Nyhed Reduced price!
Hånd Gyldig E Nitte Hairbands Kvinder Punk Nitte Pandebånd Skræddersyet Personlighed Nitter Hairbands Stjerne Nitte Bandanas Mange Farver

Hånd Gyldig E Nitte Hairbands Kvinder Punk Nitte Pandebånd Skræddersyet Personlighed Nitter Hairbands Stjerne Nitte Bandanas Mange Farver

kr103.60

Ny vare

På lager

Tags: hårbånd kvinder, brugerdefineret hovedbøjle, brugerdefineret bandana, Billige hårbånd kvinder, Høj Kvalitet brugerdefineret hovedbøjle, Kina brugerdefinerede bandana Leverandører.

klik her for flere nye elementer:

Velkommen til vores butik!!!!!!!!!!!

Alle pandebånd er håndlavede,er meget gode kvalitet og mode design,kvaliteten er 200% - værdi til prisen ,så du skal ikke heasitate til at købe.........

Vi leverer skræddersyet service,hvis du har nogen anmodning om pandebånd,pls kontakt med os,kan du sende billedet til os gjorde,ved vi også kan gøre barnet størrelse til dig, hvis du har brug for,alligevel,pls kontakt med os for din ethvert behov

Farve: Pink, Rød, Sort

Størrelse:Voksen (hoveds omkreds 56-60cm)

Hvis du ønsker ved at gøre barnet størrelse,pls lad mig vide, størrelsen detalje, du ønsker,så kan vi arrangere for dig

Kontakt os:

1. Hvis du har brug for kombineret forsendelse ved Express (EMS, FedEx, UPS). Vi vil finde den laveste pris til grave!

2. Hvis du er re-sælgere behov drop shipping. Vi vil gøre vores bedste for på at yde den bedste service og dele blotte kvalitet, mode elementer med spise kunder! Vi vil ikke afsløre nogen af vores bygninger, er det kun på at spise vegne.

VORES SERVICE

Du kan chatte med os for eventuelle spørgsmål via TradeManager, vil vi svare grave lige væk, Hvis vi ikke er online, bedes du e-mail os, og vi vil komme tilbage til grave inden 24 timer.

BETALING

Vi accepterer Escrow, Kreditkort, Visa, Master, TT og Penge bookere. Hvis du har brug for til at betale på andre måder, bedes du kontakte os via e-mail eller online TradeManager.

Inden betaling, skal du dobbelttjekke din leverance oplysninger: adresse, navn, postnummer, telefon numre etc.

FORTALTE & SKAT

Bemærk venligst, på købere er ansvarlig for at Vide og importafgifter gebyr jeg dit land. Vi vil hjælpe med at grave erklærede elementet som en "gav" med lav værdi.

RETUR & EXCHANGE

Alle vores varer vil blive kontrolleret og pakket jeg gud stå, før forsendelse. Vi vil gøre vores bedste for på at tilfredsstille alle vores kunder. Hvis en eller anden grund du ikke er tilfreds, kan du returnere varen til os i henhold til den oprindelige tilstand inden for 7 dage efter på kvittering for tilbagebetaling eller ombytning. Før du returnerer varen, bedes du kontakte os for nærmere vende tilbage udveksling instruktion. Vi vil refundere du efter i har modtaget de returnerede varer. Køber betaler for forsendelse omkostninger for ved at returnere varer.

FEEDBACK

Din tilfredshed og kommentarer er meget vigtigt for os. Hvis du kan lide vores produkter og service, bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback og 5 er blevet bygget. Vi vil sætte stor pris på. Hvis du ikke er tilfreds, er Du velkommen til at kontakte os, inden de forlader en Neutral eller Negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for på arbejde sig ud af problemerne.

Tak for shopping jeg Caroline Mode Butik, ønsker du har en god tid med hende! Kommer SNART igen, vi opdaterer nye varer hver dag !

Størrelse one size fits all
Oprindelsessted Kina (Hovedlandet)
Køn Kvinder
Mønster Type Solid
Mærke PJ.SDZM
Navn På Afdeling Voksen
Model-Nummer 09876
Materiale Spandex,Bomuld
Type Hairbands
Element Type Hovedbeklædning
Farve Rød, Sort
Stil Nyhed
Design Nitte
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer