasticitet, fugt og derover....

Ikke tilfreds med at behandle poser, tasker, rande og rynker (som om det ikke var nok!), vores forskere derefter tilsat C-vitamin, plus fugtgivende hyaluronsyre for at fuldføre de unge cocktail. Dette er ikke kun giver en lysere og energigivende effekt, det giver også en antioxidant virkning, bekæmper frie radikaler og øger produktionen af kollagen.

Men vent et øjeblik. Hvad med øjeblikkelig virkning?

freezeframe revitalEYES indeholder også en sikker, skånsom væv stramning agent, der løfter væk mild til moderat linjer og rynker samt poser inden for 10 minutter til en time. Denne instant lift, kombineret med den energiske og lysnende effekt af vitamin C, og fugt infusioner af hyaluronsyre syre, giver en effekt på rynker, hævelser og mørke rande fra dag 1.

Freezeframe revitalEYES med tri-peptid og C-vitamin

En effekt, som du vil se straks, og en dramatisk langsigtet virkning på alle de store tegn på aldrende øje, der vil trodse din alder.

Ingredienser

Vand (Aqua) Glycerin Acetyl Octapeptide-3 natriumhyaluronat PEG-7 Glyceryl-Cocoat Hydrolyseret hvedegluten, Dinatrium-EDTA Ceratonia Siliqua Tyggegummi Phenoxyethanol Caprylyl Glycol Carbomer Natriumhydroxid Natrium Ascorbyl Fosfat Acetyl Tetrapeptide - 5 Natrium-Acrylat/Acryloyldemethyl Taurate Copolymer Polysorbat 80 Isohexadecane Steareth-20 Hydroxysuccinimide Chrysin Palmitoyl Oligopeptid Palmitoyl Tetrapeptid-7 Polyacrylamid C13-14 Isoparaffin Laureth-7 Retninger Anvende morgen og aften for at øjet kontur ved hjælp af en let duppende bevægelse.

1.Vi sender til hele Verden, undtagen APO/FPO

2.Varer bliver afsendt fra Kina, ved hjælp Luftpost, nå ud til de fleste lande indenfor 10 til 20

forretning dage. Rusland er et område, som har brug for 60 eller 90 dage. Leveringstiden afhænger af

destination og andre faktorer, kan det tage op til 20-40 arbejdsdage.

3.Andre særlige produkt vil sende ved hensigtsmæssig forsendelse måde .

1.Undskyld, at vi ikke gør en tilbagebetaling, hvis du bare ændre dit sind og beslutter, at du ikke vil have dem. Tænk grundigt, før du bestiller det.

2.Vi vil refusion eller ombytning af defekte eller beskadigede varer. Vi refunderer ikke for skader, der er forårsaget af kunden. Produkter skal returneres inden 10 dage efter modtagelsen, med original emballage.

3.Betaling skal ske senest 7 dage efter Auktionen Lukkede.

4.Vi tilstræber, at pakker klar til afsendelse inden for 5-7 arbejdsdage, efter at betalingen

modtaget.

5.Hvis der er eventuelle forsinkelser vil vi kontakte dig med det samme.

6.Alle pakker er sendt via kurer med track and trace.

Ejendom høj kvalitet Eye Care cream
NETTO VÆGT 15 ml
Køn Unisex
GZZZ YGZWBZ
Function1 Gnider ud mørke cirkel
Land/Område for Fremstilling Kina
Tilgængelig Mennesker En Voksen, Anti-Poser
Produkt Kategori langvarig anti-rynke
Fordele udføre dyb og langvarig anti-rynke anti-mørk cirkel handling
Mærke YourLove
Oprindelse Australien
Virkning effektiv til at reducere poser under øjnene, droopiness og tasker
Fordel Løse Kroniske Hævelser, Alvorlige Dybe Rynker
Element Type Creme
Funktion Let Absorberes
Ingrediens Glycerin
Function2 reducerer udtryk rynker
Certificering GZZZ
Model-Nummer Revitaleyes
Bruger Eye
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Pakke Størrelse 12cm x 12cm x 10cm (4.72in x 4.72in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer