Nyhed Reduced price!
Engros-Amerikansk mærke, Stencil Ting Tattoo Stencil Transfer Formel | 8 ounce Tatovering blæk skønhed værktøjer

Engros-Amerikansk mærke, Stencil Ting Tattoo Stencil Transfer Formel | 8 ounce Tatovering blæk skønhed værktøjer

kr110.34

-9%

kr122.60

Ny vare

På lager

Tags: Tatovering blæk, tatovering blæk mærker, ink tattoo, Billige tattoo ink, Høj Kvalitet tatovering blæk mærker, Kina ink tattoo Leverandører.

For en sprød, ren og skarpere overførsel Genanvende stencil billede så mange gange som nødvendigt Ikke nødvendigt at redegøre for eller blod linje Milde formel - sikkert for de fleste hudtyper Veganer-venligt Stencil Ting giver dig mulighed for at anvende detaljerede, præcision stencils og opnå længerevarende stencil kunst. Stencil Ting gør overførsel klarere, renere og skarpere end alle andre traditionelle metoder skal anvendes, og eliminerer risikoen for krydskontaminering. Stencil Ting�eliminerer behovet for at blod linje eller grå linje.

1. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og service. 2. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller service, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader neutral eller negativ feedback. 3. Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice. forsendelse 1. Russiske venner opmærksomme: udfyld venligst modtagers fulde navn, når du placerer ordre på grund af nye politiske russiske posthuset, ellers du sandsynligvis ikke kan modtage pakken med succes. 2. Sørg venligst for, at din adresse er korrekt, og i detaljer. Og husk at give os dit telefonnummer og postnummer for at sikre, at postvæsenet kan nå dig. Vi er ikke ansvarlige for manglende levering forårsaget af kunder, ikke giver tilstrækkelig information, når de afgiver en ordre. 3. Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told. 4. "Forventet Leveringstid" er leveret af transportøren, og omfatter ikke weekender og helligdage. Nogle særlige problemer, der kan forårsage forsinkelse, særligt i shopping sæson. Vi er i stand til at kontrollere leveringen tid, fordi det er blevet behandlet af Tredjeparts-service. 5. Hvis du ikke har modtaget din pakke inden for 50 dage fra betaling, er du velkommen til at kontakte os for at udvide beskyttelsen tid for dig. Vi vil spore forsendelsen, og tilbyde dig en løsning så hurtigt som muligt. afkast 1. Vi gør vores bedste for at servicere alle vores kunder. 2. Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag. Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser. Garanti og vedligeholdelse 1. Vi tilbyder 1 måned gratis udskiftning .Køber kan requst for en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen. 2. Køber skal returnere varerne i den originale stand til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen. om os 1. Vi tilbyder engros-og mængde for og acceptere dropship. 2. For mere information og produkter, er du velkommen til at besøge vores butik. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os

Type Tatovering blæk
Mærke BaodeLi
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Pakke Størrelse 25cm x 20cm x 10cm (9.84in x 7.87in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer