Nyhed Reduced price!
LIECTROUX X5S Robot Støvsuger WIFI APP Control,Gyroskop Navigation,Intelligent Kortlægning Planlagt Våd og Tør Rengøring

LIECTROUX X5S Robot Støvsuger WIFI APP Control,Gyroskop Navigation,Intelligent Kortlægning Planlagt Våd og Tør Rengøring

kr1 394.14

-42%

kr2 445.84

Ny vare

På lager

Tags: robot støvsuger, robot støvsuger wifi, robot støvsuger, Billige robot støvsuger, Høj Kvalitet robot støvsuger wifi, Kina robot støvsuger Leverandører.

Funktioner:

X5S er en højere ende robot støvsuger, som har to adskilte affaldsspande, den ene med støvsugning, den anden med indbygget vandtank, største indbygget vandtank på 300 ml kapacitet.

Det har også højere end lokalisering, der er realiseret af gyro, grupper om den øverste ende af infrarøde sensorer og acceleration transducere.

APP control

For at starte, stoppe, husker din robot støvsuger til enhver tid, hvor som helst i verden, så længe der er internet.

Flere rengøring tilstande

Som de fleste af LIECTROUX tidligere robot-støvsugere, der kan rense forskellige typer af gulve i tilstande af zigzag -, auto -, kant-rengøring, spot rengøring.

Men X5S præsterer bedre, når du laver zigzag rengøring efter brug af INFRA-GYRO integreret lokalisering teknologi.

Vand tank

Stor indbygget vandtank på støv kasse, med kapacitet på op til 300 ml, slutter 150-200 kvm våde gulvklude uden genpåfyldning af vand.

Støvbeholderen.

Udskifteligt støv bin for tøjrens.

Store LED-Skærm

Med LED-skærmen for at få vist tid, at arbejde status -, fejl-koder, batteri status, og nedsat arbejdstid.

Daglige planlægning

Du kan indstille op rengøring skemaer fra mandag til søndag ved blot konfiguration af fjernbetjeningen. Det kører, som du ønsker og genoplader når strøm er lav.

Auto Opladning

Det kan finde auto opladning station hurtigt og oplade sig selv fuldt ud i tre timer.

Stor vandtank og store mop

Det har den største vandtank på 330 ml, hvilket er nok til 2 timer våde gulvklude. Super mikro-stof klud, der er godt i rengøring tunge snavs og nemt at blive vasket.

Anti-klippe-sensorer til at beskytte din robot godt

Med en serie af high-præcision infrarøde sensorer, vil det ikke falde trin højere end 5 cm, mens de fleste robot støvsugere vil falde ud, hvis trin er mindre end 8 cm.

Længere arbejdstid

2600mAh lithium-ion-batteri understøtter X5S arbejde i over 2 timer efter hver opladning. Nogle gange er det nogensinde kan arbejde mere end 2 timer, hvis der ikke er nogen tæppe. Dog, kun 3 timers opladning for at gendanne det.

Bemærkninger:

1. For at lade pakke passere købers lokale skikke glat, vi vil erklære, at det element, som USD75.00/pc ' en, og sige "Gave eneste, der ikke har nogen kommerciel værdi". Hvis du har brug for fuld værdi eller anden værdi, der er anført på handelsfakturaen, bedes du meddele os dette, når du køber.

2. I billedet, er stikket er OS, type, men den faktiske plug er EU-type, der er to pin-kode, runde form, med AC 100-240V input-spænding, 50/60HZ frekvens.

Hvis du køber fra Australien, New Zealand etc. lande, der bruger Australske type stik, vil vi sende en EU-Australske plug adapter til hvert stykke af robot sammen med pakken.

Hvis du køber fra Usa, Canada osv, lande, som bruger Amerikanske type stik, vil vi sende en EU-Amerikansk plug adapter til hvert stykke af robot sammen med pakken.

Hvis du køber fra det Forenede Kongerige, Malaysia, Singapore etc. lande, der anvender Britisk) type stik, vil vi sende en EU-Britiske plug adapter til hvert stykke af robot sammen med pakken.

3. Det sprog, user ' s manual er på engelsk. Hvis du har brug for russisk user ' s manual, bedes du kontakte os, vil vi sende dig en russisk brugervejledning i PDF-format via e-mail.

4. Pakken vil komme med nogen batterier til fjernbetjeningen,køber har brug for at købe to AAA batterier til fjernbetjeningen på købers lokale marked.

du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere ovenstående, før du køber.

Fragt (Meget Vigtigt)

1. Hvis du vælger EMS, nogle gange, vil vi gøre forsendelsen af DHL,UPS,Fedex,TNT,SF Hurtig, Singapore Indlæg, i henhold til den aktuelle situation. Du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere dette, før du køber.

2. Hvis du vælger DHL, nogle gange, vil vi gøre overførslen af EMS,UPS,Fedex,TNT,SF Hurtig, Singapore Indlæg, i henhold til den aktuelle situation. Du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere dette, før du køber.

3. Hvis du vælger Fedex, nogle gange, vil vi gøre overførslen af EMS,DHL,UPS,TNT,SF Hurtig, Singapore Indlæg, i henhold til den aktuelle situation. Du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere dette, før du køber.

4. Hvis du vælger SF Hurtig, nogle gange, vil vi gøre overførslen af EMS,DHL,UPS,FEDEX,TNT, Singapore Indlæg, i henhold til den aktuelle situation. Du bedes venligst bekræfte at du kan acceptere dette, før du køber.

Garanti og Vilkår Alle vores varer (medmindre andet er specificeret) er sikker på at være helt nye og udført med fuldt mindst 12 måneder garanti. I løbet af garantiperioden, hvis noget problem sker på grund af kvalitet grund, vær samarbejdsvillig til at tage billeder eller videoer på problemet og sende til os for at undersøge. For bekræftet produktets defekt på din godkendelse, kan vi sende dig reservedele, der er gratis. Vi vil afholde forsendelsesomkostningerne.

Feedback & Kontakt Os, Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores service-specialister. Vi vil svare dig så hurtigt som muligt. Hvis der ikke svar inden for 24 Timer på arbejdsdage, bedes du tjekke din spam i din mail-box. Vi sætter stor pris på din POSITIVE feedback. Vær venlig IKKE at forlade negativ eller neutral feedback uden at bede om hjælp. Vores mål er at give et højt serviceniveau, normalt så vil vi gøre vores bedste for at løse ethvert problem.

Ekstern Ja
det centrale børste Dobbeltværelse
Ledning, Længde (m) wireless
Navigation Gyro
self opladning TILBUD
Filter HEPA
LCD - Ja
Støv Opbevaring Type Støv Kasse
Fjernbetjening Ja
Spænding (V) 14.8 V
Funktion våd og tør
Type Ultra Fint Luftfilter
Særlige Sugemundstykke Ren Cyklon Opsamling Af Støv Dyse
Batteriets Kapacitet 2600mAH Lithium-ion
Certificering CE,EMC,UR,RoHS,UL,CB,GS
Taske Eller Poseløs Poseløs
Rengøring Rute Planlagte Type
Installation Robot
Vare Type Robot Støvsugere
Effekt (W) <500W
Batteriets levetid 1 time og 30 minutter
sidebørste Dobbeltværelse
vigtigste organ størrelse (D)320mm*(H)88mm
Timing Reservation Ja
Mærke LIECTROUX
Produkt Type Robot Støvsugere
WIFI App TILBUD
Model-Nummer X5S(Mosow lager)
Pakke Størrelse 59cm x 15cm x 42cm (23.23in x 5.91in x 16.54in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 6.0kg (13.23lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer