Nyhed Reduced price!
Topfinel Moderne Solid Velvet Mørklægning Gardiner til stuen Soveværelse Luksus Mørklægningsgardiner Tyk Termisk Nat Gardin

Topfinel Moderne Solid Velvet Mørklægning Gardiner til stuen Soveværelse Luksus Mørklægningsgardiner Tyk Termisk Nat Gardin

kr55.66

-50%

kr111.33

Ny vare

På lager

Tags: gardiner til, mørklægning gardiner, gardiner til stuen, Billige gardiner til, Høj Kvalitet mørklægningsgardiner, Kina gardiner til stuen Leverandører.

Dette mørklægningsgardiner panel er perfekt til at få en god nats søvn med sit solide, termisk isoleret materiale, perfekt til at blokere for lys og tilføjelse af varme. 5 typer af gardin overskriften for dit valg, det gardin-panelet er let at installere. FN ' s LIGHT CONTROL - mørklægningsgardiner, kan blokere op til 85% af lyset for en sund søvn. Disse gardiner vil hjælpe dem dagen sveller for at få den afslapning, som de har brug for i det mørke, som de har brug for. I stedet, hvis du planlægger at bruge dem i din stue, de vil garantere, at intet lys kommer i til at ødelægge dit hjem teater, film aften. NOISE CONTROL - Top Finel 's mørklægningsgardiner er i stand til at filtrere ca 20% af den udvendige støj fra at komme ind i rummet. W dagen sveller har brug for at få så meget hvile som muligt, det kan være ekstremt frustrerende at høre støj udefra i løbet af dagen. Energieffektiv - TopFinel s Mørklægningsgardiner hjælpe med at holde varmen i rummet om vinteren, og de vil afspejle varme ud af rummet i løbet af sommeren. Begge disse vil sikre, at du ikke spilder ekstra penge på varme eller køling, som ikke behøver at blive brugt. Du kan se en reduktion i din el-regning på op til 20%.

• Solgt af: 1 panel(pc ' er) mørklægningsgardiner. Hvis du ønsker at købe 1 sæt gardiner som på billedet, Pls vælge 2 paneler(stk) • Tieback,kvast,perler,kroge er ikke indeholde • Størrelse: Acceptere Custom ( hvis du ikke kan finde den størrelse, du ønsker, pls velkommen til at kontakte os.) • Materiale: Velvet • Mønster: Solid • Vindue Behandling Header Type: Grommet, Stang Lomme, Tab Top, Bånd, Kroge, Trækkes Plisseret Bånd • Stof Pleje: Vaskes • Tips: For at rette fylde, paneler skal måle 2-3 gange bredden på dit vindue. • På grund af lys-og tv forskel,at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder • tillad 1-5cm devition på grund af den hemming.

Betaling

100% betaling før levering, venligst sørg for at du har forladt den fuldstændig korrekte oplysninger, skal omfatte fulde navn, adresse, postnummer, telefonnummer, vil varerne blive afsendt til den adresse som du har givet i orden, og "P. O. box" er ikke tilladt i adressen.

Vi foretrækker betaling via ESCROW, som er en sikkerhed måde for dig.Hvis du ønsker at betale på andre måder, bedes du kontakte os.

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder shipping gebyr (undtagen til gratis fragt).

Forsendelse

Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført.

Feedback Vores mål er 100% positiv feedback og 100% kundetilfredshed. Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback. Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist. Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

1.Hvordan til at vaske gardinet?

Da tæppet kan blive klemt i transit, så det vil ikke være meget glat, som på billedet.

Når du modtager det, skal du shoud spray lidt vand på tæppet, så plads i skyggen til tørre.

Hvis du har et strygejern, at det vil blive bedre. Maskine vask er til rådighed, men vi foreslår, at tøjrens. Bemærk vask adskilt fra andre stoffer. Ikke blegemiddel og mellemstore strygejern 160 grader. 2.Hvordan kan vi levere varen? Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder forsendelse gratis. Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført. • For mere end $150.00,skib af EMS eller DHL. • Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. 3.Ikke modtaget varer eller nogle problemer? Kontakt os for en delvis /fuld refusion efter bekræfte problemet hinanden. 4.Feedback. • Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback. Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist. • Bemærk lade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. 5.Kontakte Os. Du kan kontakte os ved at efterlade en besked på Groendalspark.dk eller sende os en mail, vi besvarer mail inden for 24 timer. Vi vil være glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, er du velkommen til at kontakte os. Besked Erhvervsdrivende: cn1510467133

Størrelse Custom
Funktion Mørklægning
Format Ikke
Vindue Behandling Header Type 2 Tape til Kroge, Træk Plisseret Bånd
Vindue Behandling Header Type 1 Grommet, Stang Lomme, Tab Top
Produkt Features Blok op til 85% af lys og 100% UV, Termisk Isoleret,Allergivenlige
Stil Mørklægningsgardiner, Nat Gardin Moderne, Tykke, Solide/Almindelig, Solid
Værelser Stue, Soveværelse, Børn/Børn, Værelse, Køkken
Mønster Almindelig
Beliggenhed Vindue
Model-Nummer CL060
Behandling 2 Grommet, 3 Stang Lomme, 4 Bånd til Kroge, 5 Træk Plisseret Bånd
Type Spænde - /Tube Gardin
Mønster Type Solid
Installation Type Loft Installation
Farve Blågrøn, Sort, Brun, Chokolade, Grå, Bordeaux
Technics Vævet
Gældende Vindue Type Alle Typer af Vinduer
Materiale Fløjl Stof
Åbning og Lukning Metode Venstre og Højre Biparting Åben
Mærke Topfinel
Oprindelsesland Kina
Behandling Tilbehør Omkostninger I prisen
Indeholder 1 Panel(pc ' er) mørklægningsgardiner
Bruger Cafe,Kontor,Hjem,Hospital,Hotel
Stof Pleje Maskinvask
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer