Nyhed Reduced price!
Yinyyinhs Prinsesse Blonder, Perler Vintage brudekjoler med Lange Ærmer Nye 2018 håndlavede Blomster Brudekjole Plus Size GHS09

Yinyyinhs Prinsesse Blonder, Perler Vintage brudekjoler med Lange Ærmer Nye 2018 håndlavede Blomster Brudekjole Plus Size GHS09

kr1 078.86

-12%

kr1 225.99

Ny vare

På lager

Tags: brudekjolen, bryllup kjole med lange ærmer, Vintage Wedding Dress, Billige brudekjole, Høj Kvalitet bryllup kjole med lange ærmer, Kina vintage brudekjole Leverandører.

1.Modellen Viser,

2. Hvordan til at måle.

1).Stardand Størrelse:

2). Custom made Størrelse:

nedenstående billede kan fortælle dig, hvordan til måling.hvis du har nogle spørgsmål, bedes du kontakte os

Udfyld Formularen:(aften kjole størrelse)

(1)Buste:__

(2)Talje:__

(3)Hofte:__

(4)Fra Hul Til Gulv gennem buste med sko:__

(5)Skulder til Skulder:__

Hvis den kjole til aften har rem eller ærmet,vi stadig har brug for en anden størrelse:(hvis du ikke ved, hvordan til at måle kontakt os venligst.)

(6)Armseye:__

(7)Bicep:__

(8)Skulder til bryst:__

For at undgå størrelsen problemer,anbefaler vi, at du gør lace up back,hvis du vil lynlås,bedes du måle klart.tak!

3.Farvekort .

dette er satin farve diagram,hvis du kjole til aften er ikke lavet af satin,bedes du kontakte os for at bekræfte den farve,tak!

4.Vores Fabrik detaljer vis.

6.Betaling og Forsendelse.

Betaling:

1.Klik på "Køb Nu" knappen, når du er færdig med den rækkefølge, da det vil føre dig til at afslutte betaling.

2.Spærrede er gratis og sikker betaling service, der er automatisk til rådighed på alle transaktioner. Denne service sikrer, at betalingen er frigivet til sælger kun, når du har bekræftet tilfredsstillende modtagelse af ordren.

Forsendelse:

1. Vi leverer produkter til dig af EMS , UPS , DHL, shipping cost er gratis, men de importafgifter, skatter og afgifter er kundens ansvar, Vær venlig at tjekke op på dit lands skikke kontoret og bekræfte de ekstra omkostninger, inden du afgiver ordren, afgifter er indsamlet af udtrykkelig virksomhed, vi plejer at bære tab, hvis du nægte at modtage pakken, fordi disse afgifter.

Leveringstid:

Hurtig Levering

Hvis du har et akut behov, skal du afgive rush orden, er vi sikre at du kan få din kjole i 10-15 dage efter, at du placerer din ordre på den ekstra pris af $29 US dolloars.

Standard-Forsendelse

Standard levering tager lidt længere tid end expedited fragt, men vi tilbyder gratis forsendelse. Vi sikre at du kan modtage kjole i 25-30 dage efter du afgiver din bestilling.

Så du kan som din tilstand, skal du vælge den forsendelsesmetode.

7.Køb Retningslinjer.

Bemærk: Der er Ingen færdige Brudekjole! Har brug for Custom-made! Hvis du kan lide vores dress, bedes du afgive ordren til os, vil vi tilpasse det til dine specifikke anmodninger, Det hele skræddersyet proces (fra den dato, vi modtager din betaling og målinger) vil tage 20-30 dage. Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-skærm, kan vi ikke garantere, at farven af vores produkter vil være præcis de samme som de billeder du så på computeren. På grund af karakteren af håndarbejde, der kræves, 100% samme som billederne kan ikke garanteres, men vi sikre, at den kjole vil være 90%-95% tæt til billeder, og en 100% tilfredshed er hvad vi stræber efter. Kjole Kan Gøres i en Brugerdefineret Størrelse, Farve, Design, hvis du ønsker at ændre noget på den kjole, bedes du kontakte os først, vi vil bekræfte, at, om vi kunne gøre det som dine særlige ønsker. Vi vil stærkt anbefale, at du giver os dine egne målinger, når du afgiver ordren til os, vi vil have den kjole vil være mere passende for dig, målemetode, bedes du venligst henvise til vores måling guide. Selvfølgelig, vi kan gøre kjole som dine egne billeder, som du kan lide. Anbefales at bruge blonder op igen, alle kjole, fordi hvis størrelsen af kjolen ikke passer dig godt, kan du justere det ved dig selv. Nogle kjoler har brug for en underkjole i det, som du kan se, er nogle dress brug for en underkjole til at holde op det som billeder. Den brudekjole omfatter ikke eventuelle tilbehør som hovedbeklædning, handsker, bryllup slør, sjal og petticoat ( vis på billederne ), prisen er bare for den kjole! Før bestilling, bedes du læse os nøje, hvis du har nogen spørgsmål, bedes du venligst chat med os online eller sende en e-mail til os, vil vi svare dig i gang 8. Om Feedback, Vi er specialiseret fremstilling, ved at foretage bryllup kjoler og aften kjoler for mere end 8 år, så vi kan sørge for du vil få lav pris og relible kvalitet fra os, vores brudekjole alle kan custom made, uanset størrelse, farve eller stil. Kontakt mig frit eventuelle yderligere oplysninger, som du ønsker at vide !

Mode Element Årgang
Ærme Længde(cm) Fuld
Talje Naturlige
Toget Sweep/ Brush Train
USA Størrelse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W
De Faktiske Billeder Ja
Halsudskæring Scoop
Silhuet Mermaid/Trumpet
Model-Nummer GHS09
Element Type Kjoler Til Bryllup
Back Design Snøre
For Gravide Kvinder Ja
Kjoler Længde Gulv-Længde
Togets Længde 50cm
Brudekjole Stof Tyl
Mærke yinyyinhs
Ærme Stil Almindelig
Med indbygget Bh Ja
Dekoration Applikationsbroderi,Blonder,Perler
Pakke Størrelse 30cm x 15cm x 30cm (11.81in x 5.91in x 11.81in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer