Nyhed Reduced price!
CloverBridal 2017 nyeste luksus lange ærmer havfrue arabisk brude kjoler med aftagelig train brudekjole med overskirt

CloverBridal 2017 nyeste luksus lange ærmer havfrue arabisk brude kjoler med aftagelig train brudekjole med overskirt

kr1 134.09

Ny vare

På lager

Tags: arabisk brude kjoler, brude kjole, kjoler med aftagelig tog, Billige arabisk brude kjoler, Høj Kvalitet brude kjole, Kina kjoler med aftagelig tog Leverandører.

CloverBridal 2017 nyeste luksus lange ærmer havfrue arabisk brude kjoler med aftagelig train brudekjole med overskirt

Størrelse Chart

Afbestillingsregler

Alle ordrer kan blive annulleret, og få 100% refusion før varen deliveried ud

Returret

Din tilfredshed er af allerstørste betydning for os. Efter ankomsten af din pakke, vil vi opfordre dig til at tjekke og sørg for, at kjolen har været gjort til standard størrelse eller brugerdefinerede mål, som du har angivet. Prøv på din kjole, så hurtigt som muligt uden at fjerne tags, ændre, eller vaske tøj.

Hvis du er ved at vende tilbage eller bytte kjoler, eller tilbehør, skal du sørge for de er i deres oprindelige tilstand - ubrugte, uvasket, uændret, ubeskadigede, rene, fri for støv og hår og med tags intakt og fastgjort.

1,Defekt, Beskadiget eller Misshipped Elementer

Defekte, beskadigede eller mis-afsendte varer er berettiget til en fuld refundering. Når vi anmoder om din restitution, skal du være klar til at yde Kundeservice med billeder, der tydeligt viser problemet med de forskellige elementer. Hvis du mener, at dine varer er blevet beskadiget under forsendelsen, vil Kundeservice har brug for billeder, der viser den beskadigede emballage, samt "Bevis for Skade" dokumentation fra din levering transportøren med henblik på at behandle din refundering.

2,Dimensionering og Montering Spørgsmål

Som alle vore kjoler er håndsyede og skræddersyede, den færdige kjole kan variere fra omkring en (1) tomme enten i retning af den angivne målinger. For at sikre, at din konto vil stadig passe dig perfekt, vore skræddere har skabt alle vore kjoler med ekstra stof i sømmene for at give mindre størrelse modifikationer for at være let.

3, er Din konto, er den størrelse du har bestilt, men ikke passer

Kjoler, der ikke passer ordentligt, men passer til de specifikationer, du har bestilt, kan ikke returneres eller ombyttes. Som vore kjoler er lavet med ekstra stof i sømmene, kan du foretage mindre justeringer på en lokal skrædder, på din egen regning.

Bemærk venligst: hvis din ordre specifikationer, der adskiller sig for meget fra den endelige dimensionering anmodning, resizing kan ikke være muligt.

4,Farve Mismatch

Den din computer skærms indstillinger kan ændre farven på billeder, der vises på vores shop. Svag farve mismatch mellem farven på din vare, og den farve, der vises på skærmen, kan ikke betyde, at varen er defekt eller forkert afsendt. Men hvis du er sikker på, at du har modtaget varen i en forkert farve, bedes du kontakte Kundeservice for at bede om en returnering eller refusion.

Returnering

1) Kontakt os inden 7 dage (30 dage for defekte eller forkerte varer) efter modtagelse af din ordre. Desuden en forklaring og billeder, der dokumenterer årsagen til returneringen. Vender tilbage, vil ikke blive accepteret uden forudgående godkendelse fra os.

2) Når vi har godkendt din anmodning, skal du sende varen inden for 10 dage tilbage til os så hurtigt som muligt.

3) Når vi har modtaget på vores anlæg, er din tilbagevenden vil blive behandlet inden for 5 til 7 arbejdsdage. Når din returnering bliver bekræftet og inspiceret, og der kan gå op til to fakturering cyklusser til det for at blive krediteret til din konto. Elementer, der returneres i uacceptabel stand, vil ikke blive behandlet som tilbagebetalinger ,men vi kan hjælpe shippping tilbage til dig (du betaler for forsendelse).

Ofte STILLEDE spørgsmål

1. Kan jeg returnere eller afbestille kjolen hvis jeg ændrer mening?

Vores kjoler arent bare trukket fra et lager - når din ordre er bekræftet, at vore skræddere begynde at vælge materialer, der i den farve, du har anmodet om og skære stof baseret på dine målinger. Selv standard størrelses kjoler er særligt lavet til hver kunde. Den tilpassede natur af vores kjoler betyder, at vores afbestillings og returnerings retningslinjer er strengere end andre produkter, så det er vigtigt at bestille omhyggeligt. For nærmere oplysninger, se vores Returnering og Annullering Politik .

2. Hvordan kan jeg gøre sikker på, at jeg bestiller den rigtige størrelse?

Ved bestilling af en kjole til din særlige lejlighed online, har du ret til at betale meget opmærksom på at få den rigtige størrelse! Da blev en international virksomhed, vores tøj kan køre større eller mindre end et standard-størrelser, du er vant til. At kontrollere den faktiske målinger på vores størrelse chart og sammenligne dem med dine egne målinger, før du placerer din ordre, er den bedste måde at undgå størrelse fejl.

Hvis du bestiller en brugerdefineret størrelse kjole, det er navnlig vigtigt, at man får dine målinger helt rigtige. Få professionel hjælp ved målingen er den mest pålidelige måde at sikre, at det endelige produkt når du perfekt skræddersyet. Sørg for at tjekke vores opmålings guide .

Hvis din størrelse svinger, eller du ønsker at ændre kjole lidt, vi altid efterlade et par centimeter i sømmene, så din lokale skrædder nemt kan foretage ændringer efter behov. Hvis du har andre spørgsmål om bestilling af den rigtige størrelse, så tøv ikke med tocontact os .

3. Vil jeg være i stand til at ændre min kjole, hvis jeg får det og det ikke passer helt rigtigt?

Ja. Hvis din størrelse svinger, eller du ønsker at ændre kjole lidt, vi altid efterlade et par centimeter i sømmene, så din lokale skrædder nemt kan foretage ændringer efter behov. Kjoler generelt har en margin på 1 cm på hver side af en søm. Blomst beskriver, pyntelister eller bælter/bånd, kan det begrænse muligheden for at lade en kjole ud.

Mode Element Cut-out
Back Design Lynlås
Kjoler Længde Gulv-Længde
Ærme Stil Almindelig
Silhuet Mermaid/Trumpet
Talje Naturlige
Halsudskæring O-Hals
Mærke CloverBridal
Med indbygget Bh Ja
De Faktiske Billeder Ja
Toget Retten Tog
Brudekjole Stof Grid Garn
USA Størrelse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 26W, 28W, 14W, Brugerdefineret
Ærme Længde(cm) Fuld
Model-Nummer WE9669
Dekoration Bælterem
Element Type Kjoler Til Bryllup
Togets Længde 50cm
For Gravide Kvinder No
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 3.0kg (6.61lb.)
Pakke Størrelse 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer