Nyhed Reduced price!
Realistisk Glasfiber Afro-Amerikanske Mannequin Hoved, Bryst,Sorte Kvinde Attrap, Dummy Head For Lace Parykker Skærm

Realistisk Glasfiber Afro-Amerikanske Mannequin Hoved, Bryst,Sorte Kvinde Attrap, Dummy Head For Lace Parykker Skærm

kr312.40

-47%

kr600.76

Ny vare

På lager

Tags: mannequin hoved fallit, hoved fallit, mannequin hoved, Billige mannequin hoved fallit, Høj Kvalitet hoved fallit, Kina mannequin hoved Leverandører.

Højde:43 cm, Hoved-omkreds: 54cm

med øret og øreringe huller. Materiale:F iberglass 1.Menneske-som leder 2.Levetid-størrelsen af hoved og buste 3.Kvalitet rent hånd-malet realistiske øjne 4.Realistisk øjenvipper og 5 ører.Smart og moderne make-up 6.Skinnende og sexede læber 7.Stykket ører til øre-ringe

Denne mannequin hoved er ideel til din parykker og smykker displayet. Dette hoved dukken er lavet af høj kvalitets glasfiber med en meget realistisk makeup. Komme og inspicere, og du vil falde i kærlighed med denne mannequin hoved for sikker!

Enhver forvirret, bare du velkommen til at kontakte os.

I de fleste tilfælde, at køberen skal ikke betale told. Vi vil erklære det som en gave og en lavere værdi for at undgå skat. Men nogle gange, i nogle lande, tolderen kan være strenge. vi er ikke ansvarlige for eventuelle told gebyr, Bedes du tjekke fællesskabets politik på dit eget sted, som Brasilien,Polen,italien. Hvis du er nødt til at betale told gebyrer, det er din pligt at dit eget land, køberen skal forstå denne situation.

Hvis du har brug for til at erklære reelle værdi på parcle, bedes du fortælle os, at med henblik på meddelelse,e-mail eller trademanager .

Varm garantier:

1. Hurtig proces: Din ordre vil blive behandlet inden for 48 timer.

2. Hurtig forsendelse service: E-pakke og Globale mails er understøttet.

3. Kvalitetssikring: Returnering og Refundering er understøttet.

Kromatisk:

1. Alle varer leveres billeder til professionelle fotograf, omhyggeligt fix-system og farve så langt som muligt, og egentlige vare tilpasning, fysisk.

2.Men på grund af lampens lys, display farve afvigelse, personlige forståelse af forskellige farver, objekt, måske findes nogle farve foto, med dette problem ikke hører til råvare kvalitet problem, den endelige farve med de faktiske varer, der er gældende.

STØRRELSE:

1. det tager normalt " CM " som enhed.

2. Der er ingen absolut forholdet mellem højde og vægt og størrelse. 155 CM højde kan bære den samme størrelse kjole med 168 CM højde

3. Buste størrelse er den vigtigste faktor i valg af størrelse

4. Forsøger-team ' s buste størrelse er det den størrelse efter iført usynligt undertøj.

Tips: en Størrelse chart er kun til reference med målinger fejl 1-2cm, er det normale, ikke det problem med kvaliteten, kan du give din bedes forstå.

Forsendelse:

1. Vi giver 3 slags forskellige leverance-tjenester til forskellige anmodning som følger:

Den 1.: China post luft parcel.

Vi holder ret til at vælge andre luftfartsselskab i overensstemmelse hermed.

Men det tager omkring 15-40 hverdage efter at være sendt. Nogle gange vil være forsinket med op til 41-60 arbejdsdage på grund af den told-eller andre problemer, såsom lokale vejr problem, så det er brug for din nok tålmodighed til at vente produkter. Og når du vælger denne forsendelse måde, så vi tror, at du accepterer for at acceptere denne forsinkelse, hvis det sker.

Den 2.: Ikke-gratis fragt--EMS, E-pakker eller DHL global mail-det tage omkring 5-20 arbejdsdage; vi anbefaler at bruge E-pakke og globale mails.

Den 3.: Ikke-gratis fragt-- DHL, UPS, FEDEX, TNT , Det tage omkring 3-7 arbejdsdage;

Normalt vælger vi den til kina post som transportør, den samme tid, at vi bevarer retten til at vælge en hurtigere transportør for dig.

2. Vær opmærksom på, at det internationale levering meget afhænger af din lokale skik og postvæsen . For at sikre, at du modtager ved minimum skat, vi vil erklære, at de vare med lav værdi; import afgift på dig.

3. Du bedes venligst bekræfte forsendelsen måde og betaling, og vi vil afsende varerne til dig så hurtigt som muligt, så vil vi fortælle dig tracking nummer;Alligevel, at dit emne vil blive taget godt hånd, når du modtager det.

4. Alle ordrer bliver sendt i vores standard emballage. Vær sikker på, at tilbyde dine Detaljer Navn/Adresse/ postnummer/telefon-nummer , der er nødvendige af transportøren om Internationale Forsendelser. Vi kan ikke sende en International orden, uden Adresse /telefonnummer. Vi vil skibet til standard-adresse, som du tilbyder i Depot, hvis du ikke informere os. Og et telefonnummer, der er vigtigt, når du forlader din adresse. Når pakken retur på grund af din forkerte oplysninger, såsom Navn /Adresse/ postnummer/telefonnummer, vi kan ikke tage ansvaret for . Alle omkostningerne som følge af den forkerte oplysninger vil gives ved dig selv.

5. Vi sender din pakke DDU, " told og afgifter betalt ", og ikke opkræve MOMS, told og/eller skatter og ikke kan forudsige, hvad din særlige afgifter kan være. Hvis du gør pådrage sig disse ekstra afgifter, de skal gøres, for at din pakke til toldklareringen. Du kan være underlagt MOMS, told, skatter, afgifter eller told gebyrer, der pålægges af din regering. Du er ansvarlig for at betale nogen ekstra afgifter for fortoldning. Told, MOMS, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er køberen?s ansvar.

6.Vi er ikke ansvarlige for forsinkelser, som told,told, skatter, afgifter eller andre toldafgifter.

Returnering og Tilbagebetaling politikker er understøttet:

1.Vi støtter ingen grund til vende tilbage og ændre elementet politik, men du skal betale fuld pris for to måde transporter (inkluderer fragt, afgifter og told omkostninger mv.) og k eep varen i god stand , for ellers vil vi holde sig ret til at nægte refundering og retur. Alle returret, skal være dem, der gælder i 3 dage (den tid, det tidspunkt at starte fra du modtager varen).

Materiale Glasfiber
Mærke Store penge
Køn Kvinder
Størrelse Height
Funktion plus størrelse
Stil Stå
Mannequin Type Øverste Organ
Model-Nummer A004
Pakke Størrelse 45cm x 24cm x 43cm (17.72in x 9.45in x 16.93in)
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 2.9kg (6.39lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer