Nyhed Reduced price!
1100GPH mini båd lænsepumpe 12v lænsepumpe 12 v 24 v dc 10A submerse kajak regel vand-og el-1100 gph volt have skyl Vask

1100GPH mini båd lænsepumpe 12v lænsepumpe 12 v 24 v dc 10A submerse kajak regel vand-og el-1100 gph volt have skyl Vask

kr163.86

Ny vare

På lager

Tags: 1100 GPH, båd lænse, pumpe 12, Billige 1100 gph, Høj Kvalitet lænse båden, Kina pumpe 12 Leverandører.

1.Brug særligt materiale til at gøre vandtæt tætning, vandtæt, isolering stærk, med høj sikkerhed.

2.drevet af permanent magnet motor, lille størrelse, form, er størrelsen af fortinnet koks dåser, lille vibration, lavt støjniveau, stort flow 82 L/Min , ved hjælp af en 12 v / 24 v dc, reguleret strømforsyning, lav til at reducere el-omkostninger, omkostninger-effektive til at gennemføre lave omkostninger, høj effektivitet og energibesparelser, lang levetid, kan arbejde 24 timer konstant, periodisk arbejde mere gunstige for at forlænge levetiden på pumpen.

3. Nem installation; Pumpe med gitter bar filter, nem at fjerne, let at rengøre, enkel, Automatisk filtrering større objekter, beskytte pumpen arbejde, forlænge levetid af pumpen.

4. Denne serie af miniature-dykpumpe kan ryge partikler er små, mindre olie og andre urenheder, med henblik på at forlænge levetiden på pumpen, tyder på pumpen for vedligeholdelse på en regelmæssig basis, for at fjerne resterende snavs og andre objekter på pumpen.

5. Akslen er lavet af rustfrit stål, fremstilling, holdbarhed, korrosion, ferskvand, havvand kan anvendes;

6. Kan anvendes bredt i spildevand prøveudtagning, stort flow af flydende overførsel og lav støj på arbejdspladsen; Store og super stort akvarium, lille swimmingpool, reservoir påfyldning af vand, springvand og andre formål.

7. Vedtage rustfrit stål aksel og sejhed fugtafvisende termoplastisk plast pumpehuset,

8. Kan dykke og brændende beskyttelse.

9. Lang levetid vandkølet motor.

10. Let at installere og fjerne filteret enhed, skal sikre, at pumpen kører uden vibrationer gratis.

11. En kort tid uden vand, vil ikke brænde ud pumpens drift.

Hovedsagen:

1.Kan anvendes bredt i spildevand prøveudtagning, stort flow af flydende overførsel og lav støj på arbejdspladsen;

2.Stor og super stort akvarium, lille swimmingpool, reservoir påfyldning af vand, springvand og andre formål.

3.Ferskvand, havvand, kvalitet og analyse prøvetagning, rensning af vand, spildevandsrensning, kloakering, runde lænse spildevand, akvakultur, vand, transfer, landbrugets sprøjtning, vanding, - gulvtæppe, tæppe rengøring, osv.;

4.Gældende industri: miljøbeskyttelse, medicin, skibsbygning, fiskeri, akvakultur, såsom industri -, landbrugs -, indenlandsk industri.

Anvendelse områder:

1.Miljøbeskyttelse,

2.medicin,

3.skibsbygning.

4.fiskeopdræt,

5.industri,

6.landbrug,

7.hjemkundskab osv.

Hvordan en lænsepumpe værker:

Ikke-automatiske dykkede pumper tilbyder traditionelle drift aktiveres af en float eller panel afbryder. Fjernelse af motor patron giver mulighed for nem rengøring af filter og pumpehjul i tilfælde af, at pumpen bliver tilstoppet med snavs. El-Dykpumper er langt den mest populære type af elektriske lænsepumper, submersibles give meget høje ydelser, er omkostningseffektive, har en lav amp tegne og er let at installere. De er designet til at passe i den laveste del af sump-og kun kræver, at decharge rør og el-forsyning.

Betaling

Vi accepterer Alipay, T/T, Western Union og Visa betaling. Undtagen Alipay, omdanne opgave er at kundens side. Du betaler ordren inden for 3 dage, og vi vil arrangere forsendelse 1-2 dage. Efter Service

Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget. Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret. Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og service. Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakte os for det første, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Standard eller ikke-Standard Standard
Anvendelse Dykkede
Antal Temperament. 110F (43C)
Brændstof Elektrisk
Spænding 12V, 24V, 12V with switch, 24V with switch
Motor Type Kompakt, effektiv, lang levetid motor
Teori impellerpumpe
Brug Vand
Model-Nummer BRBP-1100GPH
Boliger Hård ABC Boliger
Duty Cycle Intermitterende
Pres no
Magt Elektrisk
Fabrikken OEM/ODM er velkomne
Struktur dykpumpe
Pumpehuset Termoplastisk
Mærke SURGEFLO
Pakke Vægt 0.6kg (1.32lb.)
Pakke Størrelse 11cm x 13cm x 10cm (4.33in x 5.12in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer