Nyhed Reduced price!
Truelove Dog Vandtæt Vinter Frakke Jakke I Slidstærk Reflekterende Varm Hund Tøj Til Små Og Store Hunde Dropshipping

Truelove Dog Vandtæt Vinter Frakke Jakke I Slidstærk Reflekterende Varm Hund Tøj Til Små Og Store Hunde Dropshipping

kr167.78

-15%

kr197.39

Ny vare

På lager

Tags: hund tøj, hund tøj dropship, pet hund tøj, Billige hund tøj, Høj Kvalitet hund tøj dropship, Kina pet hund tøj Leverandører.

Descriptio n:

Type: Truelove Dog Vandtæt Vinter Frakke Jakke Hund Tøj Til Små Og Store Hunde Dropshipping

Materiale: Nylon,3M reflekterende

Farve: Orange,Sort,Gul

De meget tekniske jakke beskytter din hund vigtigste muskelgrupper, brystet og maven område.

Hurtig til at sætte på og tage af, Topmødet Parka er særdeles velegnet til opvarmning af muskler aktive hunde før eller efter træning.

Længde(cm/i) 24cm/9.4 i 27cm/10.6 i 30cm/11.8 i 33cm/13in 36cm/14.2 i 40cm/15.7 i 45cm/17.7 i 50cm/19.7 i 55cm/21.7 i 60cm/23.6 i 65cm/25.6 i 70cm/27.6 i

Pls måle længden af dine hundes krop som den samme placering som den linje.

Bemærkede:størrelsen på diagrammet er størrelsen af hunden. På grund af forskellige målemetoder,størrelsen kan findes i 2 -3 cm fejl

1.Solid farve, vandafvisende shell Robust, holdbar materialer at holde op med de mest aktive hund,let at vaske nytte jakke.

2.Reflekterende linje, sikre god synlighed, især om natten på vej

3. Fleece linling holder kroppen i varmen

4.Nitte, spænde på bagsiden gør pelsen nem at sætte på og tage ud og hjælpe

justere størrelsen af brystet.

5.Duraflex spænde er nem at justere størrelsen af halsen.

Vi ville gerne se vores produkter i brug 1. Send os et billede af din hund iført vores produkter i kommentar eller samtaler, og give os en kommentar, som vil være en stor hjælp for os til at forbedre vores produkter og service.

2. De bedste billeder vil blive offentliggjort på vores hjemmeside.

3. Hvis dine fotos er valgt, vil vi give dig en af vores udvalgte gave produkter i din anden bestilling. Relaterede produkter Om Shipping: Gratis levering for de fleste lande. De fleste emner, vi vil skibet inden for en 3-10 hverdage efter betaling. Forsendelse metode 1.Gratis forsendelse fra Kina Post Luft Post eller E-pakke:normalt 16-35days hvis pakken mindre end 2kgs). 2. DHL / FEDEX / UPS / EMS / TNT: normalt 5-10 hverdage. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande. Hvis du ikke har modtaget den vare inden for beskyttelse leveringstid, bedes du kontakte os, vi vil kontrollere det og svare dig så hurtigt som muligt.Vores mål er kundernes tilfredshed! Om Feedback Dine tidlige bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen. Når du har modtaget din vare, bedes du tage et øjeblik til at efterlade os en positiv feedback(4 eller 5 stjerner). Hvis du ikke er tilfreds med det, før du forlader den negative feedback (1 eller 2 stjerner), lad os venligst vide først, og vi kan hjælpe dig med at løse problemet, indtil du er tilfreds med det.

Om Returnering Og Refundering

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du bytte varen. Køber er ansvarlig for alle yderligere shipping gebyrer. Hvis de produkter, der har et problem , pls kontakte os inden for 24 timer efter modtagelsen. Bemærk: returvarer skal være ny og i original stand, Bør afkast kræves: Kontakt os via besked eller e-mail eller trade manager Give så mange detaljer som muligt om det problem, du har. Returnere varen til den aftalte ombytning eller refundering.

Funktion Vandtæt,reflekterende,justerbar,Varm
Materiale Nylon,3M Refleks
Egnet Udendørs,Uddannelse
Mønster Solid
Racen For Små Og Store, Mellemstore Hunde Pet
Mærke TRUELOVE
Dropshipping Ja
Nøgle ord Truelove Dog Vandtæt Vinter Frakke Jakke
Farve Gul,Orange,Sort
Sæson efterår/vinter
Størrelse 24,27,30,33,36,40,45,50,55,60,65,70cm
Slidstærk Ja
Type Dog jakke,Dog pels,Hunden tøj
Pakke Vægt 0.32kg (0.71lb.)
Pakke Størrelse 58cm x 33cm x 3cm (22.83in x 12.99in x 1.18in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer