Nyhed Reduced price!
LED-Ball Lamper Vandtæt Ballon Lys for Papir Lanterne Ballon til Fest, Bryllup Centerpieces Dekoration Vaser S2017275

LED-Ball Lamper Vandtæt Ballon Lys for Papir Lanterne Ballon til Fest, Bryllup Centerpieces Dekoration Vaser S2017275

kr873.56

-5%

kr919.54

Ny vare

På lager

Tags: Groendalspark.dk, Groendalspark.dk, Online shopping, Automotive, Telefoner & Tilbehør, Computere Og Elektronik, Mode, Skønhed & Sundhed, Hjem & Have, Legetøj & Sport, Bryllupper & Arrangementer.

Enkelt farve lyser bare Konstant På, Ingen blinkende. RGB-farve blingking.

Af den måde ... med en fest i hjemmet ikke behøver at begrænse din kreativitet! Billige party balloner, tillader selv den mest prisbevidste til fase imponerende parter.

Produkt Features: Rør Mini Party Lys i en ice cooler at skabe en glødende effekt. Fyld en klar is spand med Mini Party Lys og isterninger eller kugler. Opret beach tema med plastic beach spande og farvede slik.

Produkt Specifikationer: en lysende LED Indbyggede string loop Vandtæt Størrelse:35mm x 11mm i diameter Twist for at tænde/slukke 1pc/pp pose. 100pcs/indvendig taske.

Pakken Indeholdt: 1 x LED-lys Ballon

Vi vil normalt behandle din ordre indenfor 24-72 timer, men vi kan ikke garantere levering tid på grund af forskellige brugerdefinerede love og internationale mail-trafik. Tillad næsten 4 uger forsendelse dage for internationale postordre. Vi tilbyder også fremskyndet service for internationale ordrer. Og hvis du har brug for den hurtige levering, bedes du kontakte vores kundeservice for at få hjælp. Vi undskylder for enhver ulejlighed dette.

Vi leverer til Alixpress ' s adresse. Sørg venligst for, at din adresse i Alixpress er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. Disse afgifter er normalt indsamlet af at levere fragt (forsendelse) virksomheden, eller når du vælger det emne op ? ikke at forveksle dem til ekstra forsendelsesomkostninger. Lad ikke Negative feedback, uden at spørge os om hjælp. Bedes du kontakte os først, hvis du har enhver problem.Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Model-Nummer S2017275
Skær Forsyninger Type Andre Glød Rekvisitter
Farve tilfældige farver, Bemærk farver, du ønsker
Glødende Tid andre
Mærke ETRSUNTECH
Lejlighed
Antallet af Pc ' er 1 stk
Pakke Størrelse 20cm x 23cm x 23cm (7.87in x 9.06in x 9.06in)
Pakke Vægt 3.0kg (6.61lb.)
Enhed Type masse (500 stk/masse)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer