Nyhed Reduced price!
Kniv Perle Paraply Reb Falder Offentlig Kniv EDC Kniv Falde Titanium Legering TC4 Vedhæng Multi-Værktøjer

Kniv Perle Paraply Reb Falder Offentlig Kniv EDC Kniv Falde Titanium Legering TC4 Vedhæng Multi-Værktøjer

kr10.24

-16%

kr12.20

Ny vare

På lager

Tags: værktøj værktøj, multi værktøj, værktøj udendørs, Billige værktøj værktøj, Høj Kvalitet af multi, Kina værktøj udendørs Leverandører.

Titanium har den ejendomme af høj hårdhed og lys, som ikke kan, rust, eller forårsage metal til at blive allergisk over for metal. Titanium har en speciel elektrisk strøm karakteristika, som kan have gavnlige fysiologiske virkninger på den menneskelige krop, og dens kemiske stabilitet vil ikke ændre eller forværres under menstruation.

størrelse:1*1*7mm

vægt:4g

materiale:titanium

farve:random

Kære kunder ,Vi accepterer Alipay og andre Escrow.I øjeblikket kan du betale med Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi, og bank overførsel. Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på Groendalspark.dk i fremtiden.

Lær, hvordan til at betale med kreditkort .

Lær, hvordan til at betale med bankoverførsel,

Lær, hvordan til at betale med Western Union ® , .

Lær, hvordan til at betale med på andre måder.

Normalt,ordre vil blive sendt inden for 3 arbejdsdage.Standard-forsendelse er Luftpost(20-35days), hvis du har brug for hurtigere måder, mens andre såsom EMS/DHL/TNT/Fedex osv. er til rådighed, men du skal betale ekstra shipping gebyr.

Om leveringstiden for hele forsendelsen.De fleste EU-og USA-lande vil ankomme inden for 35days også, at nogle lande vil tage længere tid(op til 60days), som Rusland og Brasilien. Så hvis du ikke kan modtage din ordre i gang, bedes du kontakte os først(ikke åben konflikt impetuously). Hvis ordren stadig ikke ankommer inden for 75days(Brasilien 90days), vil vi refundere dig.

Vi støtter 1 måned gratis udskiftning, hvis varen er brudt unartificially (brug bevis).og 6 måneder gratis repairment(du er nødt til at betale shipping gebyr),og 12 måneder betalt repairment(du er også nødt til at betale shipping gebyr).

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os. Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer. Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes.så din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Så bare kontakt os!

Type Lomme, Multi-Værktøjer
Mærke JETTING
Pakke Vægt 0.01kg (0.02lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer