Nyhed Reduced price!
Freezeframe Fedtsugning Sikre Slankende creme fedtforbrænding Creme efterligne muscle body massage creme flade maver for doven person

Freezeframe Fedtsugning Sikre Slankende creme fedtforbrænding Creme efterligne muscle body massage creme flade maver for doven person

kr612.41

Ny vare

På lager

Tags: Slankende Creme, fat burning cream, fedtforbrænding, Billige slankende creme, Høj Kvalitet fedtforbrænding creme, Kina fedtforbrænding Leverandører.

Freezframe - Australiens Nummer 1 multi-prisvindende cosmeceutical brand.

TERMOGENISKE BODY CONTOUR CREAM EFTERLIGNER EFFEKTEN AF MOTION OPDAGE GENNEMBRUD FEDTFORBRÆNDING CREME, SOM KAN HJÆLPE DIG TIL EN FLADERE MAVE UDEN KOST ELLER MOTION... OG HJÆLPE DIG MED AT ØGE DINE RESULTATER, HVIS DU TRÆNER!

For første gang nogensinde, et aktuelt fløde er blevet klinisk bevist til at aktivere termogenese, og efterligne muskel toning effekt af motion . Faktisk, undersøgelser har vist, SLIKMUND TUCK flade maver bedre end motion!

Produkt Beskrivelse

Den dovne person, der er på vej til en fladere, mere tonet mave

Dette er det piger og drenge. Den opdagelse, vi har alle ventet på. Den dovne person, der er på vej til en fladere kigger mave, og jeg kunne ikke være mere begejstret!

I denne uge ser den verdensomspændende udgivelse af FEDTSUGNING - den første nogensinde body creme, der er klinisk bevist at aktivere thermogenisis. Du kan endda føle din hud varme op med denne utrolige creme. Spændingen alene er nok til at gøre du tabe et par kilo!

Ikke kun det, det er også klinisk bevist, for at efterligne den muskel toning effekt af motion. Motion i et rør? Der er nu et medlemstal jeg vil underskrive op for enhver dag!

Kliniske forsøg viste, SLIKMUND TUCK actives flade maver bedre end motion!

Hvis du tror, dette er blot en anden body contouring creme, så tro om igen. Aldrig før har en creme blevet klinisk bevist til at aktivere termogenese. Hvad betyder det? Hvis det betyder, at den varme, der genereres af den creme, der faktisk kan gøre dig til at ligne du har brændt væk underliggende flab.

I et klinisk forsøg, hud varme målt mere end 1 grad højere efter påføring af cremen. Det er store nyheder.

Og for at tilføje til det er synligt slankende effekt, en utrolig nyt marine peptid, der er afledt af en sjælden dyb havet svamp, der er blevet klinisk bevist til at gøre din hud synes strammere, og dine muskler til at fremstå mere tonet.

Og hvis du synes det er spændende (og jeg ved, at jeg gør), så du kommer til at være endnu mere imponeret af den reduktion af resultater fra kliniske forsøg, hvor...

Forsøg deltagere så op til 10.9 cm reduceret fra maven konturer!

Nej, det var ikke en trykfejl. De bedste resultater fra 2 kliniske forsøg viste, op til 9 cm synlig reduktion af mave på 28 dage, og op til 10.9 cm på 56 dage. Der er kun 6 uger. Forestil dig den forskel, der i løbet af sommeren!

Hvad tror du, der skete?

Du tror måske, at de to bedste resultater blev opnået i de grupper, der udøves. Men du ville være forkert.

Gruppe 2, der anvendes FEDTSUGNING aktivt, to gange om dagen, havde bedre resultater end Gruppe 1, som benyttede sig af to gange på en uge.

Der er aldrig sket før i historien om kroppens kontur cremer! Men resultaterne fik endnu mere spændende, når...

FEDTSUGNING øget effekten af motion for de bedste resultater

Det er rigtigt, og Gruppe 3 har opnået de bedste resultater, som er den aktive ingrediens i SLIKMUND TUCK øget muskel toning aktivitet opnås gennem øvelse. Bare se på, hvordan tonet mave er i dag 56 FEDTSUGNING plus motion. Hvis det er de resultater, måske jeg vil ikke være så doven længere. Upping resultaterne af min motion er incitament nok for mig!

FEDTSUGNING er også blevet klinisk bevist til at gøre lår og overarme til at se slankere og mere tonet!

Jeg har altid sige, at et billede siger mere end tusind ord, så tag et kig på låret hul test nedenfor, og se selv den forskel, FEDTSUGNING kan gøre for at øvre lår. Bare forestil dig, ikke mere svedige lår rub i løbet af sommeren!

RETNINGER:

Anvendes dagligt, morgen og aften i et cirkulære, opadgående bevægelse. FEDTSUGNING absorberer hurtigt, men det er altid bedst at vente et eller to minutter, før det bliver klædt på. For de bedste resultater, påfør direkte efter brusebad eller badekar. ADVARSEL:

Kun til udvortes brug.

Hvis huden opstår irritation, skal du ophøre med at bruge det.

1.Vi sender til hele Verden, undtagen APO/FPO

2.Varer bliver afsendt fra Kina, ved hjælp Luftpost, nå ud til de fleste lande indenfor 10 til 20

forretning dage. Rusland er et område, som har brug for 60 eller 90 dage. Leveringstiden afhænger af

destination og andre faktorer, kan det tage op til 20-40 arbejdsdage.

3.Andre særlige produkt vil sende ved hensigtsmæssig forsendelse måde .

1.Undskyld, at vi ikke gør en tilbagebetaling, hvis du bare ændre dit sind og beslutter, at du ikke vil have dem. Tænk grundigt, før du bestiller det.

2.Vi vil refusion eller ombytning af defekte eller beskadigede varer. Vi refunderer ikke for skader, der er forårsaget af kunden. Produkter skal returneres inden 10 dage efter modtagelsen, med original emballage.

3.Betaling skal ske senest 7 dage efter Auktionen Lukkede.

4.Vi tilstræber, at pakker klar til afsendelse inden for 5-7 arbejdsdage, efter at betalingen

modtaget.

5.Hvis der er eventuelle forsinkelser vil vi kontakte dig med det samme.

6.Alle pakker er sendt via kurer med track and trace.

Function2 fladere, mere tonet mave
Velegnet Til doven person
Køn Unisex
Mærke YourLove
Bruger Kroppen
Funktion efterligne den muskel, flade maver
Function1 Fremskynde fedtforbrænding
Fordel gøre lår og overarme til at se slankere
Land/Område for Fremstilling Australien
Element Type Creme
Model-Nummer Slankende Cremer
Kategori body massage creme
NETTO VÆGT 100g
Feature1 fat burning cream
Function3 Øger hudens elasticitet
Oprindelse Australien
Enhed Type stykke
Pakke Vægt 0.2kg (0.44lb.)
Pakke Størrelse 12cm x 12cm x 10cm (4.72in x 4.72in x 3.94in)

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer