Nyhed Reduced price!
29inch 85% Ægte Hår Dukker Hovedet Hår Med Skulder Frisør Dukker Hovedet Uddannelse Mannequin Hoved

29inch 85% Ægte Hår Dukker Hovedet Hår Med Skulder Frisør Dukker Hovedet Uddannelse Mannequin Hoved

kr479.32

-27%

kr656.61

Ny vare

På lager

Tags: dukker hovedet hår, hovedet hår, ægte hår dukke, Billige dukker hovedet hår, Høj Kvalitet hovedet hår, Kina ægte hår dukke Leverandører.

Blandet hår med skulder, mannequin hoved, hår-indhold over, kan bruges til at øve hot roll (roll nemt) rettede, dusin hår langt hår omkring 75 cm, simulering hoved, en bred vifte af brudens hår styling hår kan bruges til at praktisere. Kan også bruges til at vise, hår smykker, halskæder, tørklæder, hatte og andre mode.

Materiale : 85% ægte hår+15% høj temperatur fiber Hår Længde :29inch Funktion : Velegnet for kosmetologi studerende eller nogen at øve hairdress,strygejern ,skæring ,vask,aircondition osv, Det er et godt værktøj til at lære hår styling, og det er velegnet til at øve sig i hår, styling, hår perming, og aftenen dressing. Selvfølgelig kan det også bruges til at vise, hår tilbehør. Håret af dette produkt er indsat i den falske model hoved i hånden Og dette falske model har en skønhed i ansigtet, håret er behandlet ved hjælp af teknologi,så det er velegnet til alle former for styling.

Forsendelse og Levering 1) de Fleste af dine pakker vil være fri fragt ved China post eller Singapore Indlæg, hvis vægt under 2kgs, Længde til under 60 cm. 2) for at sikre, at du modtager din bestilling med Skatter Gratis eller Lavere Skatter på import, vil vi erklære det som en "gave" med en lav FORTOLDNING værdi; hvis nogen afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar. Retur og Exchange Politik 1) Efter du modtager pakken inden 5 arbejdsdage, for en eller anden grund du ikke er tilfreds med vores produkter, kan du kontakte os for at spørge returnere eller bytte en anden vare. 2) Før returnere varen retur, bedes du kontakte os først. Opmærksomhed: returportoen vi ikke tage ansvar, Når vende tilbage sørg for at varen er original som vi sendte, og det ville ikke påvirke det andet salg. Feedback Politiske Vores butik tager kundernes tilbagemeldinger meget alvorligt. Positiv feedback er meget værdsat, og det vil blive gengældt. Vi forstår, at der lejlighedsvis opstår problemer. Hvis du har nogen problemer med køb eller levering, vi ville sætte pris på det, hvis du kunne kontakte os. Vi har en dedikeret kundeservice team, der vil løse dit problem så hurtigt som muligt.

Størrelse Hair length 29inch
Køn Kvinder
Mannequin Type Hoved
Materiale 85% Ægte Hår
Stil Stå
Funktion Med Paryk
Model-Nummer 537041655302-t3 Dukker Hovedet Hår Med Skulder
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 1.35kg (2.98lb.)
Pakke Størrelse 75cm x 40cm x 8cm (29.53in x 15.75in x 3.15in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer