Nyhed Reduced price!
9 5 3 ferritkerne 9*5*3 mm magnetisk ring MnZn Mn-Zn magnetisk spole induktans interferens anti-interferens filter A.

9 5 3 ferritkerne 9*5*3 mm magnetisk ring MnZn Mn-Zn magnetisk spole induktans interferens anti-interferens filter A.

kr91.65

Ny vare

På lager

Tags: ferritkerne, ferrit ring kerne, magnetisk kerne, Billige ferritkerne, Høj Kvalitet ferrit ring kerne, Kina magnetisk kerne Leverandører.

Attention please: denne form for magnetisk ring er ikke en magnet, det er ikke magnetiske. jern kan ikke være adsorption.

Produkt Navn:Ferrite bead

Udvendig diameter (OD):9mmAn indvendige diameter (ID):5mmHigh (HT):3mm

Du Ved

Et:du Bedes beskrive, i henhold til den side størrelse til at købe, alt efter størrelsen på magneten salg, enhed mm (millimeter), magnetisk positive og negative afvigelser, køb ikke forestillet mig!

To:Billeder er 100% i form af optagelse, på grund af ydre lys og kamera brændvidde faktor, fysiske og billede kan være anderledes, eller udseendet af farve som produkt partier synes en smule anderledes, er et normalt fænomen påvirker ikke brugen billedet kun til reference , venligst sejre i art.

Tre:Ring er skrøbeligt, skal du sørge for at kontrollere, når de om kurer magnetiske overflade intakt, og derefter logge ind, hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os.

Fire:Ærlighed er sælgeren af den traditionelle forståelse af de dyder af en køber. Eventuelle problemer kan forhandles med eventuelle problemer kan løses. De købte produkter, der har nogen problemer, første gang til at kontakte os, vil vi hjælpe dig med at løse den første tid.

Komposit a
Med Huller Ja
Anvendelse Industrielle Magnet
Model-Nummer a
Type a
Form a
Pakke Vægt 0.25kg (0.55lb.)
Pakke Størrelse 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Enhed Type masse (200 stykker/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer