Nyhed Reduced price!
TeckNet TeckNet Pro S2 High Performance Kabel USB-Mus, en 6-Knapperne for op til 2000dpi Gamer Computer Mus Mus Kabel Mus

TeckNet TeckNet Pro S2 High Performance Kabel USB-Mus, en 6-Knapperne for op til 2000dpi Gamer Computer Mus Mus Kabel Mus

kr98.02

Ny vare

På lager

Tags: usb-mus, s2-modtager, laser mus, Billige usb-mus, Høj Kvalitet s2-modtager, Kina mus-laser-Leverandører.

TeckNet Pro-S2 og USB-Kabelforbundne Mus UM013:

Den hurtige, behagelige mus, der hjælper dig med at få mere arbejde udført. TeckNet Hyper-Fast rul hjulet og en præcis Optisk sensor gør denne mus en meget dygtige partner. Det skulpturelle design giver dig den støtte du har brug for til arbejde eller leg.

TruWave Optisk teknologi:

TruWave Optisk teknologi leverer glat, præcise resultater på stort set alle overflader, Komfort til begge hænder, det nyeste PC-Optisk Mus design gør at klikke på og rulle mere komfortabel og bekvem - ligegyldigt hvilken hånd du bruger.

Plug-and-play-Enkelhed:

Ingen software, ingen bøvl—du skal blot tilslutte USB-og begynde at bruge musen til højre væk.

Tilbage/Fremad-knapper:

Hurtigt bevæge sig mellem dokumenter eller gennemse dine foretrukne websteder, er en leg med store, let at nå, Tilbage/Frem-knapperne.

Komfortable,Kurvede Form:

Den kurvede design føles godt i højre side og giver mere komfort end en touchpad.

Boksen Indeholder:

1 x TeckNet Pro S2 Kablede Mus

- 1 x Manual

Om os

Velkommen til TeckNet Groendalspark.dk Butik!

TeckNet begyndte at skabe og detailhandel forbruger-elektronik, gadgets og tilbehør med en innovativ flair i 2005. Siden da har virksomheden vokset til at blive en af de førende udbydere af tilbehør til pc og digitale medier. Vi er drevet af en passion for at skabe innovative, højtydende produkter, der vil gøre dit liv lettere og mere behagelig oplevelse.

På Tecknet vi er alle udmærket klar over de problemer, der kan komme med at købe gadgets, der – den lave produktkvalitet og skuffende oplevelse for kunderne.

Derfor er vores produkt-udvikling og levering processer udføres med dig, forbrugeren, i tankerne (efter alle, vi er forbrugerne også!). Det er, hvordan vi formår at skabe fantastiske produkter, der kombinerer den nyeste teknologi med virkelig god værdi.

Hvad mere er, alle vores produkter er dækket af en problemfri garanti. Så hvis en eller anden grund du ikke er 100% tilfreds med en Tecknet produkt, er vores venlige kundeservice team, der vil gå ud af deres måde for at sikre, at dit problem er løst fuldt ud.

Det moderne liv er udstyret med moderne problemer. TeckNet er løsningen

Levering, Håndtering / Forsendelse tid = 1 arbejdsdag

Fri Økonomi Forsendelse Til hele Verden (3-90 dage efter forskellige land) tilbyder vi følgende Hurtig levering

1. DHL, UPS, FEDEX, TNT: 3-10 arbejdsdage

2. EMS: 8-15 arbejdsdage.

3. Chia Indlæg Air Mail: 2-8 uger. Om Told

I betragtning af vores kunders fordel, at Vi er tvunget til at sende din bestilling med almindelig post. Vær dog opmærksom på, told er ude af vores kontrol, kan vi ikke garantere, ikke skat gebyr, og der vil ikke være nogen skat gebyr. Men vi vil refundere din betaling for hurtig forsendelse (hvis du har betalt) til din konto indenfor 24 timer. Vi oprigtigt undskylde for de gener, dette måtte forvolde dig. Vender tilbage

Returneringer, tilbagebetalinger og aflysninger politik

Problem med dit køb?

Vi anbefaler, at du kontrollerer ethvert produkt, manualer, der kan være indeholdt med posten, eller producentens web-site til at fastslå, om du er i stand til at løse problemet. Hvis du ikke kan løse problemet, skal du lad os vide det samme . Vi er her for at hjælpe!

Returnerer: kontakt os Venligst på først at opnå et afkast, en etiket og instruktioner om returnering af køb.

Defekte Produkter: Vi har lager af reservedele, og er i stand til at sende reservedele. Kontakt os for at bede om hjælp.

Ombytning: Hvis dit køb udvikler en fejl inden for den gældende garantiperiode, kan vi tilbyde et bytte for den samme eller et lignende produkt, afhængigt af vores nuværende Outlet lager. Kontakt

Til ofte stillede spørgsmål, kan du henvise til LEVERING og RETURNERER oplysninger sektioner, som ligger på vores lister . Hvis du ikke kan finde de oplysninger, du har brug for i vores oplysninger sektioner, og du ønsker at kontakte os, skal du blot sende os en besked. Vi er her for at hjælpe!

Til at sende os en besked, skal du klikke "Kontakt Sælger" til at sende os besked, vi har en dedikeret kundeservice team til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Vores kundeservice åbningstider er:

ALLE e-mails vil blive besvaret inden for 24 timer

Mandag - fredag -kl 10-5pm

Lørdag - Lukket

Søndag-Lukket Copyright © 2015 TECKNET. Alle Rettigheder Forbeholdes.

Interface Type USB
Anvendelse For Video Spil, Desktop, Til Kontor-Brug, Til Brug I Hjemmet, Værdiboks Til Bærbar
Antal Knapper 5
Farve Grå
Operation Mode Opto-elektronisk
Pakke Ja
Tid til markedet Dec-04
DPI Fem tusinde og fem hundrede
Stil Finger,3D
Brutto vægt 100g
Hånd Orientering Højre
Knap 8
Produkter Status Lager
Type Wired
Antal Ruller 1
Optisk Opløsning 2000DPI
Tracking Metode Optisk
Pakning Detailemballage
Model-Nummer UM013
DPI Opløsning 2000DPI
Power Type Genopladelige
Mærke TECKNET
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 8cm (5.91in x 3.94in x 3.15in)
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer