Nyhed Reduced price!
Vivian er Bridal Crystal Pynt Champagne Brudekjole Havfrue Brudekjole

Vivian er Bridal Crystal Pynt Champagne Brudekjole Havfrue Brudekjole

kr1 263.44

-9%

kr1 403.82

Ny vare

På lager

Tags: mermaid brudekjoler, brudekjoler, champagne brudekjole, Billige havfrue brudekjoler, Høj Kvalitet brudekjoler, Kina champagne brudekjole Leverandører.

Hvis vores størrelse ikke passer dig perfekt,vi kan gøre kjole i henhold til din egen måling. Bemærk venligst at sende os dine målinger i detaljer nedenfor:

1.Bust _____ tommer eller ___ cm

2.Talje _____ tommer eller ___ cm

3.Hofter _____ tommer eller ___ cm

4.Fra nøglebenet til golvet(Skulder til Fod uden sko) ___ tommer eller ___ cm

5.Højde _____tommer eller ___ cm

6.Højden af din høj hæl sko _____tommer eller ___ cm

7.Den dato, du har brug for den kjole_____

8. Farve kjole du gerne vil være_____(du kan sende fotoet til den farve, hvad du ønsker eller kontakt os for at give dig farvekort til at vælge)

Tilbehør: kjolen omfatter ikke tilbehør, såsom bryllup slør,handsker, sjal, krone,osv.

Som altid, hvis der er et problem, eller hvis varen er utilfredsstillende, bedes du kontakte os først på en hurtig og atisfactory beslutning , som, pengene tilbage eller bytte en anden ny konto for dig.

Du bedes venligst bekræfte din ordre (rigtige størrelse, farve, stil) omhyggeligt, før du beslutter dig for at placere ordren. Alle ordrer behandles i henhold til din ordre bekræftelse, og vi forsøger vores bedste for at tilfredsstille alle kunder. Vi kan kun garantere kvaliteten af elementer vil blive leveret.

Vær venlig at kontakte os for den vende tilbage på første inden for 48 timer efter modtagelsen af varen.

Den returnerede vare skal være i perfekt stand, som den blev sendt til dig, er ikke blevet ændret, og har ikke været brugt. Hvis der er støv, beskidte pletter, ændre og så videre, skal vi ikke tilbyde refusion. For afkast, 30 % genindsætning gebyr vil blive opkrævet på alle vender tilbage.

Vi tilbyder GRATIS REPARATION på din kjole! Men portoen til at sende det tilbage og re-skibsfart omkostninger, at du vil blive både på din konto.

Det er et krav, at vare-eller kjoler skal returneres til os senest 14 dage efter tilbagevenden anmodning bliver accepteret.

Din feedback er meget vigtig for os, så kontakt os på første gang, hvis der er nogen problemer. Efter ankomsten af din pakke, vil vi opfordre dig til at checkand sørg for, at kjolen er lavet til din ordre specifikationer.Hvis returnering eller bytte kjoler, skal du sørge for de er i deres oprindelige conditionunworn, unwashes, uændret, ubeskadigede, rene. Tak!

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.

Vi vil forlade POSITIVE TILBAGEMELDINGER efter modtagelse af betaling. Kontakt os, hvis du ikke er tilfreds med varen, efter at modtage det.

Alle e-mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag. Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sende din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve reflektion i skærmen, belysning, baggrund osv. Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Silhuet Mermaid/Trumpet
Mærke Vivian's Bridal
USA Størrelse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W
Halsudskæring V-Hals
Back Design Knap
Ærme Længde(cm) Ærmeløs
Ærme Stil Off Skulderen
Element Type Kjoler Til Bryllup
Med indbygget Bh Ja
For Gravide Kvinder No
Kjoler Længde Gulv-Længde
Toget Retten Tog
Talje Naturlige
Dekoration Sikning,Blonde,Applikationsbroderi
De Faktiske Billeder Ja
Brudekjole Stof Organza og Tyl
Model-Nummer VB14
Pakke Størrelse 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Pakke Vægt 2.1kg (4.63lb.)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer