Nyhed Reduced price!
Nye Ankomst 11 Tommer Plys Dyr, De Croods Blød Plys Tiger Baby Legetøj bedste X-mas Julegave - MACAWNIVORE

Nye Ankomst 11 Tommer Plys Dyr, De Croods Blød Plys Tiger Baby Legetøj bedste X-mas Julegave - MACAWNIVORE

kr99.06

-9%

kr110.04

Ny vare

På lager

Tags: plys dyr, plys tiger, den croods, Billige plys dyr, Høj Kvalitet plys tiger, Kina croods Leverandører.

Film The Croods figur MACAWNIVORE Tiger Blød Plys Legetøj X-mas Gave

Brand nye med tag

Karakter: Macawnivore

Meget Blød og sød

Størrelse: 11" hoved til fødder

12" Fødder til at hale

Stor gave til din familie!

Bare byde det, og bringe det til dit hjem

Forsendelse Detaljer

OS overførsler af visse produkter kan anvendes, bemærk venligst, at ejendommen valg!

Alle USA punkter er Forslag, der er afsendt af EUB. Standard leveringstid fra datoen for afsendelse: For den Internationale Orden: USA, Canada: 7-15 arbejdsdage via USPS

For den internationale orden, varer vil blive afsendt fra mandag til fredag, efter betaling, vil vi arrangere forsendelse så hurtigt som muligt.

Bemærk venligst shipping tidsplan er ikke 100% præcise, og bad, om-eller helligdag vil forårsage forsinkelse.

Vi vil tilføje tracking nummer i business-dagen efter, at varen er blevet afsendt, kan du tjekke det i din konto (Helligdage og weekender exclueded)

Betalingsmetode

Vi accepterer Alipay her. I øjeblikket er den platform, der understøtter købere via kreditkort (RMB kanal og USD sub-kanal), WebMoney (nævnt WM), TT pengeoverførsler, Western Union, Qiwi wallet, Brasilien Boleto dette på flere måder.

Returret

Kontakt os, hvis du har et problem, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Kommunikation er den mest nyttige måde at løse alle problemer. Følgende vende tilbage politik kan være nyttige for dig, bedes du tage et minut til at læse den, inden du afgiver bestilling.

1.Husk at tjekke kvalitet og quatity først, inden du modtager din vare, dette er mest nyttig måde at beskytte dig. Hvis varen er gået i stykker under forsendelsen, skal du ikke modtager den og tage billeder af pakken og post til os, før du modtager det.

2.Hvis du ønsker at returnere varen til dig personlig grund, du nødt til at betale for tilbagevenden shipping gebyr, bedes du kontakte os først, før du vender tilbage.

3.Hvis elementet har problem med kvaliteten i 1 måned, og vi vil tage ansvar og betale for retur forsendelse gebyr. Du har sendt billeder af varen til os, returnering eller refundering, afhænger af billedet.

Om Feedback

Hvis du er tilfreds med os, venligst forlade os fem stjernet positive tilbagemeldinger, som kan hjælpe en masse for vores forretningsmæssige udvikling. Fordi Ratings på under 5 er lig med "Du er IKKE tilfreds". Din anerkendelse er vores motivation i at udvikle vores lille virksomhed og forbedre vores service til hver kunde. Det vil tage dig et minut.

Desværre, hvis du ikke er tilfreds med vores varer, og planlægger at give os en neutral/negativ feedback eller åbne enhver tvist uden meddelelse, kan du skrive til os først, så vi kan hjælpe dig med at løse alle problemer, kommunikation den mest nyttige måde at løse problemer. Vi håber at alle vores kunder kan få en lykkelig køb i vores butik.

Kontakt OS

Vi vil gøre vores bedste for at besvare din mail inden for 1 arbejdsdag,så tøv ikke med at kontakte os for spørgsmål.(Helligdage og weekender kan være lidt for sent)

Venlig Påmindelse

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme,kan farven være meget lille forskel,det afhænger af computeren.

Vi garanterer for kvaliteten og stilen er den samme som vist på billederne.

Dyr tiger
Element Type Dyr
Køn Unisex
Type Plys/Nano Dukke
Påfyldning PP Bomuld
Aldersgruppe > 6 år gammel
Model-Nummer S
Funktioner Fyld & Plys,Blød,Interaktive
Form Geni
Størrelse <30cm
Materiale Bomuld Reb & Uld
Dimensioner 11
Tema TV & Film Karakter
Pakke Størrelse 20cm x 15cm x 18cm (7.87in x 5.91in x 7.09in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer