Nyhed Reduced price!
Top Finel Bedres Moderne Stjernede Gardiner for Børn Børne Baby Værelse Polyester Bløde Hypoallergeni Værelses Darking 85% Mørklægning

Top Finel Bedres Moderne Stjernede Gardiner for Børn Børne Baby Værelse Polyester Bløde Hypoallergeni Værelses Darking 85% Mørklægning

kr61.24

-50%

kr122.48

Ny vare

På lager

Tags: gardin kvast tie-backs, gardiner til stuen, gardin badeværelse, Billige gardin kvast tie-backs, Høj Kvalitet gardiner til stuen, Kina gardin badeværelse Leverandører.

11

Dette mørklægningsgardiner panel er perfekt til at få en god nats søvn med sit solide, termisk isoleret materiale, perfekt til at blokere for lys og tilføjelse af varme. Med metal ring åbninger, dette gardin-panelet er let ved installere. Dette panel er svaret, når den barske lys er på din ubudne gæst liste. Ikke nok med at de ser godt ud, også sparer energi, og kan betale for sig selv over tid. det hænger ganske enkelt og hurtigt på en standard eller dekorative stang og maskine er vaskbar for nem pleje. Få en god lur i løbet af dagen eller holde den lyse blænding af solen fra dit TV med denne mørklægningsgardiner panel, som er gyldig e af et tykt materiale for at blokere på for meget lys. Tæppet er lang nok til at overdøve gulv til loft-vinduer og døre, uden på give noget lys til at sive ud, jeg toppen eller bunden.

• Solgt af: 1 panel(pc ' er) mørklægningsgardiner ( Hvis du ønsker ved at købe 1 sæt gardiner som på billedet, Pls vælge den rigtige farve, størrelse og antal) • Tieback,kvast,perler,kroge er ikke indeholde • Størrelse: Acceptere Custom ( hvis du ikke kan finde den størrelse, du ønsker, pls velkommen til at kontakte os.) • Materiale: Polyester • Mønster: Sølv er blevet bygget • Vindue Behandling Header Type: Grommet, Stang Lomme, Tab Top, Bånd, Kroge, Trækkes Plisseret Bånd • Stof Pleje: Vaskes • Tips: For på rette fyens stiftstidende, paneler skal måle 2-3 gange bredden på dit vindue. • På grund af lys-og tv forskel på elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder • tillad 1-5cm devition på grund af den hemming.

Betaling

100% betaling før levering, venligst sørg for du har forladt den tror korrekte oplysninger, skal omfatte fulde navn, adresse, postnummer, telefonnummer, vil varerne blive afsendt til den adresse som du har givet jeg orden, og "P. O. box" er ikke tilladt, jeg adressen.

Vi foretrækker betaling via ESCROW, som er en sikkerhed måde for dig.Hvis du ønsker ved at betale på andre måder, bedes du kontakte os.

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder shipping gebyr (undtagen til gratis fragt).

Forsendelse

Vi vil sende varer inden for 5 dage, når din betaling er gennemført.

Feedback Vores mål er 100% positiv feedback og 100% kundetilfredshed. Vi gør vores bedste for på at servicere vores kunder det bedste, vi kan. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os. Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback. Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist. Venligst forlade positiv feedback og 5 er blevet bygget hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

1.Hvordan til at vaske gardinet?

Da tæppet kan blive klemt jeg transit, så det vil ikke være meget glat, som på billedet.

Når du modtager det, skal du shoud spray lidt vand på tæppet, så plads jeg skyggen til tørre.

Hvis du har et strygejern, at det vil blive bedre. Maskine vask er til rådighed, mænd vi foreslår, på tøjrens. Bemærk vask adskilt fra andre stoffer. Ikke blegemiddel og mellemstore strygejern 160 grader. 2.Hvordan kan vi levere varen? Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren, herunder forsendelse gratis. Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført. • For mere end $150.00,skib af EMS eller DHL. • Import afgifter, skatter og gebyrer er ikke inkluderet jeg varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er købers ansvar. 3.Ikke modtaget varer eller nogle problemer? Kontakt os for en delvis /fuld refusion efter bekræfte problemet hinanden. 4.Feedback. • Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback. Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist. • Bemærk lade positiv feedback og 5 er blevet bygget hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. 5.Kontakte Os. Du kan kontakte os ved at efterlade en besked på Groendalspark.dk eller sende os en mail, vi besvarer mail inden for 24 timer. Vi vil være glade for at i besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, er du velkommen til at kontakte os. Besked Erhvervsdrivende: cn1510467133

Vindue Behandling Header Type 2 Tape til Kroge, Træk Plisseret Bånd
Mønster Type Lucky Star
Oprindelsesland Kina
Behandling Tilbehør Omkostninger I prisen
Mærke Topfinel
Mønster Trykt
Stof Pleje Maskinvask
Materiale Polyester / Bomuld
Gældende Vindue Type Alle Typer af Vinduer
Produkt Features Naturlige, Elegant
Funktion Dekoration + Fuld Lys, Skygge
Bruger Hospital,Cafe,Hotel,Kontor,Hjem
Format Ikke
Størrelse Custom
Installation Type Loft Installation
Åbning og Lukning Metode Venstre og Højre Biparting Åben
Beliggenhed Vindue
Type Spænde - /Tube Gardin
Stil Mørklægningsgardiner, Moderne, Geometriske, Casual
Vindue Behandling Header Type 1 Grommet, Stang Lomme, Tab Top
Farve Navy Blå, Pink, Sky Blue, Æble-Grøn, Creme
Indeholder 1 Panel(pc ' er) mørklægningsgardiner
Behandling 1 Fane Top, 2 Grommet, 3 Stang Lomme, 4 Bånd til Kroge, 5 Træk Plisseret Bånd
Værelser Stue, Soveværelse, Børn/Børn, Værelse, Køkken
Technics Vævet
Model-Nummer CL047
Pakke Vægt 0.5kg (1.10lb.)
Pakke Størrelse 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer