Nyhed Reduced price!
Vestido de noiva Vintage Lange Ærmer brudekjoler V Halsudskæring Backless Blonde Pynt Bryllup Operationskitler Retten Tain Bride Kjoler

Vestido de noiva Vintage Lange Ærmer brudekjoler V Halsudskæring Backless Blonde Pynt Bryllup Operationskitler Retten Tain Bride Kjoler

kr485.51

-20%

kr606.89

Ny vare

På lager

Tags: langærmet brudekjole, ærme bryllup kjole, bride kjoler, Billige langærmet brudekjole, Høj Kvalitet ærme bryllup kjole, Kina kjoler til brudens Leverandører.

Populære Stil ! Top Sælgende ! Kvalitet Garanteret!

Vi accepterer refundering, hvis du ikke kan lide det og sende kjolen tilbage

SÅDAN MÅLER DU:

Størrelse Chart:

BEMÆRK:

A : Denne kjole omfatter ikke tilbehør såsom handsker, jwellery,bryllup slør og krinoline petticoat ( vist på billederne). Bud er for en kjole kun!!!

B : Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-skærm, kan vi ikke garantere, at farven af vores produkter vil være nøjagtig den samme med de billeder, du så.

C: Det er meget normalt at have 1 inch måling fejl mellem de størrelser, du leverer, og de størrelser af den kjole, du vil modtage. Denne type af fejl ikke kan accepteres for alle afkast og udvekslinger.

D : Kjole Kan Gøres i en Brugerdefineret Størrelse, Farve . Denne kjole kan skræddersyet efter dine mål. Hvis dine målinger er borte min størrelse chart, vi er glade for at gøre den kjole efter dine mål, så længe du er enig i, at endelige ændring kan være nødvendigt for bedste pasform. Vi anbefaler kraftigt, at du har dine målinger taget af en professionel, før du køber enhver kjole online.

Betaling

A. PLS klik på "Køb Nu" knappen, når du placerer en ordre, da det vil føre dig til at afslutte betaling, samtidig med at du kan efterlade en besked om målinger, farve og øvrige detaljer du mener er vigtigt.

B. Spærrede er GRATIS, sikker betalingstjeneste, der er automatisk til rådighed på alle transaktioner. Denne service sikrer, at betalingen er frigivet til leverandøren kun, når du har bekræftet tilfredsstillende modtagelse af din ordre.

C. i Øjeblikket , kan du betale ved hjælp af 1) Kredit Kort 2) Bank Overførsel 3) Moneybookers 4)Western Union 5)Andre Metoder, der støttes af Groendalspark.dk, såsom Visa, Qiwi Wallet ,Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B og Euro6000. Flere betalings muligheder, der vil være tilgængelig på Groendalspark.dk i fremtiden.

Emballage: Vores produkter er pakket i en vand-repellent pe-pose. Eller hvis du har nogen særlige krav, så bare fortæl os, vi vil pakke i henhold til dine krav.

Forsikring og Brugerdefineret: Købere er ansvarlig for enhver forsikring, de er nødvendige og eventuelle skatter eller afgifter, der opkræves af deres land.

FAQ

1.hvad er håndtering tid til en ordre?

Det tager normalt 10 dage for en kjole for at være klar til forsendelse, det tager 7 dage, hvis den kjole er Broderet eller Tunge Beaded . Hvis du har brug for det hurtigst muligt, PLS kontakte os først, vi kan haste din ordre.

2.Hvor lang tid tager det for forsendelse?

A:EMS shipping tid om 5-10 dage. EMS er styrke i det land, som USA,Canada,Australien,Rusland,Singapore,ENGLAND,Frankrig,Holland,Sverige,Tyskland,Japan,Fenland,Grækenland.Hvis du ikke er i disse lande, ville du bedre vælge andre ship company.

B: TNT eller DHL er kræfter til det meste af landet, i hele verden, men skibsfart omkostninger, ville være lidt højere end EMS. Leveringstid normalt om 3-5 dage.

3.Har du tilbyde skræddersyet service?

Ja,vi gør.vi kan gøre kjole efter dine mål, så længe du er enig i, at endelige ændring kan være nødvendigt for bedste pasform.Vi anbefaler kraftigt, at du har dine målinger taget af en professionel, før du køber enhver kjole online.

4.Kan vi valgte en anden farve til kjolen (design)?

Ja,alle de farver, der vises på vores paller er valgfrit for dig.PLS fortælle os den farve, navn eller farve nummer fra vores diagram,så vi kan gøre kjole i en farve, du foretrækker.

5.Hvis jeg (vi) kan sende dig nogle billeder at vise design,kan du gøre det for mig(os) ?

Ja,vi kan gøre kjole i henhold til de billeder, du sender til os.Du må hellere sende os high-resolution billeder med forskellige synspunkter,så vi kan gøre den så, hvad du forventer.

6.hvad€™s den fordel, at dine produkter?

Kvalitet: vi har 10 års erfaring i at gøre brudekjole.Detaljer som stærk krop og fuldt foret.

Service: Vi accepterer vende tilbage, hvis du ikke kan lide den kjole . Vi vil refundere dig alle de penge efter at få den returnerede vare .Vi er firma intergret design,produktion,markedsføring,vi kan tilbyde dig den bedste pris, og efter service .PLS se vores retningslinjer for returnering nedenfor.

Returret

Bestil Aflysninger

Vi forstår, at bestilling af en kjole til din særlige lejlighed er en vigtig opgave, og vores annullering politik blev skabt med dette i tankerne. Det er dog vigtigt at bemærke, at vore kjoler er lavet på bestilling, og når den kreative proces er begyndt materialer ikke kan genbruges. Den gode nyhed er, at efter at placere din ordre, er der stadig tid til at gøre op dit sind. Der henvises til vores afbestillingspolitik nedenfor for yderligere oplysninger.

Vores Aflysninger Politik

1.Ordrer annulleres inden for 24 timer efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en fuld refundering.

2.Ordrer annulleret 1-3 dage efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af fuld fragt og 50% af købsprisen.

3.Ordrer annulleres, efter 3 dage efter bekræftelse af betaling, vil være berettiget til en delvis tilbagebetaling, der består af den fulde forsendelses omkostninger.

4.Når din ordre er blevet afsendt, kan det ikke længere annulleres.

Tilbage Til Udskiftning eller Tilbagebetaling

1.Din tilfredshed er af allerstørste betydning for os. Efter ankomsten af din pakke, vil vi opfordre dig til at tjekke og sørg for, at kjolen er lavet til din ordre specifikationer. Prøv på din kjole, så hurtigt som muligt uden at fjerne tags, ændre, eller vaske tøj.

Halsudskæring V-Hals
Dekoration Blonder,Applikationsbroderi
Med indbygget Bh Ja
Mærke EMIQIAN
Talje Naturlige
Toget Retten Tog
Ærme Længde(cm) Fuld
Element Type Kjoler Til Bryllup
Ærme Stil Almindelig
Back Design Lynlås
De Faktiske Billeder Ja
Oprindelsessted Jiangsu, Kina (Hovedlandet)
For Gravide Kvinder Ja
Kjoler Længde Gulv-Længde
Model-Nummer 2LK280
USA Størrelse 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, Brugerdefineret
Silhuet A-Linje
Mode Element Illusion
Brudekjole Stof Tulle Netting
Pakke Vægt 1.5kg (3.31lb.)
Enhed Type stykke
Pakke Størrelse 45cm x 35cm x 10cm (17.72in x 13.78in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer