Nyhed Reduced price!
2017 ny 3D-12 Røde linjer ,MW-93T 3D 12Lines laser-niveau,selvnivellerende 360 Vandret,Lodret på Tværs af Super effektivt

2017 ny 3D-12 Røde linjer ,MW-93T 3D 12Lines laser-niveau,selvnivellerende 360 Vandret,Lodret på Tværs af Super effektivt

kr606.10

-33%

kr918.31

Ny vare

På lager

Tags: laser-niveau, laser nivellering niveau, laser nivellering niveau, Billige laser-niveau, Høj Kvalitet, laser nivellering niveau, Kina laser nivellering niveau Leverandører.

start Pris: $159.80 Pris: $129.06 Pris: $297.33 Pris: $112.35 Pris: $169.80 Pris: $109.80

afslutning

Om Laser-Niveau : Vandtæt klasse: IP: 54 Over-alle nøjagtighed: ± 1,5 mm-2,2 mm / 10m Orthotropic nøjagtighed:90° ± 30" nivelleringsområde: ± 4 ° Nivellering: tyngdekraften pendul Vedligeholdelse og efter-salg: et års garanti arbejdsområde (Radius): 20m. Strømforsyning: 4 * 1,5 V AA-batterier (ikke inkluderet). Arbejdstid: 4.5 Timer Laser power: 100mw Laser Klasse: II "OM" - knappen: åbn laser, direkte til brug ,Top hældning mode-knappen: tryk Længe på boot, i fald-mode, laser vil blinke langsomt,., laser linje er vippet knappen indledning: laser niveau har tre laser-vinduer, hvert vindue kan starte 4 laser linjer, helt 12 laser linjer(4 laser linjer, kombineres for at fly). Opmærksomhed: Der er mindst 4 laser linjer, det ikke kan holde 1 eller 2 laser linjer Produkt Højdepunkter: 3D 93T laser er en cross-bane laser-niveau. Denne enhed er selvnivellerende med nøjagtighed række inden for ± 4 °. Den arbejdende udvalg af denne laser er op til 20m, afhængigt af det arbejde, områdets belysning. vores fabrik ikke oprettet denne form for laser-niveau modtageren, denne laser-niveau, er stærke, vi har ikke finde den mest hensigtsmæssige modtager endnu. Vær venlig ikke at købe de andre mærke-modtager, det vil ikke være en binding Design: 3D-93T laser-niveau er en kompakt, praktisk mulighed for grundlæggende tværs linje nivellering arbejde. Måling på 1/4 ", laser passer perfekt i håndfladen af din hånd. Det er en hård plast boliger for at beskytte laser bjælker og pendul nivellering systemet inden. Huset har en riflet gummi beklædning, der beskytter den fra ridser, samtidig med at den giver ekstra friktion til at gøre det skridsikker. Muligheder for montering: 3D-93T laser niveau har en monteringsmøtrik med et 1/4 " gevind i bunden af enheden. Dette giver dig mulighed for at montere det enten til en holder eller et stativ for sikkerhed. Enheden kan placeres på en regelmæssig overflade, men sikrer det normalt garantier mindre bevægelse for mere præcise arbejde. Nivellering funktion: Når pendulet er i ulåst tilstand, instrumentet vil blive selvnivellerende indenfor 4 grader, når enheden er ved hjælp ud af nivelleringsområde, laser linjer og vigtigste indikator vil holde op med at blinke. Pendul Lås: Den 12lines Røde beam laser-niveau er et præcisions instrument og bør behandles med omhu. Når den ikke er i brug, pendulet skal altid være i stilling Off (SLUKKET). Låsning pendulet giver Tværs af Line Laser til bedre at modstå vibrationer og Traumer opstået under transport, eller hvis de enheder, der er faldet. Kraftig laser linje, før du bruger den, må du ikke se direkte ind i laserstrålen, skal du skifte lås, beskytte børn Pakken Indeholdt: 1 x 3D Red Line Laser-niveau (uden 4stk 1,5 V AA-batteri) 1 x Stå 1 x Bælte 1 x Klud Pose 1 x Reference-Bestyrelsen 1 x engelsk Vejledning

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr. Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land. Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering. Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning. Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering.

Vi har også giver 6 måneders gratis vedligeholdelse. Køber skal returnere varen i den originale forhold til os, og skal afholde forsendelsesomkostninger ved returnering. Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Præcision 1,5 mm til 7m
Måling Model 12 linjer
Størrelse 11X19X9cm
Type Vertikale Og Horisontale Lasere
Model-Nummer 12-3D-2
Farve Rød Farve
Bølgelængde 1X635Nm
Pakning nylon taske
Pakke Vægt 1.0kg (2.20lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 9cm x 7cm (3.94in x 3.54in x 2.76in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer