Nyhed Reduced price!
MJJC Tornador Black Bil Rengøring Pistol Dry Cleaner Tornador-Apparat Med metalholdigt Turbo Twister Pneumatiske Bil Værktøj

MJJC Tornador Black Bil Rengøring Pistol Dry Cleaner Tornador-Apparat Med metalholdigt Turbo Twister Pneumatiske Bil Værktøj

kr315.77

Ny vare

På lager

Tags: apparatur, Billige apparater, MJJC Tornador Black Bil Rengøring Pistol Dry Cleaner Tornador-Apparat Med metalholdigt Turbo Twister Pneumatiske Bil Værktøj.

Tornado Sort Bil Rengøring Pistol Beskrivelse:

Turbo-ladet Tornado for hurtigere og mere effektiv rengøring!

Den Tornador Black har for nyligt udviklet en roterende teknologi på indersiden af tragten for at give hurtigere og mere effektiv rengøring i forhold til den Tornador Classic. Professionel detailers vil elske hastigheden og effektiviteten af den Tornador Black. Det nye design reducerer slid og sikrer en længere levetid og overlegen ydelse.

Tornado-Sort giver en enorm magt med en meget lille kompressor. Alt hvad du behøver, er en kompressor med en udledning sats på mindst 270 l per minut (9.55 cfm). Dette kan opnås ved hjælp af kompressorer med et reservoir af så lidt som 50 l kapacitet. Mobile detailers kan nu bruge den Tornador Black med en mindre, transportabel kompressor.

Tornado Sorte er mindre larmende, alt for. Designerne øget magt, men reduceret luft, energiforbrug og støj. Plus, den Tornador Black d er udstyret med forseglede kuglelejer inde i rotation sæt. Slid er minimeret, fordi rotationen ikke længere kommer i kontakt med kegle. Denne forbedring gør den Tornador Black bedre egnet til lange sigt, hyppig brug, som på en professionel beskriver kapacitet.

Tornador Black features: Double kraft af den Tornador Klassisk Lav slitage og vedligeholdelse Lavere luftforbrug Egnet til 240V kompressorer Lavere støj

Tornado Sort kan bruges til alle de samme programmer, som den Tornador Klassiker, men den Sorte er mere effektiv på vedvarende pletter, ligesom tyggegummi. Kegleformet studs og oscillerende tip skabe en tornado rengøring handling, der renser hårde og bløde overflader som intet man har set før. Skidt og snavs er straks frigives fra tekstiler, tæpper, og faste overflader.

Den Tornador Black Bil Rengøring Pistol frigiver en fin tåge af rengøring løsning, der ikke over mætte overflader. Du kan se den flydende dreje beskidt som snavs er udgivet fra overfladen. Tørres af med en mikrofiber håndklæde. Derefter drej knappen for at slukke for vandet, og bruge komprimeret luft til at tørre rengøres område. Det er så simpelt.

Brug den Tornador Black på instrumentbrættet, dør paneler, rat, stofindtræk, tæppe, gulv måtter, og mellem sæderne. Det renser i svært tilgængelige steder mellem sæderne og i sømmene. Fordi det frigiver så lidt væske, overflader tørre hurtigt.

På det ydre, og bruge den Tornador Black til rene stof konvertible toppe, krop sømme, hjul, og emblemer. Der er ingen grund til at skrubbe. Den Tornador gør det hårde arbejde for dig.

Den Tornador Black har en luft regulator til at give dig mulighed for at ændre arbejdstryk direkte på værktøj og også, at dosis kapacitet af kemikalier præcist. Hvad dette betyder er, at du kan bruge mere pres og rensevæske på svære pletter.

Til at rengøre alle overflader, fortyndes den ønskede renere i henhold til etiketten ' s anvisninger. Drej flydende ventil lige op og bruge en overlappende motion, som du passerer den Tornador Bil Rengøring Pistol over overfladen. Hvis det er nødvendigt, tillade, at den rensevæske til at bo i 10-15 sekunder. Brug en mikrofiber håndklæde til at absorbere overskydende væske. Drej derefter den flydende ventilen ud og bruge komprimeret luft til at tørre rengøres område.

Den Tornador Black Bil Rengøring-Pistol er ikke en skum-pistol. Det er en patenteret rengøring gun er designet til at fjerne jord med en unik cyklon rengøring. Der er intet andet kan lide det.

FAQ:

Q: Hvor lang tid vil det tage at komme til mig?

A: Normalt parcel vil tage 15-20 dage til at komme til dig, men nogle gange det vil tage 2 måneder (Brasilien kan tage 3 måneder) for noget, som er uden for vores rækkevidde under transport. Hvis du ikke får pakken inden for 2 måneder, som synes, at pakken er gået tabt eller noget andet, du kan åbne en tvist, og vi vil refundere dig.Håber for din forståelse og tak.

Q: Kan jeg vælge andre forsendelse måder?

A: Ja, du kan vælge shipping metoder, når du afgiver ordren. Tak skal du have.

Q: Kan jeg få nogle rabat?

A: Ked af det. Alle priser på siden er de mest fordelagtige priser vi kan tilbyde. Men du kunne få nogle kuponer på vores butik-side. Tak skal du have.

Q: Hvorfor tager så lang tid at få refusion?

A: Må ikke bekymre dig, det vil normalt tage 5-20 arbejdsdage for at få refusion, tilbage. Hvis ikke, er du nødt til at gå anmode Kundeservice for at få hjælp. Tak skal du have.

Q: Hvor meget vil du mærke på pakken?

A: For skum lanse, som vi plejer at markere $10 på parcel. For, maskine, vi ville markere $30-50. Som sædvanlig, vi kunne ikke markere varen som gave. Vær opmærksom på, at der er 4 typer af skum lanse, der vil være direkte håndteres af Groendalspark.dk Lager, så vi kunne ikke sætte en lavere pris på disse parceller. Tak for din forståelse.

Q: jeg ønsker ikke flasken af skum lanse, kan du sælge resten dele separat?

A: Ja, vi kunne sælge de dele, men prisen er næsten det samme som en med flasken. Og der kan forekomme, at vores skum lanse ikke kunne passe i din flaske. Så foreslår vi at du køber hele skum lanse. Tak skal du have.

Q: Kan jeg få den flaske uden logo?

A: Ja, vi har flasker uden logo. Hvis du bestiller 2 stykker, vil vi sende dig flasker med logo. For beløb over 12 stykker, ville vi sende flasker uden vores logo. Hvis du ønsker, at alle flasker med logo, kan du efterlade en note. Tak for forståelse.

Interface Materiale Teknisk Plast
Håndtag Type Finger Type
Mærke MJJC
Krop Materiale Teknisk Plast
Vand Spray Type Spray
Dyse Materiale Teknisk Plast
Med Vandrør No
Pakke Vægt 1.252kg (2.76lb.)
Pakke Størrelse 34cm x 24cm x 14cm (13.39in x 9.45in x 5.51in)
Enhed Type stykke

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Relaterede varer