Nyhed Reduced price!
Bærbare Klar Akryl Opbevaring Holder Max Gennemsigtig Vatpinde Stick Kosmetiske Makeup Organizer Sag

Bærbare Klar Akryl Opbevaring Holder Max Gennemsigtig Vatpinde Stick Kosmetiske Makeup Organizer Sag

kr16.92

-19%

kr21.15

Ny vare

På lager

Tags: arrangør sag, max gennemsigtig, holder max, Billige arrangør sag, Høj Kvalitet, max gennemsigtig, Kina holder max Leverandører.

Funktioner:

Helt nye og høj kvalitet.

Kosmetiske Boks til vatpind stick.

Unikt design for nem håndtering og pakning.

Hvis der er snavs mark, brug tandpasta og klud til forsigtigt at tørre det.

Det\\ \ 's i stand til at holde mange kosmetik, såsom Lak Flaske, Læbestifter, og så videre.

Det Attraktive design begunstiget af de smukkeste kvinde.

Materiale:Akryl.

Størrelse:Ca. 8cm*6,5 cm*10.5 cm

Pakke Inkluderet:

1 X Bomuld Opbevaring(uden Vatpind )

Bemærk

Herunder IKKE Æsken. Pakket Sikkert i Bubble Taske.

Betaling Vi accepterer Escrow, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, ect. som betaling metode. Og hurtig betaling, vil blive meget værdsat. Alle betalinger skal være bekræftet. (Shipping og faktureringsadresse skal stemme overens ).

Shipping Normalt, vil vi sende varen indenfor 2-5 dage efter modtagelsen af betalingen. Levering og Porto:

---- Vi sender varen ved Arimail parcel standard, det er gratis forsendelse gebyr. I normal tilstand, vil det tage omkring 10-30 arbejdsdage via Arimail pakkelevering. For nogle lande eller landområder,kan det tage lidt længere tid på grund af den mindre frekvens af flyselskab og kontrol på tværs af brugerdefineret.

---- Kan vi tilbyde en hurtig levering som EMS/DHL. I normal tilstand, vil det tage omkring 3-7 arbejdsdage via hurtig levering. Hvis du ønsker hurtig levering, bedes du kontakte os, vil vi caculate porto for dig, eller du kan kontrollere, Fragt og Emballage til reference. Vi vil vælge en passende levering acoording til dit land, som stræber efter at opnå en hurtigste og pålidelige fragt på din ordre. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse efter 30 dage efter, at vi sender ud yout ordre, bedes du kontakte os. Vi vil hjælpe med at kontrollere leveringsbetingelserne oplysninger og løse problemet for dig. Vær venlig at bemærke, at køberen er nødt til at være ansvarlig for (i tilfælde) alle MOMS-under nogen omstændigheder.

Feedback Vi vil fordoble checkall varen, før og sørg for at de er i god stand, før afsendelse. hvis der er utilfreds med vores produkt og service, bedes du kontakte os først, før du forlader os, 1, 2, 3 rating eller Neutral / Negativ feedback eller tvist. Som du ved, er din feedback er meget vigtig for os, og blive tilskyndet til os, vil vi gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer, du muligvis har at tilbyde dig den bedste service .

Kunde-service stræber Vi efter 100% kundetilfredshed på vores forretning, vil vi gøre vores bedste for at servicere alle vores kunder. Hvis der er nogen spørgsmål, bedes du kontakte os først, vi vil gøre vores bedste for at svar i 12 timer.

\\' '

Type Opbevaringskasser & Bakker
Mærke BUBM
Stil Moderne
Model-Nummer G0053-En
Technics Blank
Belastning -
Funktion Øko-Venligt
Gitter Mængde 1
Form Pladsen
Materiale Glas
Kapacitet -
Specifikation None
Produkt Makeup
Bruger Sanitær Serviet/Hygiejnebind
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Pakke Størrelse 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer