Nyhed Reduced price!
Gratis levering-50 M (150 ft) 3/8

Gratis levering-50 M (150 ft) 3/8" (10 mm) Dobbelt Ansigt oliven grøn Satin med Bånd Bryllup Part gave Decor

kr27.83

-9%

kr30.59

Ny vare

På lager

Tags: organza bånd bryllup, bryllup, organza bånd, Billige brudekjoler i organza bånd bryllup, Høj Kvalitet satin bryllup, Kina organza bånd Leverandører.

Item detaljerne

Ansøgning: Bryllup, Fester, Fester, Gradueringer, Særlig begivenhed, Banket Begivenheder, Dekorationer osv.

Detaljer: farve af den faktiske vare kan variere lidt fra billedet.

Forsendelse Politik:

Ved China air almindelig post (30 -60 dage)—Gratis Porto .

(Bemærk for 1 måned før din særlige dag. Som levering og håndtering tid kan variere på de forskellige ordrer med anden leveringsadresse. Hvis din særlige dag kommer snart, kan du kontakte os, før du afgiver en ordre).

Vi vil opdatere forsendelse metode til Hurtig Post (DHL, UPS, FedEx, TNT), når din samlede beløb nå USD200 og Ingen ekstra hurtig porto blive opkrævet. Shipping tid er omkring 3-7 arbejdsdage.

Feedback & Retur:

1, Vær venlig at dobbelt tjekke pakken, når du modtager det fra fragtfirmaet, og hvis der har problemer, bedes du kontakte os med det samme. Vi vil håndtere for dig.

2, Om en Tilbagemelding, Hvis du modtager varen, og er også tilfreds med vores produkt eller service, vil du venligst tage et minut til at efterlade os en positiv feedback.

3,Bemærk: Ratings på under 5 kan føre til en dårlig stående situation. Hvis du er utilfreds med de poster, eller service og planlægger at give os en neutral/negativ feedback, vil du venligst skrive til os med det samme? Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem på den kortest mulige tid.

4, 7 dage tilfredshedsgaranti. En fuld refusion af udgifterne til de varer, der vil blive refunderet for returnerede varer (bemærk venligst, at fragt-og ekspeditionsgebyr refunderes ikke). Fragt-og ekspeditionsgebyr vil kun fraviges, hvis der udveksles vare er defekt. Alle returnerede varer skal være i god stand og pakket i original emballage. (Køber er ansvarlig for at betale for shipping gebyr for returnering af varer).

Tilstand 100% brand nye og Første kvalitet
Stof Type Organza
Model-Nummer organza bånd
Bredde 3/8"
Produkt Type Bånd
Størrelse 3/8'' (10mm)
Mønster Solid Farve
Mængde 50yards (150 ft)
Stil Dobbelt Ansigt
Technics Ingen
Materiale Organza Bånd (Dobbelt ansigt)
Farve (Der er Mange Farver i vores Butik)
Enhed Type masse (50 M/masse)
Pakke Størrelse 3cm x 3cm x 2cm (1.18in x 1.18in x 0.79in)
Pakke Vægt 0.01kg (0.02lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer