Nyhed Reduced price!
Originale Nye Ankomst 2017 ADIDAS Unisex Talje Pakker sportstasker Uddannelse Tasker

Originale Nye Ankomst 2017 ADIDAS Unisex Talje Pakker sportstasker Uddannelse Tasker

kr125.67

-18%

kr153.26

Ny vare

På lager

Tags: taske uddannelse, taske taske, taske sports tasker, Billige taske uddannelse, Høj Kvalitet taske taske, Kina taske tasker til sportsartikler Leverandører.

Alle billeder, jeg vores butik er 100% taget fra den originale produkter. På grund af lys jeg forskellige miljøer, forskellige skærme, og andre årsager, og sandsynligvis vil der være en lille kromatisk aberration mellem billede og produkt. Hertil kommer, at det er normalt, på skoene har en lille verflow lim, sko i skrankerne også har dette problem. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os

KØBER LÆSNING

Betaling: i Øjeblikket kan du betale med QIWI,Western Union,Visa og Boleto.

Pakning : Mere vi afsender alle vores sko med original emballage . Forsendelse : Vi sender din ordre i 1~7 dage (i henhold til din ordrer mængde) efter betaling. Retur&Tilbagebetaling : vende Tilbage og udveksling er accepteret inden for 7 dage siden du modtage de produkter,. Vi er ikke ansvarlige for fragten af de returnerede produkter af forkert størrelse, der er valgt af dig selv. Vi refundere spise penge eller til at sende grave et andet stykke af rettelser størrelse, efter ved vi modtager de returnerede sko. Feedback : Positiv feedback(5 er blevet bygget) er meget vigtigt for os , bedes du tænke på gange, inden de forlader feedback.De produkter vi sælger er 100% originale.H vis du har problemer,bedes du rettidig kontakte os,så vil vi tjene grave med det samme .

Type af sport Uddannelse
Mærke Adidas
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 35cm x 15cm x 5cm (13.78in x 5.91in x 1.97in)
Pakke Vægt 0.3kg (0.66lb.)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer