Nyhed Reduced price!
5d diy diamant broderi maleri cross stitch landskab Rhinestone vinterlandskab mønster diamant mosaik P77

5d diy diamant broderi maleri cross stitch landskab Rhinestone vinterlandskab mønster diamant mosaik P77

kr33.47

-44%

kr60.81

Ny vare

På lager

Tags: diamant mosaik, maleri cross stitch, 5d diy, Billige diamond mosaik, Høj Kvalitet maleri cross stitch, Kina 5d diy Leverandører.

Kære ven, velkommen til min butik, hvis du har brug for anderledes stil, kan du tjekke her, så send os besked, hvis du har en forespørgsel,tak! Hvad er DIY diamant maleri? Diamant maleri er den nye populære produkter. det er mere smukt, hvad du kan se på billedet, meget skinnende og fantastisk.Det er af high definition mønster, god tekstur og æstetiske følelse, som altid skabe en stærk visuel appel om dig. Nyder det og vandre rundt i det samtidigt, vil du have en følelse af, ligesom airplay. Ved at gøre dette, vil du få både en dekorativ effekt og en DIY sjov underholdning. Bare hang det på væggen, det vil gøre dit værelse og din fantastiske verden 5D DIY Runde Diamant Maleri Kære ,vær opmærksom!vi solgte diamanten malerier er semi-færdige prod uct dosis ikke omfatter rammen være opmærksomme på: canvas size : Alle størrelse er målt ved hånden ,så giv os venligst 1-3 cm adskiller sig

anvendelse : diy diamant maleri ; diamond broderi maleri; de Poster, der indgår: 1. Nok harpiks diamanter. 2. A4 Model HD tegninger (herunder tegninger, farve-tabel) 3. Anvendes til at klippe tyggegummi bor pincet, plastbakke. Vi kan give dig et billede til din brugerdefineret diamant maleri, for eksempel: din familie fotos, som tegn eller superstar,Den smukke natur , dejlige kæledyr, osv. men prøv at give en høj opløsning og klart billeder, vi vil afslutte og starte skibet i en uge. hvis du ønsker,bedes du Kontakte os.

FAQ: Q: Er der et tracking Nummer til min konto? A: Ja, vi sender alle ordre med deres Tracking-Nummer, og du kan se forsendelsesstatus på hjemmesiden Q: Ikke dette produkt kommer med detail-pakke? A: Vi har erklæret, pakning detaljeret beskrivelse af hvert enkelt produkt, bedes du tjekke det, tak! Q: jeg er en forhandler, jeg vil gerne købe mange eksemplarer af din vare, hvad er prisen? A: Hej, tak for din henvendelse, hvis du ønsker at købe ind i store mængder, bedes du sende en e-mail til os, vil vi give dig den bedste pris, tak! Q: kan jeg købe og lave to ordrer, men man er ikke nødvendigt, hvordan kan jeg annullere det? A: for at annullere automatisk i 20 dage, hvis du ikke betaler det. Q: Den periode, begrænset kommer til at ende, men jeg har stadig ikke modtaget pakken, og hvad skal jeg gøre? A: kan Du blot efterlade en kommentar inde i orden, og beder os om at tilføje flere dage. Groendalspark.dk vil IKKE frigive betalingen til parcel gå til en ende og nogle et tegn på pakken. I virkeligheden, du behøver ikke at bekymre sig om den tid begrænset.

Materiale Pladsen Harpiks Diamant med 477 DMC Farver
Mærke TAKEWEALTH
Størrelse 20x30cm, 25x35cm, 30x45cm, 35x50cm, 40x55cm, 45x65cm, 50x75cm
Pakke roll i OPP
OEM Service Acceptere OEM Billeder
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Funktion Boligmontering; Gave
Mønster Type Naturskønne
Stil Europa
Mønster Seascape
Antal Farver 30-45
Diamond-Form Pladsen
Mp Soveværelse, Spisestue, Badeværelse, Vaskerum, Køkken, Studie,
Ramme No
Form Single
Ydre Emballage Papirpose
Indsætte Område Fuld
Bruger Malerier
Pakke Vægt 0.4kg (0.88lb.)
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Enhed Type Sæt

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer