Nyhed Reduced price!
500 STK Bildæk Nitter Skrue Sne Pigge Hjul, Dæk og Snekæder Studs For Sko ATV, Bil, Motorcykel Dæk Vinter-Universal

500 STK Bildæk Nitter Skrue Sne Pigge Hjul, Dæk og Snekæder Studs For Sko ATV, Bil, Motorcykel Dæk Vinter-Universal

kr355.37

-30%

kr507.71

Ny vare

På lager

Tags: studs for sko, stud skruer, studs for dæk, Billige nitter til sko, Høj Kvalitet stud skruer, Kina studs for dæk Leverandører.

Beskrivelse: Den nye stil skrue i dæk nitter nemt kan installeres og fjernes uden brug af professionelle værktøjer, det kan også være adskilt i henhold til grund, Når den ikke er i brug, kan det fjernes let og gemt til brug igen i de følgende sæson. Vælge passende størrelse af nye nitter i installationen i form af dybden af dæk tråd Let at installere og fjerne - mindre end 1 time med enkle værktøjer Økonomisk - tilføj ultimative off-road kapacitet for din"normale" ATV,UTV eller 4X4 Lavt marktryk - miljømæssigt med minminum indvirkning Bevist - verdenskendte produkt Holdbar kvalitet engineering, bygget til at holde Alsidig - al fornuft kapacitet i alle tilstand, Hvordan du installerer dæk nitter? Visse former for udstyr, der er nødvendigt for at indsætte dæk nitter korrekt. Ud over en sne dækket med forborede huller til nitter, skal du også have den rigtige størrelse, stud. Dæk stud antal størrelsen ligger på siden eller på dæk mærket af sne dæk. Ved hjælp af en mindre stud end den angivne kan resultere i en ineffektiv stud, og en, der er for lang tid, kan medføre, at den stud, at løsne fra dækket. En stud pistol, en pneumatisk anordning, der ligner en hånd pistol, anvendes til indsættelse af tappen i hullet i slidbanen af sne dæk. 1.Drill (ved hjælp af en meget lille smule) ned fra midten af valgt knop i dæk 2.Bore en skrue op indefra-ud. Hvis vinklen ikke er vinkelret på dækket, det vil holde ud den ene side eller den anden at Gøre et hul og skrue på en gang. Prøv ikke at bore alle de huller, så installation af skrue 3.Sætte gaffatape over skruerne på indersiden af dækket; nogle gange er det er bedst at bruge to lag tape Projektet omfatter: Bil Dæk Nitter X 500(Ca) 1/4 4MM Drill sleeve X1 (Er Gift)

Om Betaling & Forsendelse Vi accepterer alle betalingsmetoder, der er opført af Groendalspark.dk Worldwide Shipping. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) Du skal betale for din ordre,Midler til den konto ( indenfor 12 timer),Så vi sender alle varer, der i henhold til rækkefølgen på når Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser. Din ordre adressen Skal Matche din Shipping adresse. Vi er ikke ansvarlige for leveringstid. Det tager normalt 10-25 arbejdsdage til OS EU-lande; 20-60 dage til resten af verden. Vi er ikke ansvarlige for nogen MOMS eller brugerdefinerede afgifter. Hvis du ikke modtager din pakke efter 45 dage, bedes du kontakte os, og vi vil undersøge med vores agent. Hvis du ikke modtager efter 60(Brasilien-90) dage, vil vi udstede refusion til dig. For at sikre, at du recevie din vare er skattefri ved import,vil vi erklære det som en "Gave" eller "Prøve", hvis det er muligt ,og Hver parcel vil blive erklæret værdi, der er mindre end $5,hvis du har brug for os i en lavere erklære værdi,kan du efterlade en besked i rækkefølgen. Om Rturn & Refusion

Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget. Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig. Der er INGEN UNDTAGELSER! Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din ordre ID. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Groendalspark.dk. ELLER, du kan vælge at få en erstatning. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret. Om at Sikre, at Alle produkter har 12 måneder garanti fra vores butik. Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Groendalspark.dk! Om Kundernes Feedback Din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling,Så du bedes venligst forlade Feedback 5 Stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter,mange Tak. Du må ikke åbne tvist eller forlade den negative feedback, uden at tale med os,er du velkommen til at Kontakte os først, hvis du har enhver problem.Feedback er vores liv,før du forlader en neutral eller negativ feedback,bedes du kontakte os for at få en bedre løsning,vil Vi svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt,på forhånd Tak for din tålmodighed.

Anvendelse Shose Cykel ATV, Bil, Motorcykel
Materiale Wolframcarbid
Model-Nummer 005-500
Mærke AUTOYOUTH
Pakke Vægt 0.4kg (0.88lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
Enhed Type masse (500 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer