Nyhed Reduced price!
Alice & Elmer Mænds Ægte Læder Ratchet Bælte Med Automatisk Spænde Remmene For Mennesket Sølv

Alice & Elmer Mænds Ægte Læder Ratchet Bælte Med Automatisk Spænde Remmene For Mennesket Sølv

kr81.78

-21%

kr104.83

Ny vare

På lager

Tags: ratchet bælte, læder bælte ratchet, bælter med automatisk spænde, Billige ratchet bælte, Høj Kvalitet læder bælte ratchet, Kina bælter med automatisk spænde Leverandører.

Forsendelse джинсы женские

Vi sender pakken inden for 3-5 arbejdsdage, efter at betalingen ryddet.Sørg venligst for, at din adresse er korrekt, før du køber.

Returret джинсы женские

Vi cowboybukser håber, at vores produkter kan altid gøre dig tilfreds. Hvis der er noget galt, please jeans kontakt os på første gang, bedre med billeder at vise jeans problemet klart.

Hvis du har brug for for at vende tilbage, skal du gøre det inden for 7 dage efter ankomsten, køber er ansvarlig for levering gebyr.

Feedback джинсы женские

Bemærk at sige noget om transaktioner via Alibaba ' s feedback-system. Glem IKKE at efterlade os en god bedømmelse, tak!

Noter джинсы женские

I джинсы женские for jeans til at sikre, at du får dine ører skattefri ved import,vil vi erklære det som en "GAVE" med jeans lavere værdi. Denne lavere jeans pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af det produkt, og gælder muligvis ikke for lande med forskellige told-regler. Eventuelle afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar.

[1,russisk Ven Pay Attention Please:- udfyld Venligst modtagers fulde navn i den rækkefølge, som følge af den nye politik for russiske toldvæsen,ellers du sandsynligvis ikke vil modtage pakken endelig .

- Vi er ikke ansvarlige for nondelivery forårsaget af, at kunden ikke giver tilstrækkelige oplysninger, når du foretager bestillingen.

2,Brasilien købere : Fordi Brasilianske toldbehandling er meget generende, hvis du har brug for at bruge EMS, DHL, FeDEX, UPS, TNT osv. Jeans mode of transportation, fortæl mig din CPF og fulde navn.

Stor ordre rabat

Hvis du har brug for til jeans sted kæmpe ordre, som er mere end max mængde, jeans, bedes du kontakte os for at få Særlig rabat.

Køn Mænd
Bælte Længde 135cm
Mærke Alice & Elmer
Spænde Bredde 4cm
Model-Nummer BEL8801-9900
Element Type Bælter
Spænde Længde 135cm
Bælte Bredde 3,5 cm
Navn På Afdeling Voksen
Stil Casual
Bælter Materiale Split Læder
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 17cm x 12cm x 4cm (6.69in x 4.72in x 1.57in)
Pakke Vægt 0.32kg (0.71lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer